• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

2 سوال در مورد مونتاژ عکس

behbod

Registered User
لایک‌ها
27
درود
دوستان من تازه کارم و در قسمت مونتاژ عکس به 2 مشکل بر خوردم که با عکس در ادامه توضیح میدم امیدوارم شما اساتید بتونید راهنمایی کنید
ps1.JPG
در این عکس من میخوام تصویر بدون بک گراند رو بردارم و روی عکس دیگه بزارم ولی وقتی با مجیک تولز روش کلیلک میکنم و بعد move میدم به این صورت در میاد
---------------------------------------------------------------------------------------------------
در این عکس هم میخوام نورپردازی کنم ولی میخوام شکل اون دایره شبیه به ماه بشه یعنی پرتو نور نداشته باشه باید چکار کنم؟
ps2.JPGps3.JPG

siavosh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این عکس من میخوام تصویر بدون بک گراند رو بردارم و روی عکس دیگه بزارم ولی وقتی با مجیک تولز روش کلیلک میکنم و بعد move میدم به این صورت در میاد
شما توی اینجور مواقع بهتره از ابزار لازو یا مگنتیگ لازو استفاده کنی اکثر روتوش کارها و مونتاژ کارهای حرفه ای اینکار رو میکنن .

siavosh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این عکس هم میخوام نورپردازی کنم ولی میخوام شکل اون دایره شبیه به ماه بشه یعنی پرتو نور نداشته باشه باید چکار کنم؟
شما با دستکاری تنظیمات میتونی نور رو کم و زیاد کنی ولی اگه می خوای تصویر ماه رو بذاری بهتره یدونه عکس از ماه گیر بیاری و بندازی توی صفحه به همین راحتی

بالا