• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

20 نکته برای داشتن سایت با سئو 100%

arashen91

Registered User
تاریخ عضویت
17 دسامبر 2012
نوشته‌ها
963
لایک‌ها
207
محل سکونت
تهران .ایران
سلام
خیلی از دوستان براشون سوال هست برای راه اندازی یک وبسایت سئو باید چه کار کنن ، تو این تاپیک سعی می کنم نکاتی که باید برای داشتن یه سایت سئو انجام بشه رو ذکر کنم. اگه روش دیگه ای میشناسید که می تونه تو سئو سایت کمک کنه بگید تا اضافه کنیم.
بعد از راه اندازی سایت (من از وردپرس استفاده می کنم) مراحل زیر رو انجام بدید:
1- سایتتون رو بهتر هست رو یه هاستینگ مطمئن راه اندازی کنید که هم سرعتش خوب باشه و هم سایت به خاطر قطعی هاست غیرفعال نشه. پیشنهاد می کنم از سرویس های نت افراز استفاده کنید .
1-2-از تگ متا تگ و کلمات کلیدی و توضیحات مناسب استفاده کنید.
<meta name="description" content=""/>
<meta name="keywords" content=""/>
2- در صورتی که قصد ایجاد تغیرات در قالب سایت دارید ابتدا سایت رو روی یه زیر دامنه یا روی یه دامنه تست راه اندازی کنید یا اگه از سایت وردپرسی استفاده می کنید از قسمت تنظیمات تیک گزینه "از موتور های جستجو تقاضا کن محتوی سایت من را بررسی نکنند" را بزنید . این کار برای این است که تا زمانی که سایت شما آماده نشده است موتور های جستجو از جمله گوگل سایت شما رو crawl نکنن.
3- وقتی سایت آماده شد و کار رو شروع کردید سعی کنید در قالب و خود سایت تغییرات ایجاد نکنید .
4- سرعت لود سایت در ایندکس شدن مطالب و در رتبه سایت در موتور های جستجو تاثیر زیادی داره برای همین باید تا جایی که ممکن هست سایت سبک باشه.
5- از سایت http://cloudflare.com استفاده کنید . تو این سایت می تونیدhtml و css ها و جاوا اسکریپت ها ی سایتتون رو minimize کنید . همچنین وقتی سایت شما برای اولین بار برای کاربر لود میشه نسخه کش شده سایت شما به سرعت لود میشه.
6- از افزونه wp rocket برای ترکیب فایل های css و جاوا اسکریپت های متعدد در یک فایل استفاده کنید تا تعداد request ها کم بشه و سایت سریع تر لود بشه ، همچنین این افزونه سایت شما رو کش می کنه .
lazy loading این افزونه رو فعال کنید ف اینجوری هم ترافیک کم تری از سایت شما گرفته میشه هم عکس هایی که کاربر نیاز به دیدن اونا داره لود میشن. (این گزینه روی جاوا اسکریپت ها و iframe ها هم همین تاثیر رو داره)
از سایتون query string ها رو حذف کنید ، خوشبختانه این افزونه گزینه ای برای این کار داره که می تونید فعالش کنید
مثلا style.css?ver=1.0 تبدیل به این میشه style-1.0.css
7- از آیکون به جای عکس برای قسمت های مختلف قالب مثلا به جای عکس شبکه های اجتماعی ، یا عکس منو ها استفاده کنید ، حجم کل آیکون هایی که مورد نیاز شماست از یک دونه از عکس ها کم تر هست. این کار request ها برای دریافت اطلاعات عکس های مورد نیاز قالب رو صفر می کنه. اگر مجبور هستید از عکس استفاده کنید می تونید از متود css sprite استفاده کنید ، تو این متود به جای لود کردن 10 تا عکس جدا از هم که باعث زیاد شدن request ها میشه فقط کافیه یه عکس رو لود کنید که تمام عکس های مورد نیاز شما تو اون هست و طبق نیازتون قسمت های مختلف اون عکس رو که همون عکس هایی که قبلا جدا جدا بودن هست رو تو قسمت های مختلف قالب استفاده کنید.
8- تگ description و keywords رو در header سایتتون قرار بدید و از متن مناسب جهت معرفی سایتتون در description و کلمات کلیدی مناسب در keywords استفاده کنید.
9- از microdata طبق موضوع سایت استفاده کنید. میکرو دیتا ها یه سری تگ هستن که مشخص می کنن هر قسمت از متن و پست شما چه معنی میده و برای چه کاربردی هست. مثلا برای یه سایت با موضوع فیلم ، میکرو دیتا ها مشخص می کنن سازنده فیلم کیه ، اسم فیلم چیه ، مدت زمان فیم ، سال ساخت ، کارگردان و بازیگران و ... . میکرو دیتا سایت شما را برای موتور های جستجو قابل فهم می کنند.
10- برای عکس هایی که میزارید title و alt بزارید.
11- از لینک های داخلی مرتبط با مطلبتون استفاده کنید . لینک داخلی یعنی لینک به سایر مطالب در یک مطلب. مثلا ما فیلم پدر خوانده 1 رو گذاشتیم وقتی داریم پدر خوانده 2 رو میزاریم به فیلم پدر خوانده 1 لینک میدیم ، این کار چند تا حسن داره اول اینکه کاربر مطالب دیگه سایت شما رو میبینه و وقتی روی اون لینک کلیک می کنه bounce rate (برای موتور های جستجو این یعنی اینکه سایت شما برای کاربر مفید بوده و کاربر سایت شما رو نبسته و از سایت شما فرار نکرده)مطلبی که کاربر اول تو اون بود زیاد میشه و ارزش مطلب بالاتر میره ، دوم اینکه موتور های جستجو بخش های دیگه سایت شما رو بیشتر crwal می کنن.
12- محتوا نقش مهمی رو در سئو سایت داره ، سعی کنید مطالب با کیفیت بگذارید مخصوصا برای شروع کار اصلا کپی نکنید و سعی کنید بهترین مطالب رو بگذارید که هم موتور های جستجو سایتتون رو به عنوان یه سایت با مطالب یونیک بشناسن هم کاربرا جذب مطالب شما بشن .
*در شروع کار بهتر است 3 مطلب در ساعات مشخص مثلا 13 ، 17 و 20 بگذارید (وردپرس امکان زمانبندی پست برای انتشار در آینده را دارد) این کر برای این است که موتور های جستجو الگوریتم ارسال مطلب سایت شما را پیدا می کنند و طبق همان زمان ها سایت شما را crwal می کنند . بعد از اینکه از موتور های جستجو ورودی گرفت سایت تعداد پست ها را بیشتر کنید و به 5 پست در زمان های مشخص افزایش دهید.
13- برای سایتتون تو صفحات اجتماعی پیج بسازید ، تو فروم ها سایتتون رو معرفی کنید ، با این کار شما بک لینک مجانی برای سایتتون ایجاد کردید ، همچنین ثبت سایت در صفحات اجتماعی به ارزش سایت شما در موتور های جستجو اضافه می کنه.
14- با توجه به این که اکثر کاربرا با موبایل و گوشی های هوشمند سایت ها رو بازدید می کنن حتما سایت شما باید responsive باشه ، این هم برای موتور های جستجو مهم هست هم اینکه کاربرا راحت تر می نوتنن از سایت شما استفاده کنن و کاربرانی که با گوشی هوشمند هستند رو بخاطر نمایش نادرست سایت در گوشیشون از دست نمی دید
15- با استفاده از سایت http://seositecheckup.com سئو سایت خود را چک کنید. این سایت یکی از بهترین سایت های چک کننده سئو هست و اکثر اشکالات سایت شما را پیدا می کند ، به سایت شما امتیاز می دهد ، سرعت لود سایت شما را نمایش می دهد ، روند رشد سئو سایت شما را نمودار می کند و ... . توجه داشته باشید تعداد دفعات تست سایت شما توسط این سیستم محدود است و بعد از حدود 8 بار استفاده باید برای استفاده بیشتر هزینه اشتراک پرداخت کنید که البته به دلار هست و برای ما راحت نیست . اما اگه لازم داشتید باز هم سئو سایت خودتون رو تست کنید با یه ایمیل دیگه تو این سایت عضو بشید.
16- تیک گزینه عدم بررسی توسط موتور جستجو رو از تنظیمات سایت بردارید و سایت خودتون رو در گوگل ثبت کنید.
از این آدرس https://www.google.com/intl/fa/add_url.html
17- وقتی سایت رو افتتاح می کنید می تونید از سایت های افزایش بازدید مثل p30rank استفاده کنید (پاپ آندر ویژه خوبه)
یه سری میگن از این سیستم ها استفاده نکنید اما اول کار باید استفاده کنید تا بازدید کننده بگیره سایت . بعد از اینکه از گوگل ورودی گرفتید دیگه استفاده نکنید و اجازه بدید گوگل بازدید بفرسته.
 
Last edited:
بالا