• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

2 سوال از دوستان سئو کار حرفه ای

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوستان عزیز
2 تا سوال داشتم :
1- می خوایم با استفاده از افزونه فیدخوان سایت اتوماتیک بیاریم بالا و روش کار کنیم چون مطالب کپی هست چی کار کنیم چه تغییراتی توی افزونه انجام بدیم که گوگل مطالب مارو کپی ندونه ؟ آیا با یه سری کارا میشه کاری کرد تاثیر منفی تو سئو نداشته باشه ؟
2-یه سایت دیگه هم داریم روش کار میکنیم میخوام بدونم بلاخره خرید بک لینک مفیده یا خیر ؟ اگر بله چه نوع بک لینکی مفیده ؟ من یه جا خونده بودم کلا بک لینک خوب نیست اما یه جا دیگه گفته بود تا جایی که میتونین بک لینک جذب کنین فقط سایتی که ازش بک لینک میگیرین موضوع سایتتون با اون یکی باشه بلاخره کدوم حرفو تایید می کنید ؟

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
این سوال منم هم هست ولی من افسونه رو خودم میسازم چون ورد پرس نیست سایتم دست نویسه روزی 30000 مطلب میزنه سایتم

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
این 2 سوال ج نداره ؟

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
1ک رو نمی دونم
2: بک لینک بخر.... تا جایی که پو.ل داری بخر و بهش نه نگو... البته سایت درست نه سایتی که 40 تا لینک توش و ارزون می فروشه...
نکته دو در هنگام خرید بک لینک اسم مناسب انتخاب کن..

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان برای مورد 1 پیشنهادی / نظری / انتقادی / چیزی ندارین ؟

marcopolo1

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان برای مورد 1 پیشنهادی / نظری / انتقادی / چیزی ندارین ؟

نيازي به خريد بك لينك نيست چون معمولا نتيجه عكس داره و موندگار نيست
اين تولز رو ببين
SEO Assistant

از ابزارهايي شبيه به اين استفاده كن ، دقيقا بهت ميگه كجاها برات لينك ميسازه
و چون فقط در سايتهاي تحليلي لينك ميذاره پنالتي نميشه

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
نيازي به خريد بك لينك نيست چون معمولا نتيجه عكس داره و موندگار نيست
اين تولز رو ببين
SEO Assistant

از ابزارهايي شبيه به اين استفاده كن ، دقيقا بهت ميگه كجاها برات لينك ميسازه
و چون فقط در سايتهاي تحليلي لينك ميذاره پنالتي نميشه

ممنون از شما
-----------------------------------------------------------------------------

ولی هنوز نظری در مورد اولی ندادید ؟

amirsam_1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
من فقط اینو برای شما نذاشتم دوست عزیز
موفق باشید

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
در مورد سئوال دوم , که کلا خرید بک لینک را فراموش کنید . لینک سازی سالم در سایت های معتبر و شبکه های اجتماعی داشته باشید , سایت با محتوای خوب داشته باشید , بک لینک خودش بوجود میاد . اونوقت شما می بایست هر از گاهی , بک لینک های اسپمی خودتون را حذف کنید , در همین حد در گیر بک لینک بشید و نه بیشتر .

در مورد سئوال اول , صرفا استفاده از پلاگین فید خوان , نمی تونه در تغییر محتوا کمکی کنه , شما باید براش کد نویسی کنید که کلا در مطالبی که از فید میگیره , در عنوان مطلب و تا حدودی در متن آن , تغییر ایجاد کنه
برای اینکار فعلا پلاگینی وجود نداره , می بایست براش پلاگین درست کنید.

• Like
Reactions: cd3

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
در مورد سئوال دوم , که کلا خرید بک لینک را فراموش کنید . لینک سازی سالم در سایت های معتبر و شبکه های اجتماعی داشته باشید , سایت با محتوای خوب داشته باشید , بک لینک خودش بوجود میاد . اونوقت شما می بایست هر از گاهی , بک لینک های اسپمی خودتون را حذف کنید , در همین حد در گیر بک لینک بشید و نه بیشتر .

در مورد سئوال اول , صرفا استفاده از پلاگین فید خوان , نمی تونه در تغییر محتوا کمکی کنه , شما باید براش کد نویسی کنید که کلا در مطالبی که از فید میگیره , در عنوان مطلب و تا حدودی در متن آن , تغییر ایجاد کنه
برای اینکار فعلا پلاگینی وجود نداره , می بایست براش پلاگین درست کنید.

برای مورد اول خودمون داریم روی پلاگین کار میکنیم همچنین داریم با چند نفر برنامه نویس مسلط به سئو هم صحبت هایی انجام میشه

L24.co

Registered User
لایک‌ها
12
برای مورد اولتون والله من خودمم جوابش پیدا نکردم !!! آخه گوگل اگه بخواد به تمام زبان های دنیا مسلط شه و ریز به ریز مچ گیری کنه برای کپی بودن مطالب که باید من و شما رو هم استخدام کنه !!! هستند سایت هایی که 100 % کپی میکنند اما رتبه 1 گوگلند برای چندین سال .

برای مورد دوم با اینکه میگید مرتبط با سایت حتما باشه مخالفم , بک لینک باید و باید و باید بصورت مطلب باشه . یه مطلب در رابطه با موضوع سایتت همراه با عکس تهیه میکنی و در سایت میزبان بک لینک قرار میدی . همچنین دامین میزبان باید رنک بالا باشه .

yashar_0007

Registered User
لایک‌ها
59
سلام دوستان عزیز
2 تا سوال داشتم :
1- می خوایم با استفاده از افزونه فیدخوان سایت اتوماتیک بیاریم بالا و روش کار کنیم چون مطالب کپی هست چی کار کنیم چه تغییراتی توی افزونه انجام بدیم که گوگل مطالب مارو کپی ندونه ؟ آیا با یه سری کارا میشه کاری کرد تاثیر منفی تو سئو نداشته باشه ؟
2-یه سایت دیگه هم داریم روش کار میکنیم میخوام بدونم بلاخره خرید بک لینک مفیده یا خیر ؟ اگر بله چه نوع بک لینکی مفیده ؟ من یه جا خونده بودم کلا بک لینک خوب نیست اما یه جا دیگه گفته بود تا جایی که میتونین بک لینک جذب کنین فقط سایتی که ازش بک لینک میگیرین موضوع سایتتون با اون یکی باشه بلاخره کدوم حرفو تایید می کنید ؟

1.نمیدونم
2.بک لینک همواره تاثیر خوبی داره . بک لینک هایی که شبیه به سایت خودت هستند خوبه و یا سایت هایی که بک لینک خروجی از سایت طرف زیر 4 یا 5 تا دونه هستش .

بالا