• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

3120

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام :rolleyes: يكي از دوستان من ميخواد يه گوشي نوكيا البته تو رنج قيمت پائين بگيره من 3120 رو بهش پيشنهاد كردم :blink: نمي دونم حالا گوشي خوبيه يا نه :D از دوستاني كه تجربه عملي كار با اين گوشي رو دارن ثقاضا دارم نقطه نظرات خودشونو در مورد اين گوشي بنويسن :)
نكات مثبت ...منفي آنتن دهي وهمچنين قيمت حال حاضر اين محصول :)
ممنون

nima 3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت شما دوست عزيز
به نظر من گوشي خيلي خوبيه و به قيمتش مي ارزه
من خودم يكيش رو دارم وخيلي هم راضي هستم
آنتن دهي خوبي هم داره :rolleyes:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نيما جان ممنون :rolleyes: مشكل خاصي باهاش نداشتي ؟؟؟ تو اين مدت استفاده از اون به نقطه ضعفي برنخوردي كه حال آدمو بگيره يا نقطه قوتي كه جالب به نظر بياد ؟؟ آنتنشو با گوشيهاي ديگه مقايسه كردي تو جاهاي مختلف ؟؟استند باي اون چقدره؟؟ قربانت وممنون :rolleyes:

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
چون قیمت دقیق 3220 رو نمی دونم، و چون شما رنج قیمت تعیین نکردی، اینو پیشنهاد نمی کنم.
در مورد 3120 هم یه مسئله رو بگم که من یه زمانی با 2600 کار می کردم، خیلی مسئلهی باتری داست و هی فرت و فرت تمام می شد. حالا هم در مورد پرفورمانس این گوشی، یه هم چین مسائلی دیدم. البته مطمئن باشین با یه هم چین قیمتی نمی تونین گوشی بی عیب و نقص پیدا کنید. در ضمن در نظر داری که این گوشی نه بلوتوث داره نه اینفرارد! من هم که چیزی در مورد مقدار حافظه اش پیدا نکردم.

nima 3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
راستش تا حالا در مورد این گوشی به مشکلی بر نخوردم
من یه گوشی سامسونگ ( ای 700) هم دارم که در مقایسه با اون آنتن دهی بهتری داره و در مقایسه با نوکیا های دیگه هم از نظر آنتن دهی تفاوت خاصی حس نکردم
حافظه اش هم حدود 500 کیلو بایته
داشتن صفحه نمایش رنگی و زنگهای پلی فونیک هم از دیگر خاصیت های این گوشیه
البته همینطوری که دوست عزیزمون گفته اینفرارد و بلو توث نداره و کاملا ساده است
البته م هر 4 تا پنج روز اون رو شارژ میکنم و تا حالا از نظر باتری مشکلی نداشته
:p

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون از اطلاعات همه دوستان ;) بله طبيعي است كه هر چه پول كمتري بدهيد امكانات كمتري نصيب شما خواهد شد ولي اين به معني آن نيست كه گوشي بدي نصيب شما بشه :rolleyes: اين دو موضوع با هم متفاوت هستند مي دونم كه اين گوشي بلوتوث و ..... نداره و لي خيليها به اين امكانات احتياجي ندارند و يك گوشي ساده كارشونو راه ميا ندازه :cool: مثل دوست من خيليها هم ميرن 500 تومن پول گوشي ميدن و مثل همين گوشيهاي 100 تومني بيشتر نمي تونن ازش استفاده كنند :D وخيليها هم ميرن گوشيهاي 400 تومني ميگيرن و كلي براشون ايجاد مشكل ميكنه هميشه بهترين خريد ....تحقيق مطالعه واستفاده از تجربيات ديگران و در نهايت خريد در حد نياز است البته نيازي كه با يك واقع بيني و آينده نگري توام باشه :cool:
موفق باشيد

iman82

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز سه سوت گرامی!
خوب در مورد گوشی 3120 و رقیبای اون، از نظر این حقیر:
گوشی 3120: با توجه به قیمتش 109 تومن یک انتخاب واقعا خوب است ولی ادامه این متن را هم بخوانید!
گوشی T610: این گوشی با قیمت 40 تومان بالاتر، صفحه نمایش بهتر، دوربین 99 کیلوپیکسلی، زنگ پلی فونی 32 کاناله و بلوتوث رو به 3120 می افزاید.
گوشی CX65: باز اگر 25 تومان بالاتر را حاضر باشید بپردازید، یکی از بهترین گوشی های با قیمت پایین رو می تونید بخرین. نه از نظر من، بلکه نظر خیلی از کابران و منتقدان این است. دوربین VGA 3 کیلوپیکسلی، 11 مگابایت حافظه داخلی، امکان ضبط فیلم شمه ای از قابلیات این گوشی 176 هزار تومنی است ولی بلوتوث ندارد.
در رنج 100 تا 140 احتمالا بهترین انتخاب همان 3120 باشد، ولی اگر من جای شما بودم، گوشی T610 که بهترین گوشی 2003 است را به دوستتان پیسنهاد می کردم. راستی، میتونین سونی اریکسون z200 و نوکیا 2650 هم به لیست اضافه کنین. قیمت اولی 111 تومن و قیمت دومی 95 تومن است!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ايمان جان ممنون از راهنمائي موثرتان :rolleyes:
البته با توجه به اينكه پول زياد دادن براي دوست من مقدور نيست و ثانيا دوستدار نوكيا است فكر كنم 3120 را انتخاب كند ولي اين از ارزش راهنمائي شما كم نمي كند :)

بالا