• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

20 بنر | ارزانترین سایت طراحی گرافیک حرفه ای

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
بنده توضیح بدم :

شما همون اول چند بار دو یا سه بار ویرایش خواستید انجام دادم
بعد چند هفته شما باز ایمیل دادید که به گفته خودتون پیگیر انجام کار شدید
ولی با این که چیزی به من نه از طریق یاهو ( چت ) ایمیل نه از طریق پیام خصوصی نرسیده بود
با این حال فکر میکنم شما خودتون باید بیش تر پیگیر میبودید چرا که بعد دو هفته معلوم بوده قضیه چیه
با این حال فایل لایه بازو براتون فرستادم در مورد کسانی که سفارش میدن بگم ویرایش تا 24 ساعت مهلت داره
اونم فقط و فقط مثل سفارش باید از طریق ایمیل بفرستید شاید من اصلا به انجمن نیومدم و ...

شما تاخیر هایی که تو تحویل و طراحی داشتی هم همینجا اعلام کن تا بنده هم حرفامو بعدش مطرح کنم
فایل لایه باز رو به درخواست خودم بعد از این که دیدم هیچ مسئولیتی قبول نمی کنید ارسال کردید تا شونه از بار مسئولیت خالی کنید
در هر صورت من ذره ای کار شما رو قبول ندارم و متاسفم که روی شما حساب دیگه ای کرده بودم

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
شما تاخیر هایی که تو تحویل و طراحی داشتی هم همینجا اعلام کن تا بنده هم حرفامو بعدش مطرح کنم
فایل لایه باز رو به درخواست خودم بعد از این که دیدم هیچ مسئولیتی قبول نمی کنید ارسال کردید تا شونه از بار مسئولیت خالی کنید
در هر صورت من ذره ای کار شما رو قبول ندارم و متاسفم که روی شما حساب دیگه ای کرده بودم

من تاخریمو قبول میکنم که تا اون وقع من کارهاتونو انجام دادم ولی بعد اون تاخیر به قول شما باز شما تاخیر چند هفته ای داشتید که این غیر قابل باوره

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
من تاخریمو قبول میکنم که تا اون وقع من کارهاتونو انجام دادم ولی بعد اون تاخیر به قول شما باز شما تاخیر چند هفته ای داشتید که این غیر قابل باوره

یه دفعه بگو تاخیر چند ساله داشتم
بهانه های شما به هیچ عنوان تبرئه کننده اشتباهتون و شونه خالی کردنتون از بار مسئولیت نیست
به هیچ عنوان از کارتون و هزینه ای که کردم رضایت ندارم
امیدوارم درس عبرتی واسه شما و بقیه دوستان باشه

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
بنر ایرانسل دات او ار جی

Last edited:

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
بنر نوین دانلود

92841914891118128412.gif

Last edited:

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوست عزیز

چرا جواب بنده رو نمدین؟ من از جمعه هزینه تبلیغات رو دادم ولی هنوز بنرم اماده نشده . دیشب هم بنر رو ایمیل کردین ولی هم ادرس سایت که برای بنده زدین اشتباه هستش هم حجم برن شده 100 کیلوبایت در صورتی که بنده تاکید کردم که از 50 کیلوبایت بیشتر نشه

اینجوری فقط هزینه و وقت بنده گرفته شده این بنر که برای بنده قابل استفاده نیست

لطفا تا امشب بنر رو درست کنید و تحویل بدین

( بنر فروشگاه بازی هیرکان )

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
سلام دوست عزیز

چرا جواب بنده رو نمدین؟ من از جمعه هزینه تبلیغات رو دادم ولی هنوز بنرم اماده نشده . دیشب هم بنر رو ایمیل کردین ولی هم ادرس سایت که برای بنده زدین اشتباه هستش هم حجم برن شده 100 کیلوبایت در صورتی که بنده تاکید کردم که از 50 کیلوبایت بیشتر نشه

اینجوری فقط هزینه و وقت بنده گرفته شده این بنر که برای بنده قابل استفاده نیست

لطفا تا امشب بنر رو درست کنید و تحویل بدین

( بنر فروشگاه بازی هیرکان )

سلام
ببخشید تازه از کلاس اومدم پ خ تون رو دیدم و نمیدونم چرا اینجوری میگید !!!
والا در مورد دیر شدن هم بحث امتحاناتم بود هم بنده مشهد هستم اون دو روز هیئت بودم کم تر اومدم
بببخشید اینجوری که شما سفارش دادید اون همه فریم و خط تازه خوب بود عکس های اچ دی رو استفاده نکردم وگرنه الان معلوم نبود
حجمش چقدر میشه

شما از بین گرافیکی یا حجم یکی رو انتخاب کن بهم بگو تا به اون جوری ویرایش کنم !!!!

با تشکر

behzad m6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش کارت خیلی عالیه با چ نرم افزاری هدر میزنی

rezagfa

Registered User
لایک‌ها
295
اپپپپپپپپپپپپپپپپپپ

Last edited: