• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

3 جايزه 10 دلاري

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3 جايزه 10 دلاري براي ثبت نام در گلدن استار

تا تاريخ 1/1/1384 اول مهرماه

فقط از طريق اين لينك
https://www.golden-star.biz/?ref=zahra
اعلام نتايج در همين تاپيك​

به تمام كساني كه از طريق اين لينك عضو بشن تا تاريخ اول مهر و 20 دلار توش سرمايه گذاري كنن و فيش سرمايه گذاريشون به ايميل من بفرستند به قيد قرعه سه جايزه 10 دلاري ميدم
به قول بانكي ها به ازا هر 20 دلار يك امتياز جدي ميگم
براي فرستادن كپي فيش كافيست در ايگولد فيش ارسالي را انتخاب كنيد بلوكه سپس گزينه كپي و در درون ايميلي كه مي خواهيد ارسال كنيد پست كنيد
اين هم ايميل من [email protected]
اگر تعداد كساني كه ثبت نام مي كنند بيشتر شد تعداد جايزه را بيشتر خواهم كرد
مطمئن باشيد كه اين جايزه را خواهم داد ضمانت حرف مرد - مرد بودن اوست
و اگر مردي به حرف خود عمل نكند ديگر مرد نيست و چه چيز براي يك مرد بدتر از اينكه ديگر او را مرد ندانند و به او نامرد بگويند

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدي بگيريد

اگر دوستاني كه به اين تاپيك امده اند تازه كارند و در زمينه تجارت الكترونيك تازه شروع كرده اند
عرض كنم در خصوص اين نوع تجارت اولين چيزي كه نياز داريد افتتاح يك حساب بانكي در بانك اينترنتي ايگولد است
كه براي اشنايي بيشتر مي توانيد از طريق لينكي كه در امضا هستند به تاپيك مخصوص اموزش و راهنمايي افتتاح حساب ايگولد برويد
سپس بين تمام كارهايي كه تجربه كرده ام سايت گلدن كه يك سايت سرمايه گذاري است و سود خوبي هم مي دهد و سه سال است كار مي كند و همه افرادي هم كه در ان عضو هستند (دوستان ايراني ) همه از ان دريافت داشته اند و كسي از اين سايت تا حالا اعتراضي نداشته و نياز به جمع اوري زير مجموعه نيز نميباشد صرفا سرمايه گذاري كنيد و سود پولتان را به صورت روازنه - هفتگي يا ماهيانه هر جور مايليد درخواست كنيد يعني كافيست فقط هفته اي يكمرتبه انهم در حدود 10 دقيقه وقت بگذاريد سودتان را درخواست كنيد و فرداي ان روز در حسابتان مي باشد و بعد انتقال به ايران و خورد اين پول
براي اشنايي بيشتر با اين سايت هم مي توانيد از تاپيك مخصوص راهنماي ثبت نام و استفاده از سايت سرمايه گذاري گلدن استار ديدن كنيد
به اميد موفقيت همه دوستان

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به تمام كساني كه از طريق اين لينك عضو بشن تا تاريخ اول مهر و 20 دلار توش سرمايه گذاري كنن و فيش سرمايه گذاريشون به ايميل من بفرستند به قيد قرعه سه جايزه 10 دلاري ميدم
من بايد روش فكر كنم!
170.gif

kamelot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
من بايد روش فكر كنم!
170.gif

:D :D :D :D
فكر نداره كه بعععععععععععععععله(البته با اجازه) :wub: :wub: :wub:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از princekin :
3 جايزه 10 دلاري براي ثبت نام در گلدن استار

تا تاريخ 1/1/1384 اول مهرماه

قرعه کشییه او 3 تا؟
تا تاريخ 1/1/1384 اول مهرماه؟ :D

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا جهنم ضرر
هركي زير مجموعه ي من بشه تو گلدن استار من نصف پولي كه بابت اون ميگيرمو بهش ميدم .
مزايا :D :
1-شايد زير 200 دلاري ها کمتر از 10 دلار پرنس بگيرن ولي حداقلش يه چيز ميگيرن بهتر از قرعه کشيه نه؟ تازه بلافاصله پرداخت ميکنم.
2-بالاي200 دلاري ها حتما بيشتر ميگيرن و 100% ميگيرن.
مثلا اگه يکي300 دلار تو طلايي بزاره من 24 دلار ميگيرم 12 دلارشو بلافاصله برميگردونم به طرف. خوبه؟؟؟
اين شرايط براي همه ي سيستمهايي که پيشنهاد ميکنم بر قراره.
بدو بدو آتيش زدم به مالم. :p :cool: :happy:
پرنس الان از من عصباني اي؟؟؟؟؟؟؟ ;) :wacko: :wacko: ;)

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا که اینطور شد تمام عزیزانی که از طریق لینک بالا ثبت نام کنند علاوه بر جایزه ای که گفتم شامل موارد ذیل هم خواهند شد

دوستانی که در پلن سیلور بیش از 100 دلار سرمایه گذاری کنند یک سوم مبلغ کمیسیون را به حساب انها خواهم ریخت (دوسان توجه کنند که کمیسیون 10 دلار 50 سنت است با احتساب کمسیون ایگولد چیزی باقی نمی مونه که بخواهیم به حساب شما واریز کنیم )خدایشش دیگه
دوستانی که در پلن طلائی بیش 300 دلار سرمایه گذاری کنند نصف مبلغ کمیسیون را به حساب انها خواهم ریخت

دوستان پس از ثبت نام بوسیله ایمیل بالا اطلاع دهند و پس از دریافت پول هم در همین تاپیک دریافت را تایید کنند

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این هم نام کاربری و تاریخ عضویت بعضی دوستان که از طریق این لینک عضو شده اند اگر عضو انجمن هستند لطف کنند بفرمایند یا در انجمن عضو شوند و بفرمایند

July 14, 2005 ------------------ ehsan
July 16, 2005--------------- sadegh a
July 17, 2005----------------- hossein
July 20, 2005------------------ anwar
July 21, 2005--------------------- sina
July 21, 2005-------------------- surin
July 22, 2005------------------- vahid
July 22, 2005-------------------fardin

این دوستان هم اگر می خواهند در قرعه کشی شرکت کنند لطف کنند فیش مبلغ سرمایه گذاریشون را به ایمیل من ارسال نمایند

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
نمیدونم این تاپیک رو باید ببندم یا نه چون مقررات رو نقض کرده

تا بچه ها اعتراضی نداشته باشند تاپیک رو نمیبندم یا اینکه جناب DavidMors صلاح بدونن تاپیک رو ببندن

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
نمیدونم این تاپیک رو باید ببندم یا نه چون مقررات رو نقض کرده

تا بچه ها اعتراضی نداشته باشند تاپیک رو نمیبندم یا اینکه جناب DavidMors صلاح بدونن تاپیک رو ببندن

من تابع نظر مديريت هستم و هر چه صلاح بدانند همان كار را خواهم كرد
ولي در خدمت دوستان هم مطابق شرايط بالا خواهم بودم چون حرف زدم سر حرفم هستم اگر نظر مديريت هم بر جمع شدن تاپيك واقع شد دوستان، طبق قولي كه دادم اول مهر نتايج را در تاپيك راهنماي ثبت نام گلدن استار اعلام خواهم كرد اقاي فتوكپي از وقتي كه من اين تاپيك را زدم تا چند لحظه قبل 5 نفر در گلدن استار ثبت نام كردند و سپرده گذاري هم كرده اند پس مردانگي حكم مي كند سر حرفم بايستم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
با عرض معضرت از جناب فتو کپي.
آقاااااااا هر کي از طريق من عضو بشه علاوه بر گرفتن نصف پورسانت من يه امتياز ميدم باقلوا. من با همه کمسيون ها رو هم کار ميکنم بعد يک سوم سود حاصل از درآمد کمسيون ها رو هم به شما بر ميگردونم. چطوره؟؟؟ کاري نکنين بگم هرچي دارم مال شماها :D

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shervinrv :
آقاااااااا هر کي از طريق من عضو بشه علاوه بر گرفتن نصف پورسانت من يه امتياز ميدم باقلوا. من با همه کمسيون ها رو هم کار ميکنم بعد يک سوم سود حاصل از درآمد کمسيون ها رو هم به شما بر ميگردونم. چطوره؟؟؟ کاري نکنين بگم هرچي دارم مال شماها :D

شروين جان دوست من اگر زياد بالا بري كه اونوقت در اصلش شك ايجاد ميشه چيزي بگو كه معقولانه باشه و قابل اجرا اگر بد ميگم بگو بد ميگي جون من

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از princekin :
شروين جان دوست من اگر زياد بالا بري كه اونوقت در اصلش شك ايجاد ميشه چيزي بگو كه معقولانه باشه و قابل اجرا اگر بد ميگم بگو بد ميگي جون من
آقاااااااا هر کي از طريق من عضو بشه علاوه بر گرفتن نصف پورسانت من يه امتياز ميدم باقلوا. من با همه کمسيون ها رو هم کار ميکنم بعد يک سوم سود حاصل از درآمد کمسيون ها رو هم به شما بر ميگردونم. چطوره؟؟؟ کاري نکنين بگم هرچي دارم مال شماها

کاملا جدي گفتم
آقا فکر کردم ديدم حق با پرنس هستش. البته من حرفي که زدم جدي بود . ولي خودمم اگه بياد يکي اينو بگه ميگم يه کاسه اي زير نيم کاسس. البته بازم ميگم من کاملا جدي گفته بودم ولي خب ديگه .... :D
پس اين بند آخر حذف. يني اين :
آقاااااااا هر کي از طريق من عضو بشه علاوه بر گرفتن نصف پورسانت من يه امتياز ميدم باقلوا. من با همه کمسيون ها رو هم کار ميکنم بعد يک سوم سود حاصل از درآمد کمسيون ها رو هم به شما بر ميگردونم. چطوره؟؟؟ کاري نکنين بگم هرچي دارم مال شماها

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shervinrv :
آقا فکر کردم ديدم حق با پرنس هستش. البته من حرفي که زدم جدي بود . ولي خودمم اگه بياد يکي اينو بگه ميگم يه کاسه اي زير نيم کاسس. البته بازم ميگم من کاملا جدي گفته بودم ولي خب ديگه .... :D
پس اين بند آخر حذف. يني اين :

در مورد بقيه اش هم يكم فكركن ببين چه نتيجه اي ميگيري چون من الان در حدود 50 زير مجموعه دارم كه حدود 40 تاي انها از قبل هستند قبل از اینکه به این فروم بیایم و سرمايه گذاريشون بالا بوده او ن چند تايي كه گذاشتم بعد از حرف من بود و اين حرفم هم از همان تاريخ كه گفته ام انجام مي دهم و فقط در قرعه كشی, افرادی كه قبلا ثبت نام كرده بودند شريكند
البته اين را بيفزايم كه دوستان لطف كنند بعد از سرمايه گذاري حتما فيش سرمايه گذاريشون را براي من ارسال كنند
[email protected] این برای انهایی که یاهو دارند
[email protected] اینهم برای انهایی که جی میل دارند

علت اینکه دو ایمیل معرفی کردم بخاطر این بود که وقتی این دو سیستم برای هم ایمیل می فرستند گاهی اوقات فونتها و جدولها قاطی می کنند بنابراین هر کسی از طریق همان سرور خودش بفرسته

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرديم از دست اين نوت بوكيها

بالا