• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

3 سوال بسيار مهم

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

خواهشمندم حتما جواب اين سوالات رو بديد
1- لپتاپ من توشيباست كه قابليت dvd كه داره اينه كه multilayer copy هست . اين رو نمي فهمه يعني چي . آيا يعني اينكه مي شه روي dvd به حجم 4 گيگ تا 8 گيگ رايت كرد ؟

2- اينكه چطور امكان داره هارد پرتابلي كه دارم و 40 گيگ حجمش هست رو به لپتاپم وصل كنم ؟ آيا از طريق usb هست ؟ در اينصورت آيا كابلي براي اين كار هست ؟

3- اينكه من فيلم دانلود كردم كه فرمتش avi هستش . من آيا اگه با همين فرمن رايت كنم توي dvd توي دستگاه dvd نشون مي ده فيلم رو ؟ اصلا چه ج.ري مي شه فيلم رو توي dvd رايت كرد ؟ اگه مقاله اي در اين زيمنه هست منون مي شم راهنماييم كنين .

با تشكر

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا يكي هم ما رو تحويل بگيره

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام خوبي .
1 . اون اولي فكر كنم يعني روي DVD هاي Double Layer (DVD+R و Dual Layer (DVD-R) هم كپي ميكنه و روي DVD 9 كه حجمشون 9 گيگه (دقيق 8.5 گيگ) البته چون قيمت اين DVD ها زياده و كمم هستن معمولا همون DVD هاي معمولي استفاده ميشه .
2 . منظورت رو از هارد پرتابل دقيقا نفهميدم اگه منظورت همون هارده نوتبوكه 2.5 اينچيه خوب ميتوني از كيسهاي مخصوصي كه براي اين كار هست استفاده كني كه هارد رو داخل اون ميزاري و با پورت USB به نوتبوكت وصل ميكني
3 . ببين اگه فيلم Divx يا Xvid هست خوب بعضي از دستگاهاي DVD پلير جديد اين فيلمها رو ميخونن در غير اين صورت براي تبديل فيلم به فيلم DVD Video بايد اول فيلم رو تبديل كني به اين نوع فيلم كه خوب كار زمان بري هم هست و معمولا اين كارو نميكنن ولي براي اين كار ميتوني از برنامهاي كه در Nero 7 وجود داره استفاده كني به نام Nero Vision كه ميشه باهاش فيلم DVD Video ساخت البته تبديل طول ميكشه بستگي به قدرت CPU شما داره ولي ميانگين ديگه يه 2 ساعتي طول ميكشه شايدم بيشتر .

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي خيلي ممنون . اولن اون كسي كه گفتين هارم رو بزرام با usb وصل كنم كجا پيدا مي شه و قيمتش حدودا چنده ؟ دومن فيلم هاي من avi هستن .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خوب شما اول مطمئن شو كه هاردت 2.5 اينچيه بعد ميتوني از پايتخت يا بازار ايران تهيه كني مدلهاي مختلفي هم داره فكر كنم از 15-16 تومن باشه به بالا .
فيلم شما هم اگه از اينترنت دانلود كردي احتمال 99% Divx يا Xvid هست كه ميتوني از همون Nero Visin استفاده كني البته برنامه براي اين كار زياده ولي خوب زمان بره .

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا . هاردم 40 گاگاابايت . مال كامپوترهاي خانگي هست

بالا