• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mojtaba79

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2009
نوشته‌ها
245
لایک‌ها
32
طراحی سایت
کسی نیست که امروزه اهمیت وبسایت خوب را دستکم بگیرد. اما داشتن یک سایت خوب چگونه ممکن است؟ طراحی یک وبسایت خوب چیست و چگونه این امر محقق میشود. تلاش شما باید این باشد که با فناوری های جدید سایتی با ویژگی های مطلوب برای موتور های جستجو و کاربران طراحی کنید . در زیر قصد داریم 13 خصوصیت یک وبسایت خوب را برای شما لیست کنیم تا بکمک آن بتوانید ساینی مناسب برای خود دست و پا کنید.
۱.اهمیت محتوای سایت خوب: توصیه میشود که محتوایمان را از پستوی سایت در بیاوریم و همانند یک منوی خوب سرآشپز حرفه ای، در دسترس مخاطب و در صفحه اصلی سایت بگذاریم. رعایت همین نکته کوچک کمک میکند که بازدیدکننده دائمی شما به راحتی با یک نگاه می تواند بفهمد کدام بخشها اخیرا به روز شده و سریع می رود سر اصل مطلب.
در نظر داشته باشید که محتوای سایت خوب باید بخوبی بهینه‌سازی شده و به روز باشد. ناگفته پیداست که محتوا صرفا به معنای نوشتار نیست بلکه علاوه بر متن شامل صوت، ویدئو، عکس، پوستر، اینفوگرافیک و سایر فایل‌ها نیز میباشد



%D8%B7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AD-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-1024x548.jpg


۲.ظاهر یک وبسایت خوب: وقتی کسی وارد سایت شما می شود اولین موضوعی که نظر انها را به خود جلب میکند شکل ظاهری سایت شماست. کم هستد کسانی که فقط محتوا برایشان مهم باشد و بعد از محتوا سراغ شکل ظاهری بروند خیلی کم.
سایت باید دارای هارمونی در رنگ‌ها و عنوان خوانا و دسترسی راحت به تمام محتوا‌ها و یک سری گرافیک باشد. استفاده از فونت‌های مناسب و عدم استفاده از تعداد زیادی از فونت‌های نا مربوط در ظاهر سایت تاثیر بسزایی دارد. رنگهایی با کنتراست پایین به عنوان پس زمینه برای سایت توصیه می‌شود. وجود تصاویر کم حجم و جذاب می‌تواند زمان حضور مخاطب را در سایت بالا ببرد و از این حیث از اهمیت بسزایی برخوردار است. هم چنین لوگوی شما معرف سایت شماست. سایت بدون لوگو معنا ندارد زیرا لوگوی سایت به عنوان نشانی از سایت شما در همه جا خواهد بود و همیشه زمانی که یک بازدید کننده لوگوی شما را در سایتی دیگر میبیند سایت شما را به یاد می آورد. لوگوی طراحی شده برای شما باید دارای یک بار معنای خاص مرتبط با موضوع سایت شما باشد.

بطور کلی وجود گرافیک مناسب در سایت از دیگر ویژگی های یک سایت خوب به شمار می آید. در گرافیک سایت نبایستی از رنگ های زننده یا شلوغ استفاده کرد.رنک بکگراند بایستی با رنگ متن کامال در تضاد باشد.بهتر است در گرافیک سایت تنها از 3 رنگ اصلی استفاده کنیم.

همچنین باید بدانید که وب سایت هایی که به خوبی طراحی نشده باشند مشکلاتی از قبیل:

  • عدم داشتن معیارهایی برای گوگل فرندلی بود سایت
  • نرخ خروج بالای کاربران
  • مدت زمان خیلی کوتاه کاربران در سایت
  • عدم بازدید کاربران از صفحه‌های مختلف سایت
  • و…
%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-1024x548.jpg


۳. بهینه‌سازی و سئوی سایت خوب : در مورد سئو صحبت بسیار شده است . محتوای سایت باید در مورد یک موضوع خاص باشد و در فاصله زمانی معین بروزرسانی شود والا مشتریان خود را از دست خواهد داد.اصلا از روشهای فریبنده برای سئو سایت استفاده نکنید!

توصیه ما به شما این است که از سه راه طلایی معروف سئوی سایت کرج استفاده کنید: رعایت اصول کدنویسی، تولید محتوای مفید، و تبادل لینک.

در بهینه سازی سایت از موارد زیر پرهیز نمائید:

  • استفاده بیش از حد کلمات کلیدی
  • لینک های شکسته
  • کپی کردن مطالب
  • محتوای تکراری
۴.میزان حجم صفحه اول سایت: امروزه شاهد رشد روزافزون حجم صفحات وب هستیم. با بالاتر رفتن کیفیت محتوای ارائه شده، هر ساله حجم متوسط صفحات وب افزایش می‌یابد. همانطور که احتملا میدانید یک سایت خوب باید در کمتر از سه ثانیه با سرعت ۲۵۶ اینترنت پر سرعت بارگذاری شود . با افزایش زمان لطمه آن متوجه بازدید کنندگانی میشود که با اینترنت‌های معمولی وارد سایت شما می‌شوند، با این حساب طراحی سایت خوب باید تا حد امکان ساده و سبک انجام شود. در مورد گرافیک سایت باید بگویم که استفاده از فایل‌های فلش و تصاویر گرافیکی حجیم به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. هم چنین باید عبارات کوتاه مشخصی برای محصولات، با محتوای کم و مفید در نظر گرفته شده و به خریداران این امکان داده شود که با فشار دکمه منوی روی آن‌ها، به توضیحات و گرافیک بیشتری دست یابند. گوگل نیز توجه ویژه ای به سایت های با سرعت بالا دارد. میتوانید از اینلینک سرعت سایت خود را ببینید .

با استفاده از ابزارهای رایگان زیر میتوانید حجم صفحات سایت خود را بررسی کنید.



۵.امکانات سایت خوب: یک طراحی سایت خوب در کرج چه امکاناتی باید داشته باشد؟ بطور کلی خبر خوان، نقشه سایت، بخش نظرات، نظر سنجی آنلاین، پادکست، وادکست، اسلایدر، اطلاعات آب و هوا یا اوقات شرعی، بازی‌های آنلاین، جستجو و سایر امکانات به مخاطبان اجازه می‌دهد زمان بیشتری را در تعامل با سایت به سر ببرند. همچمیم در نطر داشته باشید که آگهی تبلیغاتی به اندازه و دور از تشویش بصری باشد.

۶. دامنه‌ی یک سایت خوب: البته که یک دامنه ی خوب بهترین راه به یاد ماندن است. ناگفته پیداست که سایتی دامنه اش در یاد کاربر می ماند که با به یادآوردن ادرس سایت موضوع آن هم به خاطر بماند. همچنین یک مبحث مهم در سئو مرتبط بودن ادرس با محتوا است. هیچ ادرسی نمی توانید پیدا کنید که شماره در ان داشته باشد و ارتباط موضوعی هم با محتوا داشته باشد. سعی کنید دامنه ای با نوشتار ساده انتخاب نمایید. همچنین اسمی که انتخاب می نمایید نباید چندگانگی در درک تلفظ داشته باشد.

در انتخاب دامنه خوب به این موارد توجه داشته باشید :

  • نام دامنه ی شما باید بتواند در بازار گسترش پیدا کند. و بنوعی قابلیت برندینگ داشته باشد.
  • اگر محصولات شما مختص فروش در ایران است از دامنه .irاستفاده نمایید.
  • اگر طراحی فروشگاه اینترنتی کرج شما محصولات و تولیدات بین المللی دارید از دامنه .comاستفاده نمایید.


%D8%AA%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D9%88-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%88-1024x548.jpg


۷.ارتباط با کاربران: این یکی از اصول نسل دوم وب یا همان وب ۲.۰ است, تعامل با کاربر و احترام به او. ارزش دادن به نظرات کاربران و نمایش دادن آنها در بخشهای مختلف سایت، پاسخگویی و پیگیری درخواستهای مخاطبین، تبدیل اعضای سایت به یک جامعه مجازی، و بسیاری موارد دیگر که در سایتهای نسل جدید وب دیده می شود.هر چند وقت یک بار نظر کاربران خود را در مورد سایت و یا موضوعات دیگر مورد سوال قرار دهید و بر اساس همان نظر سنجی یک پست بنویسید و به بررسی کلی بپردازید حتی سعی کنید در پست خود از چند نظر به طور خاص اسم ببرید و انها را نقد و بررسی کند در این صورت کاربر میفهمد که شما واقعا ارزش قائل هستید برای او و نظر او در نتیجه شما یک بازدید کننده ی ثابت و همیشگی به دست می اورید.

در نظرات کاربران سایت سعی کنید به این سوالات کاربرانتان به سرعت پاسخ بدید:

  • چیست و به چه دلیل
  • قیمتش چنده؟
  • کیفیتش چطوره؟
  • چطور میتونم بخرمش؟
  • راه های ارتباطی چیست؟
همچنین قسمت سوالات متداول سایت خود را جدی بگیرید.

۸. از دل کاربر بنویسید: در مورد محتوا و شکل نوشتن تا جاییکه ممکن است مهارت کسب کنید. شما وقتی شروع میکنید به نوشتن باید از جایی شروع کنید که منی که برای اولین بار است اسم موضوع پست شما را شنیده ام بفهمم درمورد چه چیز هست و در اخر دوستی که قبلا هم اسم موضوع را شنیده و حتی تخصص اوست هم راضی سایت شما را ببندد.

۹. خصوصی بودن اطلاعات خریدار: حفاظت از حریم خصوصی کاربران اهمیت زیادی در دنیای امروزه وب دارد. سعی کنید به او اطمینان دهید از این اطلاعات استفاده نابجا نخواهید کرد. هنگام خرید الکترونیکی، لازم است که اطلاعات مربوط به خریدار از جمله آدرس پستی، شماره تلفن، آدرس پست الکترونیکی و اطلاعات مالی مشتری حفظ گردد. بطور کلی، ترس از لو رفتن این اطلاعات، یکی از عوامل بازدارنده رشد فروش الکترونیکی است.



%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8-1024x548.jpg


۱۰. حمایت‌ها و مراقبت‌های فنی: همیشه سعی کنید خود را در کنار مخاطب خود ببینید . در حال حاضر، خریداران الکترونیکی از خدمات حمایتی فنی کمتری برخوردارند و در این بخش، سایتهایی که تجربه، توان و پرسنل خود را خوب به معرض نمایش بگذارند و در عین حال، سیاست‌های خدمات فنی خود را به آدرس مشتریان ارسال کنند، موفقیت بیشتری خواهند داشت.

11. سازگاری با موبایل و تبلت: در طراحی سایت مد نظر داشته باشید که گوشی های هوشمند و تبلت ها سهم زیادی را در ترافیک وب ها دارند و از آنجایی که قیمت گوشی های موبایل مدام ارزانتر می شود تعداد افرادی که از این دستگاه ها استفاده می کنند در حال افزایش است. در حال حاضر 70% کارها ظرف یک ساعت از طریق سایت هایی که برای موبایل طراحی شده اند انجام می شود

۱۲. ساختار نقشه سایت و دسته بندی منطقی و منسجم: نقشه سایت یا sitemap به شما اجازه می‌دهد تا یک فایل متنی در میان سایر فایل‌های دیگر در حساب خود ایجاد کنید تا موتورهای جستجو از همه صفحات موجود در وبسایت شما مطلع شوند. توصیه اینکه تمام بخشهای سایت باید طبقه بندی شده و به شکل زیر شاخه ای تنظیم گردد. مشخص بودن سیاست کلی سایت و نیز هدف گذاری صحیح برای آن لازمه تدوین یک نقشه سایت منطقی است.

تدوین نقشه سایت، مثل نقشه یک ساختمان، اولین مرحله از طراحی و اجرای یک سایت است، و با یک نقشه سلسله مراتبی و مشخص کار طراحی و برنامه نویسی سیستم مدیریت سایت بسیار راحت تر می شود.
بخشهای اصلی سایت باید از تمام صفحات سایت و از طریق منوی اصلی در دسترس باشد. و جایگاه محتوای سایدبارها در نقشه مشخص باشد.

۱۳. مطابقت با امکانات بازدیدکنندگان: بسیار لازم است که سایت را مطابق با بازدید کنندگان خود بهینه نمائید. اشتباه دیگری که بسیاری از طراحان باتجربه نیز مرتکب آن می شوند، عدم تطابق سایت با میانگین امکانات مخاطبان است. مساله ای که فقط با استفاده از تجربه و نتایج آمارگیرها و تحلیل آنها می توان اطلاعات درست را دریافت.به عنوان مثال رزولوشن مانیتور, میانگین سرعت اینترنت, مرورگرها و ورژنهای مورد استفاده آن مواردی هستند که میتوانید با دقت در آنها سایتی مناسب کاربران خود داشته باشید.



%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D9%88%D8%A8.jpg
 
بالا