• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

3 سئوال خیلی مبتدی گونه در مورد سئو

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
1. روش درست استفاده از تگهای h1 و h2 و h3 به چه صورته ؟ هرکدامشون در کجاها و به چه تعداد با حروف بزرگ نوشته بشند یا حروف کوچیک.

2. چگونه بهترین کلمات کلیدی رو برای پستهامون انتخاب کنیم؟ چه تعداد کلمه کلیدی مناسبه برای هر پست

3. چه استفاده هایی میتونیم از این قسمت گوگل بکنیم؟
https://adwords.google.com/

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوست عزیز
سوال 1) روش درست استفاده به همون ترتیبی است که فرمودید اول h1 مثلا برای سرموضوع و بعد h2 برای مثلا توضیحاتی که پس از آن می نویسید مثلا من یه مقدمه ی کوچیک با یه یه متنی که خواننده را جذب می کند را یا دوباره موضوع را با h2 بنویسید به نظرم h3 زیاد الزام نیست اما سعی کنید پس از h2 باشد یا اینکه ادامه ی متون با h3 نوشته شود بهتر است .
سوال 2) این روش خیلی روش تکنیکی نداره من میام خودمو یا جای بیننده میزارم و کلمات کلیدی که به نظرم اون می گرده را پیدا می کنم یا وارد این سایت می شم و میبینم که چقدر یه لغت انتخابی من سرچ شده است.
https://www.google.com/trends
این سایت به شما میگه مثلا لغت seo کدوم لغات ترکیبی آن بهترین و بیشترین سرچ را داشته و ادزوزد هم می تونه این کار را انجام بده
سوال 3)
سوال 3 را می توان جواب سوال دو هم دانست اما قبلش باید بگم که یه تعریف ساده از آن را می تونیم:
گوگل در اقدامی جدید اطلاعات مربوط به تعداد دفعاتی كه یك كلمه كلیدی در موتور جستجویش جستجو شده است را در اختیار كاربران قرار میدهد. برای اینكه بدانید یك كلمه كلیدی خاص در گوگل و شبكه های جستجوگری كه با گوگل قرارداد دارند، در طول یكماه گذشته چند بار جستجو شده است، به ابزار تحقیق در مورد كلمات كلیدی ادوردز گوگل سری بزنید. این ابزار اطلاعات بسیار ارزشمندی را در ارتباط با كلمات كلیدی به شما خواهد داد. شما با استفاده از این ابزار قادر خواهید بود كه كلمات مرتبط با كلمه كلیدی اصلی مورد نظرتان را پیدا كنید و آنها را در بهینه سازی صفحاتتان برای موتورهای جستجوگر بكار ببرید.

قبلا گوگل اطلاعات مربوط به تعداد دفعات جستجو شده یك كلمه كلیدی را به كاربران ارائه نمی داد ولی بر اساس تقاضاهایی كه از گوگل شد، انها این قابلیت را به این ابزار تحقیق كلمات كلیدی اضافه كردند. بطور مثال اگر شما بخواهید تعداد دفعاتی كلمه درآمد در گوگل جستجو شده است را پیدا كنید، كافیست كلمه مورد نظر را در داخل ابزار مورد نظر وارد كنید و برروی Get Keyword Ideas كلیك كنید. گوگل لیستی از كلمات كلیدی مرتبط با كلمه وارد شده به همراه تعداد دفعاتی كه كلمه توسط كاربران جستجو شده است را در اختیار شما قرار می دهد.
سوالی داشتید در خدمتم

https://adwords.google.com/o/Target...0&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS&defaultView=2
این لینک اصلی برای سرچ کلمات است​

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سوالی داشتید در خدمتم

[/FONT][/COLOR]https://adwords.google.com/o/Target...0&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS&defaultView=2
این لینک اصلی برای سرچ کلمات است[/RIGHT][/QUOTE]

شما بزرگواری کردید ممنونم.

در سایت گوگل ادوردز تا 101 جستجو به ما میده درسته؟ برای اینکه جستجوهای بیشتر رو ببینیم باید ثبت نام کنیم؟

همین حستجوهارو میشه به عنوان کلمات کلیدی به کار برد؟

من جایی خوندم انگار برای هر پست تعداد کلمات کلیدی محدود هستش؟ اگر بیشتر از فکر کنم ده تا باشه گوگل اونو اسپم میشناسه؟

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سوالی داشتید در خدمتم

[/FONT][/COLOR]https://adwords.google.com/o/Target...0&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS&defaultView=2
این لینک اصلی برای سرچ کلمات است[/RIGHT]

در سایت گوگل ادوردز تا 101 جستجو به ما میده درسته؟ برای اینکه جستجوهای بیشتر رو ببینیم باید ثبت نام کنیم؟

من جایی خوندم انگار برای هر پست تعداد کلمات کلیدی محدود هستش؟ اگر بیشتر از فکر کنم ده تا باشه گوگل اونو اسپم میشناسه؟[/QUOTE]

خواهش می کنم
بله میدهد ولی برای هر پست تعداد محدود است مثلا بهترن نوع 8 تاست و بله باید ثبت نام کنید
می توانید بگذارید اما بهتر است بیشترین سرچ ها را در آن قرار دهید.
هر پست هم بهترین وضعش 8 تا است

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

من جایی خوندم انگار برای هر پست تعداد کلمات کلیدی محدود هستش؟ اگر بیشتر از فکر کنم ده تا باشه گوگل اونو اسپم میشناسه؟

خواهش می کنم
بله میدهد ولی برای هر پست تعداد محدود است مثلا بهترن نوع 8 تاست و بله باید ثبت نام کنید
می توانید بگذارید اما بهتر است بیشترین سرچ ها را در آن قرار دهید.
هر پست هم بهترین وضعش 8 تا است[/QUOTE]

در متنی هم که مینویسیم این کلمات باید به کار برده بشه؟

بغیر از اینکارها برای سئوی سایت دیگه باید چیکار کرد؟

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بله باید باشه مثلا متن شما راجب لباس باشه کلمه ی کلیدیتون کامپروتری باشه اینا رتبه نمی دهد بلکه گوگل آن را حساب نمی کند.
خب کارهای زیادی باید انجام داد
مثلا عنوان صفحات متاتگ سایت توضیحات سایت
و بک لینک سازی و تبلیغات سایت و ....

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
متاتگ های مناسب رو چطور باید بنویسیم؟ متا تگ با کلمات کلیدی تفاوت دارند؟

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
متاتگ ها شامل کلمات کلیدی و توضیحات می شوند توضیحات یعنی مثلا سایت شما در مورد فروشگاه حرفه ای است( طبق امضا) توضیحات را می توانید بگذارید: آموزش قدم به قدم ایجاد فروشگاه حرفه ای رایگان برای کسب در آمد ماهیانه مثلا اینو بگذارید و کلمات کلیدی مثلا:
فروشگاه
فروشگاه ساز
حرفه ای
رایگان
کسب در آمد
و ....

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
متاتگ ها شامل کلمات کلیدی و توضیحات می شوند توضیحات یعنی مثلا سایت شما در مورد فروشگاه حرفه ای است( طبق امضا) توضیحات را می توانید بگذارید: آموزش قدم به قدم ایجاد فروشگاه حرفه ای رایگان برای کسب در آمد ماهیانه مثلا اینو بگذارید و کلمات کلیدی مثلا:
فروشگاه
فروشگاه ساز
حرفه ای
رایگان
کسب در آمد
و ....

احسنت.

وقتی یه سایت بهینه بشه چه بازه زمانی طول میکشه تا از گوگل شروع به ورودی گرفتن بکنه؟

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بسته به آپدیت سایت داره دو ماه بوده حداکثر البته اگه می خواین 1 هفته ای اوکی بشه برید و در این سایت سایت خودتون رو ثبت کنید
https://www.google.com/analytics

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
ببخشید امروز زیاد سئوال پرسیدم.

سایتی هست که به صورت آنلاین مشکلات سئو رو بهمون بگه . لینک وبسایت یا وبلاگ رو بهش بدیم و مشکلات اساسی و مهم رو بهمون بگه؟

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
خواهش می کنم بله هست
توی گوگل بزنید
check web site seo
اون ها رو می تونید ببینید من سایت خاصی رو توصیه نمی کنم همشون خوبن
اما بهتره در analysis
عضو بشید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
خواهش می کنم بله هست
توی گوگل بزنید
check web site seo
اون ها رو می تونید ببینید من سایت خاصی رو توصیه نمی کنم همشون خوبن
اما بهتره در analysis
عضو بشید

این ارور رو میده We're unable to grant you access to Google Analytics at this time.

با یه ربات دست و پا شکسته

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
ببخشید امروز زیاد سئوال پرسیدم.

سایتی هست که به صورت آنلاین مشکلات سئو رو بهمون بگه . لینک وبسایت یا وبلاگ رو بهش بدیم و مشکلات اساسی و مهم رو بهمون بگه؟

از این ابزار می تونید استفاده کنید
توجه کنید که ابزارهای آن لاین کیفیت 100% ندارند
Check My SEO and Free SEO Tools

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
باید با فیلتر شکن برید و اون برای گوگل و از همه بهتر است