سلام دوست عزیز
سوال 1) روش درست استفاده به همون ترتیبی است که فرمودید اول h1 مثلا برای سرموضوع و بعد h2 برای مثلا توضیحاتی که پس از آن می نویسید مثلا من یه مقدمه ی کوچیک با یه یه متنی که خواننده را جذب می کند را یا دوباره موضوع را با h2 بنویسید به نظرم h3 زیاد الزام نیست اما سعی کنید پس از h2 باشد یا اینکه ادامه ی متون با h3 نوشته شود بهتر است .
سوال 2) این روش خیلی روش تکنیکی نداره من میام خودمو یا جای بیننده میزارم و کلمات کلیدی که به نظرم اون می گرده را پیدا می کنم یا وارد این سایت می شم و میبینم که چقدر یه لغت انتخابی من سرچ شده است.
https://www.google.com/trends
این سایت به شما میگه مثلا لغت seo کدوم لغات ترکیبی آن بهترین و بیشترین سرچ را داشته و ادزوزد هم می تونه این کار را انجام بده
سوال 3)
سوال 3 را می توان جواب سوال دو هم دانست اما قبلش باید بگم که یه تعریف ساده از آن را می تونیم:
گوگل در اقدامی جدید اطلاعات مربوط به تعداد دفعاتی كه یك كلمه كلیدی در موتور جستجویش جستجو شده است را در اختیار كاربران قرار میدهد. برای اینكه بدانید یك كلمه كلیدی خاص در گوگل و شبكه های جستجوگری كه با گوگل قرارداد دارند، در طول یكماه گذشته چند بار جستجو شده است، به ابزار تحقیق در مورد كلمات كلیدی ادوردز گوگل سری بزنید. این ابزار اطلاعات بسیار ارزشمندی را در ارتباط با كلمات كلیدی به شما خواهد داد. شما با استفاده از این ابزار قادر خواهید بود كه كلمات مرتبط با كلمه كلیدی اصلی مورد نظرتان را پیدا كنید و آنها را در بهینه سازی صفحاتتان برای موتورهای جستجوگر بكار ببرید.
قبلا گوگل اطلاعات مربوط به تعداد دفعات جستجو شده یك كلمه كلیدی را به كاربران ارائه نمی داد ولی بر اساس تقاضاهایی كه از گوگل شد، انها این قابلیت را به این ابزار تحقیق كلمات كلیدی اضافه كردند. بطور مثال اگر شما بخواهید تعداد دفعاتی كلمه درآمد در گوگل جستجو شده است را پیدا كنید، كافیست كلمه مورد نظر را در داخل ابزار مورد نظر وارد كنید و برروی Get Keyword Ideas كلیك كنید. گوگل لیستی از كلمات كلیدی مرتبط با كلمه وارد شده به همراه تعداد دفعاتی كه كلمه توسط كاربران جستجو شده است را در اختیار شما قرار می دهد.
سوالی داشتید در خدمتم
https://adwords.google.com/o/Target...0&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS&defaultView=2
این لینک اصلی برای سرچ کلمات است