• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

2.5 برابر کردن بیت کوین شما در عرض 72 ساعت

pmsk

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
کسانی که تمایل دارند به سود بدون ریسک برسند با من در تماس باشند
ما با بیت کوین شما سرمایه گزاری کرده و در عرض 72 ساعت 2.5 برابر هر مقداری که شما واریز کرده باشید پرداخت خواهیم کرد
یعنی شما مثل 1 بیت کوین می دهید و در عرض 72 ساعت 2.5 بیت کوین دریافت خواهید کرد و مبالغ قابل قبول برای دریافت توسط ما بین 0.001 تا 4 بیت کوین خواهد بود
دوستانی که تمایل دارند سریعتر اعلام کنند چون تا تسویه یک نفر انجام نشده باشد سفارش فرد دیگری را نمی گیریم
با تشکر

pmsk

Registered User
لایک‌ها
6
فقط به دوستانی پاسخ داده می شود که در این پست سوال بپرسند

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
سلام لطفا شرایط و نحوه واریز را برایم ارسال کنید
ایشون مثلا میخاد 1بیت کوین بگیره: 287 دلار. بعد از 3 روز 713 دلار بهتون میده. تقریبا 420دلار سود!! به نظرتون عاقلاس؟ یکم فکر کنید تورو خدا!

pmsk

Registered User
لایک‌ها
6
ایشون مثلا میخاد 1بیت کوین بگیره: 287 دلار. بعد از 3 روز 713 دلار بهتون میده. تقریبا 420دلار سود!! به نظرتون عاقلاس؟ یکم فکر کنید تورو خدا!
بستگی داره منظورتو از عقل چی باشه همین الان بگردید سایت های زیادی رو می بینید که دوبل می کنند البته در 5 روز ولی ما اولین بار 2.5 برابر می کنیم در 3 روز
و فکر نکنم لزوم داشته باشه شک خودتون رو اینجا بیان کنید هرچند افزایش تعداد نوشته هم موضوع جذابیه حتما

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
بستگی داره منظورتو از عقل چی باشه همین الان بگردید سایت های زیادی رو می بینید که دوبل می کنند البته در 5 روز ولی ما اولین بار 2.5 برابر می کنیم در 3 روز
و فکر نکنم لزوم داشته باشه شک خودتون رو اینجا بیان کنید هرچند افزایش تعداد نوشته هم موضوع جذابیه حتما
من از سال 2011 تو ضمینه ارزهای کریپتو فعالیت دارم.الانم صاحب 6-7 تا سایت تو ضمینه بیت کوین هستم.الانم با قاطعیت میگم شما یه فرد کلاهبرداری چون میدونی تراکنش های بیت کوین ناشناس هست و قابل ردیابی نیست, به اون مغزکثیفت فشار اوردی تا از افراد ساده و کم اطلاع کلاهبرداری کنی.

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
من از سال 2011 تو ضمینه ارزهای کریپتو فعالیت دارم.الانم صاحب 6-7 تا سایت تو ضمینه بیت کوین هستم.الانم با قاطعیت میگم شما یه فرد کلاهبرداری چون میدونی تراکنش های بیت کوین ناشناس هست و قابل ردیابی نیست, به اون مغزکثیفت فشار اوردی تا از افراد ساده و کم اطلاع کلاهبرداری کنی.
داداش این رفیقمون بت میزنه و ریسک باختم هست 100% !!!!

pmsk

Registered User
لایک‌ها
6
شما حرفم نزنید کسی نمی گه لال هستید مطمین باشید مثل شما حرامخوار نیستم چون از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خود پندارد

pmsk

Registered User
لایک‌ها
6
داداش این رفیقمون بت میزنه و ریسک باختم هست 100% !!!!
شما هم ظاهرا یه مشکلی داری چون بهتون ثابت کردم که بت هام برنده هستند حالا نمی دونم مشکلتون جیه
در ضمن این کار من ربطی به اون بت بستنی که گفتید نداره و از طرق دیگری انجام می شود

segaone11

Registered User
لایک‌ها
72
شما هم ظاهرا یه مشکلی داری چون بهتون ثابت کردم که بت هام برنده هستند حالا نمی دونم مشکلتون جیه
در ضمن این کار من ربطی به اون بت بستنی که گفتید نداره و از طرق دیگری انجام می شود
ببینید دوست عزیز شما یه سر به انجمن باکسی بزن ( این رو دارم محترمانه و دوستانه بهت میگم ) اونجا این تاپیک رو بزن مسخرتون میکنند.انجمن باکسی افرادی داره که خیلی حرفه ای هستند مخصوصا در زمینه بیت کوین و دوباره میگم شما اونجا همچین تاپیکی بزنید محترمانه میگم که مسخرتون میکنند.
درضمن اینجا به خاطر این که شما تازه وارد هستید زیاد کسی بهتون اعتماد نمیکنه.
البته شاید شما راهی داشته باشید من نمیدونم و براتون احترام قائلم چون نمیدونم و هیچ اطلاعی از کارتون ندارم.
لطفا حرفام اگه ناراحتتون کرده عذر میخام و امیدوارم به دل نگیرید،قصدم فقط راهنمایی بوده.
با تشکر
موفق باشید

pmsk

Registered User
لایک‌ها
6
ببینید دوست عزیز شما یه سر به انجمن باکسی بزن ( این رو دارم محترمانه و دوستانه بهت میگم ) اونجا این تاپیک رو بزن مسخرتون میکنند.انجمن باکسی افرادی داره که خیلی حرفه ای هستند مخصوصا در زمینه بیت کوین و دوباره میگم شما اونجا همچین تاپیکی بزنید محترمانه میگم که مسخرتون میکنند.
درضمن اینجا به خاطر این که شما تازه وارد هستید زیاد کسی بهتون اعتماد نمیکنه.
البته شاید شما راهی داشته باشید من نمیدونم و براتون احترام قائلم چون نمیدونم و هیچ اطلاعی از کارتون ندارم.
لطفا حرفام اگه ناراحتتون کرده عذر میخام و امیدوارم به دل نگیرید،قصدم فقط راهنمایی بوده.
با تشکر
موفق باشید
قربون شیوه حرف زدنتون به این میگن انتقاد درست یاد بگیرید
در هر صورت من به یک سری روش ها می تونم اینکار رو انجام بدهم و برای تضمین افراد می تونن حتی محضری و یا با سفته هم با من قرارداد ببندند البته در معاملات بالای 2 بیت کوین
و برای اطمینان هم می توانند در مقادیر کم اینکار رو انجام بدهند تا نتیجه رو ببینند

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
خوب این روش شما چیه؟
این بنده های خدا میخان پول بدن بوس که نمیدن.حقشونه بدونن پولشون کجا و چی میشه

pmsk

Registered User
لایک‌ها
6
خوب این روش شما چیه؟
این بنده های خدا میخان پول بدن بوس که نمیدن.حقشونه بدونن پولشون کجا و چی میشه
موارد مختلف مثل پرداخت حق شهریه دانشگاه های قبرس ، خرید از سایت های اینترنتی و سرمایه گزاری در سایت های ppc و faucet و فارکس

Last edited:
بالا