• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

2 سوال در مورد گوگل وبمستر

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
سلام

قسمت تنظیمات گوگل وبمستر از www استفاده کنیم یا بدون اون؟؟؟ (کدومش بهتره)

اگه سرعت Crawl rate

رو زیاد کنیم مشکلی پیش میاد ؟؟

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
از 301 Permanent Redirect استفاده می کنی ؟ باید زودتر یکی رو انتخاب کنی با www یا بدون اون چون در بلند مدت به سایتت ضربه می خوره .به نظر من که فرقی ندارن این دو تا ! (یه فرق کوچیک داره البته)
اگه شروع کاری یکی رو انتخاب کن اون یکی رو ریدایرکت کن و بعد به گوگل معرفیش کن که گوگل دیگه اونو دنبال کنه (سلیقه ای)
اگه سایتت با یکی ش رنک گرفته و سایتهای دیگه به یکی از ورژن ها لینک دادن و یا در گوگل یکیش ایندیکس شده طبیعتا اونو انتخاب کن و اونیکی رو ریدایرکت کن

سوال دومت
سایت سرپا و به روزی داری چرا که نه زیادش کن !

Last edited:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
ممنون من هر روز آپ می کنم یعنی روزانه بالای ده مطلب اگه تا آخر زیادش کنم مشکلی پیش میاد؟؟

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
اگه هاست سایت تون معمولی هست Crawl rate رو زیاد نکنید چون اگه محدودیت پهنای باند داشته باشید بیخودی یه مقدارش سر این قضیه از بین میره

گوگل واسه ایندکس کردن سایت تون یه مقداری هم پهنای باند میسوزونه

مورد اول هم همونجوری که دوستان گفتن سلیقه ای هست ولی اگه دامنه ات تعداد حرفاش زیاده بدون www جالب تره

خوش باشی

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سلام دوستان
منکه سرعت کراول رو چسبوندم تا ته ، البته سایتم تازه تاسیس هست ( 1 ماهه )
خود وردپرس هرطوری که بخواین خودش اتومات همونطوری ریدایرکت میکنه اگه آدرس سایت رو توی تنظیمات بدون www داده باشی بعد آدرسی رو با www وارد کنی خودش بدون www باز میکنه
حالا اگر وردپرس داری هرطوری توی تنظیمات گذاشتی همون رو هم توی گوگل وبمستر بزار دیگه
اما بنظر من بدون www بهتره آدرس url کوتاهتر میشه مخصوصا اگر پیوندیکتا بلند باشه دیگه بدون www بهتره

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون من هر روز آپ می کنم یعنی روزانه بالای ده مطلب اگه تا آخر زیادش کنم مشکلی پیش میاد؟؟

ببین گوگل باهوشه . شما که هر روز آپ دیت می کنی و این روند مداوم هست . اون هواسش به شما هست آنچنان زیاد کم کردن یه چیزی مثل Crawl rate توسط شما مهم نیست
فاکتور های مهم تری هست مثل اینکه سایت مپ و فید داشته باشی . Robots.txt داشته باشی . لینک مطالب جدیدت توی صفحه اول سایتت نمایش داده بشه . حتی یه اکانت تویتر که مطالب جدید ت رو اونجا اعلام کنی . یا سوشیال نت ورک های دیگه / محبوبیت شما در سوشیال نت ورک ها به قدری برای گوگل مهمه که ممکنه مطالب شما بعد از دقیقه پابلیش شدن ایندیکس کنه و اعتبار بده

بالا