• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

20 میلیون پول برای راه اندازی مغازه میخام وام بگیرم یا راه بهتری هست جور کنم ؟

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
سلام دوستان من میخام یک مغازه اجاره کنم 20 میلیون پول داشتم وسیله خریدم الان 20 تومن میخام برای پول پیش مغازه
وام میدن الان ؟ قسطاش ماهی چقدر میشه؟
میشه از کسی پول بگیری بهش دو برابر سود بانک سود بدی مثلا 20 میلیون رو بانک ماهی 250 میده میشه ماهی پونصد بدی ؟
کلا چه راهی بهتر هست بیست میلیون جور کنم بیشتر از 500 تومن هم نمیتونم پول بدم چون اجاره مغازه هم باید بدم

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
مبارکه انشالا چرخش برات بچرخه چه مغازه ای باز کردی؟

اره خوب تو عرف میگن پول نزول برو از یه اشنایی بگیر نگران هیچی نباش بهش یدونه چک میدی

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
مبارکه انشالا چرخش برات بچرخه چه مغازه ای باز کردی؟

اره خوب تو عرف میگن پول نزول برو از یه اشنایی بگیر نگران هیچی نباش بهش یدونه چک میدی
باطری سازی
نزول الان عرفش چقدره ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
پول نزول خیلی خطرناکه مخصوصا برا کسی که میگیره... سعی کن دوستی آشنایی پیدا کنی تو سود و ضرر شریکش کنی به مدت مثلا ایکس ماه یا بری وام بگیری یا طلا بدی قرض بگیری .. هر کاری میکنی پول نزول نگیر..

حالا یه عده نیان بگن خب بانک هم که... کلا همینکه اسمش میاد برکت رو از کاسبیت میگیره و باعث استرس میشه.

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
پول نزول خیلی خطرناکه مخصوصا برا کسی که میگیره... سعی کن دوستی آشنایی پیدا کنی تو سود و ضرر شریکش کنی به مدت مثلا ایکس ماه یا بری وام بگیری یا طلا بدی قرض بگیری .. هر کاری میکنی پول نزول نگیر..

حالا یه عده نیان بگن خب بانک هم که... کلا همینکه اسمش میاد برکت رو از کاسبیت میگیره و باعث استرس میشه.
اره همینجوره عموی خودم پول نزول گرفته بود میخاست سر ماه قسطاش رو بده میگفت خیلی بد بود

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
سلام
به آشناها فامیل دوست برادر و ... جریان رو بگو مطمئن باش بدون توقع میان جلو.

Last edited:
بالا