• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

2 مودم براي استفاده از اينترنت

webdesigner_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه ي دوستان

اگر افرادي هستند كه بتونند من رو در اين راه كمك كنند خيلي ممنون مي شم و مي دونم كه خيلي ها از اين جريان خبر ندارن كه مي شه با 2 خط تلفن و 2 مودم به اينترنت وصل شد و با بالا بردن پهناي باند بسياري از مشكلات كمبود سرعت رو در ایران برطرف کرد.

متاسفانه من هنوز موفق به این کار نشدم, اگر کسی هست که بتونه بگه که تنظیماتش باید چطور باشه فوق العاده ازش ممنونم.

موفق و پ
یروز باشید

aenemamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين كار شدنيه ولي بايد ISP شمااجازه بده كه نميده
كه اگه تونستيد توافق كنيد كه ...

webdesigner_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه امكان داره بيشتر توضيح بديد
بر فرض اينكه با اي-اس-پي به توافق رسيدم بعد بايد چه تنضيماتي انجام بدم؟

ممنون

aka

Registered User
لایک‌ها
0
به همین راحتی ها هم نیست !
یه جورایی قیدشو بزن !

aenemamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بايد تو قسمت properties كانكشن اينترنتت يه تنظيماتي انجام بدي كه من هر چي مي گردم پيداش نمي كنم يادم رفته فكر مي كنم اين قابليتو از تو XP برداشتن حالا من توي 2000 نيگا مي كنم ببينم بهت مي گم ...

aenemamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آهان ايناهاش :
روي كانكشن اينترنتت رايت كليك كن و properties اونو بگير
تب Networking رو بيار تو اون قسمت كه نوشته Type of dial-up server I am calling مطمئن بشيد كه PPP انتخاب شده باشه بعد روي Settings اون كليك كن سه تا check box داري كه براي اين كار بايد سومي رو تيك بزني يعني : Negotiate multi-link for single connections
حال بسته به اين كه اينكه پهناي باند كم يا زياد بشه connetion هاي شما هم قطع و وصل ميشن
لازم به ذكر است كه پروتكلي كه multilink استفاده ميكنه BAP هستش.

(خواستين راجع به PPP , SLIP توضيخات لازم رو مي دم.)

فقط ميگم مشكل همون آي اس پيس خب قاعدتا اگه توافق كردين يه هزينه ي دوبلي هم از شما ميگيره كه فكر نمي كنم كسي اين كار رو انجام بده.

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فکر نمی کنم احتیاجی به توافق با ای اس پی باشه. چون کافی هست که کسی دوتا اکانت جداگانه و دوتا خط تلفن جداگانه داشته باشه و بخواهد همچین کاری رو بکنه

فقط من یک چیزی رو متوجهع نشدم:::اینکه: برای همچین کاری باید دوتا مودم نصب کنیم یا با یک مودم هم میشه و اینکه آیا با نتظیماتی که گفتید سیستم شماره گیری هم حل میشه یا باید برای اون هم فکر جداگانه ایی کرد؟؟؟؟

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از aenemamir :
آهان ايناهاش :
روي كانكشن اينترنتت رايت كليك كن و properties اونو بگير
تب Networking رو بيار تو اون قسمت كه نوشته Type of dial-up server I am calling مطمئن بشيد كه PPP انتخاب شده باشه بعد روي Settings اون كليك كن سه تا check box داري كه براي اين كار بايد سومي رو تيك بزني يعني : Negotiate multi-link for single connections
حال بسته به اين كه اينكه پهناي باند كم يا زياد بشه connetion هاي شما هم قطع و وصل ميشن
لازم به ذكر است كه پروتكلي كه multilink استفاده ميكنه BAP هستش.

(خواستين راجع به PPP , SLIP توضيخات لازم رو مي دم.)

فقط ميگم مشكل همون آي اس پيس خب قاعدتا اگه توافق كردين يه هزينه ي دوبلي هم از شما ميگيره كه فكر نمي كنم كسي اين كار رو انجام بده.
میشه توضیح بدید. خیلی دوست دارم که بدونم فرقشون چی هست؟( البته ماهیت هاشون رو هم خیلی نمی دونم)؟

aenemamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا نمي دونم امكانش هست كه بشه اين كارو كرد حالا يكي كه دو تا مودم و دو تا خط تلفن در دسترسش هست مي تونه اين كارو انجام بده ... آره احتمالش هست كه بشه

نه براي اون سوال دوم بايد دو تا مودم داشته باشيد خود ويندوز اوتوماتيك اين كار رو مي كنه و همون طور كه گفتم اگه پهناي باند بيشتر از اوني كه در دسترس هست احتياج باشه كانكشن آزاد شماره گيري رو انجام ميده (مثلا پهناي باند از يه درصدي بيشتر مورد نياز باشه)

سوال سوم فرق بين PPP,SLIP رو فردا مي گم چون واقعا خوابم مياد ساعت 3:52 صبحه ... اي واي

aenemamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا يادم نرفته يه چيز ديگه بگم وقتي كه دو يا بيشتر از دو تا مودم روي دستگاهتون باشه توي قسمت General كانكشن اينترنتتون قسمتي كه نوشته connecting using مي تونين انتخاب كنين كه با كدوم مودم كار كنه يا اگه از خاصيت multi-link استفاده مي كنين مي تونين تيك بزنين كه با كدوم مودم ها اين كار رو انجام بده و اينكه الويت بدين كه اول با كدوم مودم وصل بشه ... اينم از اين.

در مورد SLIP,PPP,PPTP,L2TP,....
تمامي اينا پروتكل هاي ارتباطي هستن

حالا (SLIP(Serial Line Internet Protocol يه پروتكلي بود كه توسط توليد كنندگان سيستم عامل UNIX براي برقراري ار تباط Remote ايجاد شد. اين پروتكل هيچ كدوم از اطلاعات ارسالي و حتي Password ها رو هم encrypt نمي كنه و كاملا به صورت clear text عمل مي كنه. در ضمن فقط پروتكل TCP/IP رو ساپورت مي كنه.

(PPP(Point to Point Protocol نوع پيشرفته ي SLIP هست كه علاوه بر TCP/IP پروتكل هاي IPX/SPX , Net BEUI رو هم ساپورت مي كنه در ضمن هنگام ارسال اطلاعات Password ها رو Encrypt مي كنه.

اون دو تا پرو تكل ديگه (PPTP(Point to Point Tunnrling Protocol و (L2TP ( Layer 2 Tunneling Protocol براي ايجاد *** استفاده مي شود. PPTP , L2TP هر دو تونلي رو بين فرستنده و گيرنده ايجاد ميكنن كه Security رو خيلي بالا مي بره. PPTP تمام اطلاعات ارسالي رو encrypt مي كنه. L2TP خودش به تنهايي عمل encryption رو انجام نمي ده و از پروتكلي به نام IPSec استفاده مي كنه. مزيت ديگه ي L2TP نسبت به PPTP اين هست كه Tunnel Authentication هم انجام ميده. اين IPSec خودش غوليه ...
يه كم از بحث دور شديم.

falafel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم این کار فقط در ویندوز 98 عملیه....

aenemamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا ؟؟؟!

اتفاقا فكر كنم بر عكس گفتيد ...

بالا