ali_golden
Registered User
- نوشتهها
- 959
- لایکها
- 1
با سلام به تمامي دوستان و مديران
و معذرت خواهي از مديران عزيز (مي دونم كه اين تاپيك به اين قسمت مربوط نميشه ولي مي دونم كه بيشتر استفاده كنندگان موبايل در سايت در اين قسمت فعاليت دارند و از دوستان هم مي خوام كه لينك اين تاپيك رو در اختيار بقيه دوستان بذارن تا 30 دي حداقل 95% اعضا اين تاپيك رو ديده باشن)
و اينك اصل خبر به نقل از انجمن ست ست
و معذرت خواهي از مديران عزيز (مي دونم كه اين تاپيك به اين قسمت مربوط نميشه ولي مي دونم كه بيشتر استفاده كنندگان موبايل در سايت در اين قسمت فعاليت دارند و از دوستان هم مي خوام كه لينك اين تاپيك رو در اختيار بقيه دوستان بذارن تا 30 دي حداقل 95% اعضا اين تاپيك رو ديده باشن)
و اينك اصل خبر به نقل از انجمن ست ست
با سلام و خسته نباشید میگم به همگی کاربران عزیز
نمیدونم شما هم مطلع شدید یا خیر که 30 دیماه قرار شده که همه گوشیهای موبایل خودشون رو خاموش کنند تا اعتراض خودشون رو به مخابرات برای هزینه بالای خدمات ان اعلام کنند.
خوب همگی میدونیم که فقط یک روز نصف شدن کارکرد مخابرات چه ضربه ای در محاسبات و کار این شرکت میگذاره و به این شکل مجبور میشه کمی هم به حرف مصرف کننده توجه کنه و این هزینه های سر سام اور رو کم کنه
توی خبری که به ما داده شده چند نشریه هم این خبر رو اعلام کردند
من هم تمام تلاشم رو میکنم تا بیشترین افراد رو برای این امر اگاه کنم
با هرکسی که صحبت کردم نظر مساعد داشت خوب 100% افرادی هم هستند که تا اون زمان مطلع نمیشن و افرادی هم هستند که به خاطر مشغله میباید از گوشیشون استفاده کنند.
یادمه تو دوران مدرسه زمانی که میخواستیم کاری کنیم یا یک روز رو تعطیل کنیم یا به هر شکل کاری کنیم همه با هم هماهنگ بودیم و هروقت یک صدا یک کاری رو انجام میدادیم موفق میشدیم و بقیه مجبور بودن حرفمون رو گوش کنند.
نمیگم کار درستی بود اما نشون میده که اگه واقعا ما ایرانی ها که معروف هستیم به اینکه نمیتونیم کار گروهی انجام بدیم اگه بخوایم میتونیم این کار رو انجام بدیم.
مهم نیست چه کسی این حرف رو اولین بار زده
چه کسی ان روز رو انتخاب کرده
مهم نیست بعد از موفقیت کی میخواد بگه این کار من بوده
میدونم به این چیزها فکر میکنید
به خودتون بگید کار یک بچه مدرسه ایه
اما من اطمینان دارم اگه شما هم به فیش موبایلتون معترض هستید حتما یک روزی به این موضوع فکر کردید.
همونطور که منم یک زمانی چنین فکری کردم
اما فکر نمیکردم این تعداد ادم حاظر به این کار بشن
سرتون رو درد نمیارم اما امیدوارم این یک بار رو بدون هیچ غرور کاذبی همه با هم انجام بدیم و نشون بدیم همه با هم یک صدا هستیم
با تشکر / حجت