messengerium
Registered User
سلام دوستان
من تو این پک 23 تا فیلم جدید ایرانی رو گذاشتم که شما بعدِ خوندن لیست خواهید دید که اکثر فیلما یا الان رو پردن یا هنوز اکران نشدن ویا مجوز نگرفتن... باضافه چند فیلم قشنگ که خب تو این چند سال اکران شدن. و فیلم شب های زاینده رود اثر محسن مخملباف که کمتر کسی دیدتش چون تولید سال 69 هس و جلوی اکرانش هم گرفته شده. مطمئنم کسایی که عشق فیلم هستن اگه این فیلم رو ندیده باشن در به در دنبالشن. همچنین فیلم فقر و فحشا که دیدنش مسلماَ خالی از لطف نیست. کل فیلم ها 11 GB شد که روی 3 تا DVD براتون رایت کردم. ضمناً DVD ها یا RiData هستن یا )میدونم بچه های این قسمت به Princo آلرژی دارن) و یا Seven Star B&B. قیمتش رو هم 4500 تومن در نظر گرفتم. مطمئن باشین به قیمتش می ارزه. بخاطر اینکه این فیلم ها تو بازار براحتی پیدا نمیشن. اگرم بشن برای هر فیلم که شایدم پرده ای باشه حداقلش 1000 تومن میگیرن ازتون.
فیلم ها همه VCD هستن و من بصورت data رایتشون کردم. کیفیت فیلم ها هم خوبه. البته چند تاشون رو می تونم بگم واقعا عالیه. در ضمن فقط یکی از فیلم ها پرده ایه.
منم مث دوست خوبمون X_Farhad برای اینکه ته DVD ها خالی نمونه چند تا چیز باحال هم رایت کردم که قول میدم ازشون خوشتون بیاد:
1. پوستر های همین فیلم ها باضافه ی چند پوستر از فیلمای جدید دیگه. 3 MB
2. تعداد 16 قسمت از زیباترین قسمت های طنز شب های برره با زیرنویس انگلیسی !! بهمراه نقد سریال و
3. کلیپ های خنده دار بیش از 160 دقیقه و البته بدون سانسور :f34r: 1 GB
4. رینگ تون های زیبا و بعضاً خنده دار با فرمت های wave,mp3,midi حدود 11 ساعت 50 MB
5. تعداد 1500 عکس واقعاَ خنده دار :lol: که خودم یکی یکی و فقط باحالاش رو دانلود کردم. 100 MB
6. تعداد 2500 عکس از بازیگران و خواننده های خارجی با کیفیت توپ.شامل 250 عکس از بریتنی اسپیرز، 150 عکس از جنیفر لوپز، 120 عکس از آنجلینا جولی ، 200 عکس از tatu ، و... 250 MB
7. تعداد 1200 wallpaper زیبا بهمراه 34 نقاشی از سهراب سپهری. 250 MB
این هم لیست فیلم ها و بازیگرای معروفشون :
1. چند میگیری گریه کنی (ابوالفضل پورعرب – منوچهر نوذری – شهرام حقیقت دوست – حمید لولایی)
2. آکواریم (امین حیایی – مهناز افشار –ایرج قادری - ایرج نوذری – شیلا خداداد)
3. آتش بس (محمدرضا گلزار – مهناز افشار)
4. ازدواج به سبک ایرانی (داریوش ارجمند – شیلا خداداد – محمدرضا شریفی نیا – حسام نواب صفوی)
5. یک بوس کوچولو (رضا کیانیان – جمشید مشایخی – هدیه تهرانی – فاطمه معتمد آریا)
6. کافه ترانزیت (پرویز پرستویی – فرشته صدر عرفایی)
7. عروس فراری (امین حیایی – غلامحسین لطفی – حسام نواب صفوی)
8. هشت پا (محمدرضا فروتن – مهتاب کرامتی – ماهایا پطروسیان – آتنه فقیه نصیری – علی صادقی)
9. گیلانه (بهرام رادان – فاطمه معتمدآریا – باران کوثری)
10. خیلی دور خیلی نزدیک (مسعود رایگان – الهام حمیدی – افشین هاشمی)
11. رستگاری در 8:20( بهرام رادان – شهاب حسینی – مهتاب کرامتی)
12. چپ دست ( حمید گودرزی – لیلا اوتادی)
13. زن زیادی ( مریلا زارعی – امین حیایی – پارسا پیروزفر)
14. اشک سرما ( پارسا پیروزفر – گلشیفته فراهانی)
15. ازکنارهم می گذریم ( فریبا کامران – مهران رجبی)
16. بازنده ( محمدرضا فروتن – میترا حجار– حمید گودرزی – سروش صحت)
17. بید مجنون (پرویز پرستویی – رویا تیموریان)
18. دوشیزه (زیبا بروفه – بهنوش صادقی – فتحعلی اویسی)
19. جایی برای زندگی (عزت اله انتظامی – هدیه تهرانی – هانیه توسلی – آتیلا پسیانی)
20. پشت پرده مه (جهانگیر الماسی – رزیتا غفاری)
21. تارا و تب توت فرنگی (کتایون ریاحی – لادن مستوفی – فخری خوروش – پژمان بازغی)
22. شب های زاینده رود (منوچهر اسماعیلی – مژگان نادری)
23. فقر و فحشا
برای سفارش DVD ها میتونین:
• PM بدین تا من شماره حساب (سیبا برای واریز کردن به حساب یا ATM بری کارت به کارت) رو بهتون PM بدم.
• به [email protected] ایمیل بزنین.
• با شماره 09155019410 تماس بگیرین و یا SMS بزنین که دومیش بهتره.
* ضمناً اگه کسی فقط بعضی از این فیلم ها رو خواست ، بازم در خدمتیم.
امیدوارم از فیلم ها و... لذت ببرین
از همتون ممنونم
مصطفی
من تو این پک 23 تا فیلم جدید ایرانی رو گذاشتم که شما بعدِ خوندن لیست خواهید دید که اکثر فیلما یا الان رو پردن یا هنوز اکران نشدن ویا مجوز نگرفتن... باضافه چند فیلم قشنگ که خب تو این چند سال اکران شدن. و فیلم شب های زاینده رود اثر محسن مخملباف که کمتر کسی دیدتش چون تولید سال 69 هس و جلوی اکرانش هم گرفته شده. مطمئنم کسایی که عشق فیلم هستن اگه این فیلم رو ندیده باشن در به در دنبالشن. همچنین فیلم فقر و فحشا که دیدنش مسلماَ خالی از لطف نیست. کل فیلم ها 11 GB شد که روی 3 تا DVD براتون رایت کردم. ضمناً DVD ها یا RiData هستن یا )میدونم بچه های این قسمت به Princo آلرژی دارن) و یا Seven Star B&B. قیمتش رو هم 4500 تومن در نظر گرفتم. مطمئن باشین به قیمتش می ارزه. بخاطر اینکه این فیلم ها تو بازار براحتی پیدا نمیشن. اگرم بشن برای هر فیلم که شایدم پرده ای باشه حداقلش 1000 تومن میگیرن ازتون.
فیلم ها همه VCD هستن و من بصورت data رایتشون کردم. کیفیت فیلم ها هم خوبه. البته چند تاشون رو می تونم بگم واقعا عالیه. در ضمن فقط یکی از فیلم ها پرده ایه.
منم مث دوست خوبمون X_Farhad برای اینکه ته DVD ها خالی نمونه چند تا چیز باحال هم رایت کردم که قول میدم ازشون خوشتون بیاد:
1. پوستر های همین فیلم ها باضافه ی چند پوستر از فیلمای جدید دیگه. 3 MB
2. تعداد 16 قسمت از زیباترین قسمت های طنز شب های برره با زیرنویس انگلیسی !! بهمراه نقد سریال و
نظرسنجی از مردم. 1 GB3. کلیپ های خنده دار بیش از 160 دقیقه و البته بدون سانسور :f34r: 1 GB
4. رینگ تون های زیبا و بعضاً خنده دار با فرمت های wave,mp3,midi حدود 11 ساعت 50 MB
5. تعداد 1500 عکس واقعاَ خنده دار :lol: که خودم یکی یکی و فقط باحالاش رو دانلود کردم. 100 MB
6. تعداد 2500 عکس از بازیگران و خواننده های خارجی با کیفیت توپ.شامل 250 عکس از بریتنی اسپیرز، 150 عکس از جنیفر لوپز، 120 عکس از آنجلینا جولی ، 200 عکس از tatu ، و... 250 MB
7. تعداد 1200 wallpaper زیبا بهمراه 34 نقاشی از سهراب سپهری. 250 MB
این هم لیست فیلم ها و بازیگرای معروفشون :
1. چند میگیری گریه کنی (ابوالفضل پورعرب – منوچهر نوذری – شهرام حقیقت دوست – حمید لولایی)
2. آکواریم (امین حیایی – مهناز افشار –ایرج قادری - ایرج نوذری – شیلا خداداد)
3. آتش بس (محمدرضا گلزار – مهناز افشار)
4. ازدواج به سبک ایرانی (داریوش ارجمند – شیلا خداداد – محمدرضا شریفی نیا – حسام نواب صفوی)
5. یک بوس کوچولو (رضا کیانیان – جمشید مشایخی – هدیه تهرانی – فاطمه معتمد آریا)
6. کافه ترانزیت (پرویز پرستویی – فرشته صدر عرفایی)
7. عروس فراری (امین حیایی – غلامحسین لطفی – حسام نواب صفوی)
8. هشت پا (محمدرضا فروتن – مهتاب کرامتی – ماهایا پطروسیان – آتنه فقیه نصیری – علی صادقی)
9. گیلانه (بهرام رادان – فاطمه معتمدآریا – باران کوثری)
10. خیلی دور خیلی نزدیک (مسعود رایگان – الهام حمیدی – افشین هاشمی)
11. رستگاری در 8:20( بهرام رادان – شهاب حسینی – مهتاب کرامتی)
12. چپ دست ( حمید گودرزی – لیلا اوتادی)
13. زن زیادی ( مریلا زارعی – امین حیایی – پارسا پیروزفر)
14. اشک سرما ( پارسا پیروزفر – گلشیفته فراهانی)
15. ازکنارهم می گذریم ( فریبا کامران – مهران رجبی)
16. بازنده ( محمدرضا فروتن – میترا حجار– حمید گودرزی – سروش صحت)
17. بید مجنون (پرویز پرستویی – رویا تیموریان)
18. دوشیزه (زیبا بروفه – بهنوش صادقی – فتحعلی اویسی)
19. جایی برای زندگی (عزت اله انتظامی – هدیه تهرانی – هانیه توسلی – آتیلا پسیانی)
20. پشت پرده مه (جهانگیر الماسی – رزیتا غفاری)
21. تارا و تب توت فرنگی (کتایون ریاحی – لادن مستوفی – فخری خوروش – پژمان بازغی)
22. شب های زاینده رود (منوچهر اسماعیلی – مژگان نادری)
23. فقر و فحشا
برای سفارش DVD ها میتونین:
• PM بدین تا من شماره حساب (سیبا برای واریز کردن به حساب یا ATM بری کارت به کارت) رو بهتون PM بدم.
• به [email protected] ایمیل بزنین.
• با شماره 09155019410 تماس بگیرین و یا SMS بزنین که دومیش بهتره.
* ضمناً اگه کسی فقط بعضی از این فیلم ها رو خواست ، بازم در خدمتیم.
امیدوارم از فیلم ها و... لذت ببرین
از همتون ممنونم
مصطفی