• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

30 روش کسب درآمد در یک سایت/بزن لایک رو و دلار کسب درآمد کن

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
خیلی از کاربران در سراسر دنیا دوست دارند که محبوب و یا مشهور به نظر برسند و برای این کار حاضر هستند چند صد دلار خرج کنند. بعضی کمپانی ها حتی برای خرید یک اکانت محبوب فیس بوک حاضرند پول ها فوق العاده ای بدهند. در این جا وجود سایت های ارائه لایک حقیقی بسیار ضروری است چرا که تنها یک سایت با بستر مناسب می تواند در کمترین زمان ممکن لایک و یا هر چیز دیگر را فراهم کند.

1375610779_howitworks.jpg

مزایای سایت:

1. روش های متنوع کسب درآمد در حدود 30 روش کسب درآمد

2. حداقل برداشت پایین « برای پی پال و اوکی پی 70 سنت و برای پی زا 1 دلار »

3. فاصله برداشتم کوتاه « 5 روز فاصله برداشت بین هر برداشت »

4. امکان استفاده از درآمد برای لایک فیس بوک و افزایش بازدید و ...

برخی از روش ها کسب درآمد:

1. لایک فیس بوک

2. لایک تیوییتر

3. لایک یوتیوب

5. بازدید از سایت

6. لینک ها adf.ly

7. دنبال کردن در فیسبوک،تیوییتر،اینستگرام

8. و ....

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
صد در صد نیاز مند یک دیوار شکن خواهد بود..
رقم امتیاز هم به این شکل هست.
0.0000

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
دوستانی که دیوار شکن ندارن می تونند از بخش های دیگه مثل ترافیک و ptp استفاده کنند

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
بسته به نحوه کار شما داره از 0.001 تا 3 دلار میشه حداقل برداشت هم 70 سنته برای پی پال و اوکی پی و 1 دلار برای پی زا

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
یه لطفی کنید موردی و با یه مثال دقیقتر توضیح بدین.
ممنون

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
منظورتون رو نمی فهمم لطفا واضح سوال کنید؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
کدوم تسکهاش درآمدشون بالاست؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
مربوط به فیس بوک بهتره و سریع تر

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
توجه کنید قرار نیست این سایت برای هر لایک 20 سنت یا 1 دلار بدهد این سایت برای هر لایک قیمت 0.003 تا 0.001 دلار می دهد اما چون تعداد زیاد است و روش ها کسب درامد زیاد است می تونید تا 0.5 تا 1 دلار در روز بدون زیرمجموعه و ptpکسب کنید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
توجه کنید قرار نیست این سایت برای هر لایک 20 سنت یا 1 دلار بدهد این سایت برای هر لایک قیمت 0.003 تا 0.001 دلار می دهد اما چون تعداد زیاد است و روش ها کسب درامد زیاد است می تونید تا 0.5 تا 1 دلار در روز بدون زیرمجموعه و ptpکسب کنید

ببخشید من آماتورم PTP چیه؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
ضمناً شما خوب سایت پیدا میکنی سایت سوروی ها پول خوبی میدن از اونها سراغ نداری؟

اولا نظر لطف شماست
دوما توضیح خاصی نداره ptp یعنی دادن هدیه یا پول در ازای معرفی یک چیز یا یک شخص در این روش به شما لینکی داده می شود وهر که با لینک شما به سایت مراجعه کند پول دریافت می کنید حالا می خواهد عضو بشود یا نشود.
سوما سایت سوروی یعنی چه معادل انگلیسیش رو بنویس تا بهترینش را بهت معرفی کنم فکر کنم اشتباه تایپ کردی سورف فکر کنم منظورت بوده اگر نبود بگو البته انگلیسی بهتر می فهمم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اولا نظر لطف شماست
دوما توضیح خاصی نداره ptp یعنی دادن هدیه یا پول در ازای معرفی یک چیز یا یک شخص در این روش به شما لینکی داده می شود وهر که با لینک شما به سایت مراجعه کند پول دریافت می کنید حالا می خواهد عضو بشود یا نشود.
سوما سایت سوروی یعنی چه معادل انگلیسیش رو بنویس تا بهترینش را بهت معرفی کنم فکر کنم اشتباه تایپ کردی سورف فکر کنم منظورت بوده اگر نبود بگو البته انگلیسی بهتر می فهمم

اگر اشتباه نکنم survey

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
معرفیش کاری نداره اما دونکته
این سایت ها معمولا برای کابران ایرانی ارائه نمی شود بیشتر مخصوص اروپا و آمریکا هستش
برای انجام تسک ها آدرس درست درمون کامل می خواد البته از توی اینترنت میشه در بیاریش
معمولا با پی پال پرداخت دارند
زبان انگلیسی شما هم باید از متوسط بهتر باشه

Nasrin007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مرسی ولی روشی که گفتی اصلا منطقی به نظر نمیاد... چون به ازای هر لایک 0.001$ کردیت داره و اگه بخوای با این مبلغ کم کار کنی,چون صفحه های فیس بوک ترافیک زیادی میگیره حتی پول اینترنتتم نمیتونی اینجوری در بیاری.. تازه قوانین آی پی رو هم خیلی سفت و سخت میگیرن,یعنی نمیتونی هر روز با یه آی پی وارد بشی که چیز پی ان اختصاصی میخواد.

بالا