• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

3 تا سوال مهم برای سئو ! لطفا راهنماییم کنید

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام و درود

دوستان عزیز تشکر که اومدید داخل تاپیک ممنون میشم راهنماییم کنید :)

3 تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید :

1- من امروز اسم و توضیحات سایتم رو یکم تغییر دادم چقدر زمان میبره تا گوگل اعمال کنه ؟!
چه کاری میتونم انجام بدم که سریع تر اعمال بشه ؟

2- حدودا 12 روز پیش بود که سایتم رو به وسیله گوگل وبمستر روی بدون www قفل کردم و گوگل هم اعمال کرد رفتم صفحه 5 منتها گاهی اوقات که کلمه کلیدی مورد نظرم رو سرچ میزنم با www و صفحه 16 گوگل سایتم رو نشون میده !چرا باید چیکار کنم ؟!

3- برای سایتم در فیس ب و ک صفحه اختصاصی ایجاد کردم و حدودا 700 تا لایک هم خورده url سایتم رو به قسمت اصلی پیجم اضافه کردم حدودا 30 تا بک لینک هم از پست مطالبم داخل صفحم هست (بدون www ) ولی داخل گوگل وبمستر که میرم اصلا هیچ بک لینکی از فیس ب و ک ندارم ؟! چرا بک لینک نگرفتم ؟!

ببخشید سوالهام یکم زیاد شد سعی کردم خلاصه بنویسم

پیشاپیش با تشکر و بهترین آ ر ز و ه ا :)

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
سلام

1.از 48 ساعت تا چندین روز-- برای تسریع در کار گزینه Fetch as Google تو وبمستر تولز رو بزنید
2.از تنظیمات وردپرس هم تنظیم کنید رو بدون www اگر ادرس هایی که با www هستن رو ریدایرکت کرده باشید رو بدون www بزودی کلا همه چی جایگزین میشه و شما نمی خواد کاری کنی.
3.چون گوگل اگه می خواست همین جور بک لینک پخش کنه دیگه سنگ رو سنگ بند نمی شد. ولی اون بک لینک هاتون بی تاثیر نخواهد بود.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام

منم یک سوال داشتم احساس میکنم عنوان سایتم خوب نیست زیاده و رو سئو تاثییر بد داره
http://www.mahstar.ir
تغییر عنوان سایت باعث مشکل یا کاهش ورودی و.. که نمیشه؟
به نظرتون بهترین عنوانی که میتونم واسه سایت بزارم چی هست

باتشکر

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
سلام

منم یک سوال داشتم احساس میکنم عنوان سایتم خوب نیست زیاده و رو سئو تاثییر بد داره
http://www.mahstar.ir
تغییر عنوان سایت باعث مشکل یا کاهش ورودی و.. که نمیشه؟
به نظرتون بهترین عنوانی که میتونم واسه سایت بزارم چی هست

باتشکر
اگه کلمه هایی که روش ورودی می گیرید و از عنوان حذف بشه تاثیر میذاره ولی کم که در اینده هم اگه کلمه درست جایگزین شده باشه میشه جبرانش کرد.
بیشترین مانورتان رو هر چیزی هست اونا رو اضافه کنید و کلا از 70 کاراکتر بیشتر هم نشه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام

1.از 48 ساعت تا چندین روز-- برای تسریع در کار گزینه Fetch as Google تو وبمستر تولز رو بزنید
2.از تنظیمات وردپرس هم تنظیم کنید رو بدون www اگر ادرس هایی که با www هستن رو ریدایرکت کرده باشید رو بدون www بزودی کلا همه چی جایگزین میشه و شما نمی خواد کاری کنی.
3.چون گوگل اگه می خواست همین جور بک لینک پخش کنه دیگه سنگ رو سنگ بند نمی شد. ولی اون بک لینک هاتون بی تاثیر نخواهد بود.

فربد جان دادا خیلی خیلی تشکر که وقت میزاری و راهنمایی میکنی :)
این گزینه Fetch as Google رو پیدا نکردم زیرو رو کردم پیدا نشد
3-ولی چندجا خوندم هر لینک در فیس بوق 1 بک لینک محاسبه میشه میشه دلیلش این باشه که چند روزی بیشتر نیست بک لینکها ثبت شده ؟ حتی خود سایتم رو سرچ میزنم صفحه ف ی س بوکم سایت دوم صفحه اول نشون داده میشه

یه دنیا تشکر

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
فربد جان دادا خیلی خیلی تشکر که وقت میزاری و راهنمایی میکنی :)
این گزینه Fetch as Google رو پیدا نکردم زیرو رو کردم پیدا نشد
3-ولی چندجا خوندم هر لینک در فیس بوق 1 بک لینک محاسبه میشه میشه دلیلش این باشه که چند روزی بیشتر نیست بک لینکها ثبت شده ؟ حتی خود سایتم رو سرچ میزنم صفحه ف ی س بوکم سایت دوم صفحه اول نشون داده میشه

یه دنیا تشکر
بخش crawl گزينه Fetch as Google را انتخاب کنید و یک بار سایت را fetch کنید
3.همون طور که گفته شد بی تاثیر نیست ولی گوگل بک لینک ها رو خیلی سخت تو لیست لینک های یک سایت قرار میده

بالا