• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

150 درصد سود ماهانه از سرمایه شما ! ( تست شده)

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
سلام خدمت همه کاربرا ...

امروز میخوام یه سایت رو بهتون معرفی کنم که یک شرکت ثبت شده در آمریکا هست و دارای 3 دیتاسنتر اختصاصی ماینینگ در اسیا ، آمریکا و اروپا میباشد ! (طبق برسی های انجام شده در این چند ماه اخیر صحت این گفته سایت تایید شدش )

من توی این سایت مدت زیادی هست عضو هستم (از تاریخ 94/11) و تا امروز به صورت کاملا منظم روزانه پرداخت کردن ...

سود دهی سایت بین 130 تا 160 درصد متغیر هست و این بسته به سرمایه اولیه ای که شما در سایت قرار میدید دارد . ( در صورتی که میخواید قبل از سرمایه گذاری مقدار سود خودتون رو حساب کنید میتونید اعلام کنید تا بهتون اطلاعات دقیق بدم )

بعضی از دوستان توی تلگرام در باره این سایت ازم سوال های زیاید میپرسیدن که من چنتا از کلی تریناش رو در قالب نکته براتون مینویسم.

نکته 1 : اگر قصد سرمایه گذاری زیر 100 دلار رو دارید پیشنهاد میکنم فردی رو پیدا کنید و باهاش در سرمابه گذاری شریک بشید ( سرمایه بیشتر = سود بیشتر )

نکته 2 : از بخش تنظیمات میتونید درخواست کنید که سود به صورت روزانه واریز حساب شما بشه و یا در سایت بر روی هم جمع بشه ( ساعت واریز سود حساب شما بر اساس ساعت GMT هست به این معنا که سود حساب های ایرانی ساعت 3:30 الی 5 صبح واریز میگردد)

نکته 3 : اگر برای شروع بر فرض مثال 10 دلار قرار بدید و بعد از N روز بیاید 10 دلار دیگه قرار بدید سرمایه شما به 20 دلار میرسد و از اون موقع به بعد سود بر اساس 20 دلار پرداخت مشه...

برای عضویت در سایت به این لینک برید : https://hashocean.com

هر سوالی در رابطه با این سایت دارید میتونید با من تماس بگیرید و پاسختون رو بدم ...

شماره من جهت تلگرام ، وات ساپ ، تماس و پیامک : 09196976418

این سایت از سال 2015 تا امروز درحال فعالیت میباشد و شرکت ثبت شده در کریکلند آمریکا هست

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
پرداختی به کدام بانکها ؟
پندینگ ؟
فاصله بین دو درخواست ؟
حداقل مبلغ برای برداشت ؟

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
پرداختی به کدام بانکها ؟
پندینگ ؟
فاصله بین دو درخواست ؟
حداقل مبلغ برای برداشت ؟

سلام
1- پرداخت به صورت بیت کویین میباشد
2 - واریز به صورت خودکار هست و هر شب راس ساعت 00:00 به وقت GMT واریز حساب ها میشود . (به وقت ایران ساعت 3:30 دقیقه صبح)
3- ندارد
4- حداقل مبلغ برداشتی :0.005 بیت کویین ( حدود 5 دلار )

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام
1- پرداخت به صورت بیت کویین میباشد
2 - واریز به صورت خودکار هست و هر شب راس ساعت 00:00 به وقت GMT واریز حساب ها میشود . (به وقت ایران ساعت 3:30 دقیقه صبح)
3- ندارد
4- حداقل مبلغ برداشتی :0.005 بیت کویین ( حدود 5 دلار )
دوست من 0.005 برابر با سه دلار هستش.
تو این سایت hash اجاره میکنی درسته؟ چیکار باید کرد که ضرر نکنی

Mr.Pouria

Registered User
لایک‌ها
86
دوست من 0.005 برابر با سه دلار هستش.
تو این سایت hash اجاره میکنی درسته؟ چیکار باید کرد که ضرر نکنی

توی این سایت hash خرید میكنید سپس سود روزانه دریافت می کنید

arezoo2020

Registered User
لایک‌ها
69
منم عضو هستم داخل سایتو سایت خیلی خوبی هست تا الانم به موقع سود پولم رو واریز کرده و راضی هستم

بالا