• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

15 رنگ خیره کننده از صفحه کابینت

cabinets-site

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
15 رنگ خیره کننده از صفحه کابینت کوارتز
رنگ های جالب و خیره کننده برای الهام گرفتن و انتخاب صفحه کابینت کوارتز در دکوراسیون آشپزخانه از رنگ مشکی گرفته تا انواع رنگ آبی، راه های مختلفی وجود داره که از این رنگ ها برای صفحه روی کابینت آشپزخانه تون استفاده کنید و اگر تصمیم گرفتید کوارتز رو به عنوان صفحه کابینت انتخاب کنید، اول باید انتخاب کنید چه صفحه ای از دیدگاه شما برای آشپزخانه تون مناسبه و شما گزینه های مختلفی رو برای انتخاب خواهید داشت.

چند رنگ خیره کننده از صفحه کابینت کوارتز
1-مرمر سفید
quartz-countertop-colors1.jpg

یکی از شیک ترین انتخاب هایی که می تونید داشته باشید، صفحه روی کابینت کوارتز سفید با طرح مرمر هستش، این رنگ، کاربردی و لطیف است چه بخواهید یه آشپزخانه مدرن با طراحی مینیمالیستی داشته باشید یا یه آشپزخانه با سبک روستایی که سطوح و خطوط هموار کمتر در اون دیده میشه. این صفحه کابینت زیبایی سحرآمیزی به آشپزخانه شما میاره که هرکسی رو مجذوب خودش می کنه.

2-سفید مایل به خاکستری
quartz-countertop-colors2.jpg

صفحه کابینت با رنگ سفید مایل به خاکستری، انتخابی عالی برای دوست داران سبک سنتیه. این رنگ به خوبی با رنگ های مشکی و سفید هماهنگ میشه. این صفحه کابینت انتخاب مناسبی برای افرادیه که فکر می کنن استفاده از رنگ های خنثی اما کمی گرم تر، باید به صفحه روی کابینت یک ظاهر جدید ببخشه مناسبه. استفاده بیشتر از جزئیات تیره رنگ، تضاد جذابی ایجاد می کنه، مثل تصویری که برای مثال آوردیم.

3-ترکیب مه مانند
quartz-countertop-colors3.jpg

به این ترکیب خاکستری مه مانند نگاه کنین... به زیبایی در هم آمیخته شده. در اینجا انگار طرح ها از ترکیب حس لطیف زنانگی وعناصر طراحی معاصر در هم آمیخته شدن، این ترکیب رنگ رو هم می تونیم جز دسته رنگ های خنثی برای انتخاب بدونیم. این طرح برای کابردهای مختلفی در طراحی داخلی استفاده میشه. ترکیب مه مانند روی صفحات کابینت حس ظریف و لطیفی در کل فضای آشپزخانه ایجاد می کنه.

4-رنگ شُتُری
quartz-countertop-colors4.jpg

دنبال یه صفحه کابینت کوارتز می گردید که کاملا تک رنگ باشه؟ رنگ شُتُری انتخابی عالی برای طراحی مینیمالی است اما با ویژگی و ظاهر کمی سنتی تر.

5-مشکی
quartz-countertop-colors5.jpg

مشکی به خاطر کاربرد گسترده اش، یکی از پرطرفدارترین انتخاب ها برای صفحه روی کابینت هست اما می تونه با ترکیب رنگی شیک تر و خاص تر هماهنگ بشه. مثلا می تونه در تضاد با رنگ های روشن، استفاده بشه و فضای آشپزخانه رو روشن تر نشون بده.

6-صفحه کابینت با طرح دایره ای
quartz-countertop-colors6.jpg

با انتخاب یه صفحه کابینت کوارتز، با طرح های دایره ای روی اون، حس هنری به آشپزخانه اضافه می کنید. در این طرح شما تن های رنگی مختلف رو با ترکیبی از رنگ های خنثی خواهید داشت که به خوبی با رنگ ها واجزای مختلف طراحی داخلی هماهنگ میشن.

7-رنگ کرم سنتی
quartz-countertop-colors7.jpg

رنگ کرم به خوبی در اکثر خانه های سنتی با اجزای دیگه هماهنگ میشه. با کابینت های روشن یا تیره و کابینت های رنگ چوب هماهنگ میشه و حتی با تن های رنگی مثل قرمز یا فیروزه ای هم هماهنگ میشه.

برای مشاهده ی ادامه رنگ ها کلیک کنید.

منبع: کابینت بانک

rezanazari72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان بنظرم کابینت تاثیرش از هر چیز دیگه ای رو دکور خونه بیشتر،دیگه کابینت صرفا محلی واسه گذاشتن ظرفها و نگهداری حبوبات و … نیست .الآن با اپن شدن آشپزخونه ها و خصوصا قرار گرفتن جزیره در وسط، باعث که آشپزخانه به نگین خونه تبدیل بشه و تبعا کابینت اولویت اول دکوراسیون آشپزخونه یا محل کار هستش .
من خودم بشخص سرگیجه گرفتم سر قضیه انتخاب کابینت و این که چه نوع و چه جنسی رو کار کنم . واقعا گستردگی و تنوع تو این زمینه خیلی بالاس .خدا به دادتون برسه اگه قصد خرید دارید . البته من آخرش با یه گروه به نام دکوپازل صحبت کردم خداییش خیلی خوب بودن هم مشورت خوب میدادن و راهنماییم کردن و هم کارشون عالی بود . اگه سخت پسند هستید اسمشو تو اینترنت سرچ کنید و باشون یه تماسی بگیرید .
3.jpg

ajorroajor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کابینت عنصری مهم در آشپزخانه که در طراحی و دکوراسیون داخلی بسیار حائز اهمیت میباشد. مدل های مدرن در دکوراسیون آشپزخانه علاوه بر ایجاد دکوراسیونی شیک و مدرن باید به نحوی طراحی و اجرا شود که حداکثر استفاده از فضای آشپزخانه صورت گیرد.
کابینت ها انواع و اقسام مختلفی دارند که همین مساله باعث می شود هر کسی با هر سلیقه ای بتواند آن فضایی که مد نظرش است را پدید آورد. اما شاید شما هم مثل من اطلاعات کافی در زمینه جنس ها و مدل های مختلف نداشته باشید.
بخش مهم و بنیادی یک خانه آشپزخانه آن محسوب می شود . زیرا بدون کابینت ، آشپزخانه ناقص به نظر می رسد. هیچ‌چیز سر جای خودش نخواهد بود . وجود کابینت برای هر آشپزخانه ‌ای الزامی می باشد، کابینت‌ها علاوه بر نگهداری لوازم در قفسه ها ، غذا، شوینده‌ها و وسایل پخت‌وپز، به تکمیل شدن آشپزخانه کمک کرده و ظاهری منسجم به آن می‌بخشند.

بالا