• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

3230 و سيمبين

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من قصد دارم 3230 بخرم اما دوستان ميگن:
1- 3230هاي موجود در بازار كيفيت خوبي ندارند . روشون از برد چيني استفاده شده واز اين جور حرفها.
2-سيمبينش سري هفته و براش برنامه كمتره.
3-اگه روش مموري 512 بزاري سرعتش كند ميشه.
4-مدت ضبط صداش كمه آيا برنامه اي هست كه بشه زيادش كرد.
5-منشي كه براش هست؟
دوستان ميخواستم نظر شما را در مورد اين موارد بدونم.
ظمنا علت انتخاب نوكيا بخاطر سيمبين بوده حالا اگه برنامه اي براي سري 6 يا 8 سيمبين بود ميشه براي هفتم باشه منظورم اينكه برنامه هاي سري 6 يا 8 رو ميشه روي 3230 ريخت .
راستي قيمتش تهران چنده تو شهر ما ميدن 218 هزار تومان.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دقیقا حرفهایی که دوستاتون میزنن درسته...کلا گوشی بی خودیه....اگه به جاش حداقل 6630 بخری خیلی به خودت کمک کردی ...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
1- 3230هاي موجود در بازار كيفيت خوبي ندارند . روشون از برد چيني استفاده شده واز اين جور حرفها.
5-منشي كه براش هست؟
ظمنا علت انتخاب نوكيا بخاطر سيمبين بوده حالا اگه برنامه اي براي سري 6 يا 8 سيمبين بود ميشه براي هفتم باشه منظورم اينكه برنامه هاي سري 6 يا 8 رو ميشه روي 3230 ريخت .

در حد اطلاعات خودم روی مواردی که گفتید بگم.

1.من همچین چیزی نشنیدم! برد چینی؟؟ فک نمیکنم صحت داشته باشه. بهرحال کلا بازار ما مستعد شایعاته همیشه
2.اتفاقا برعکس برای سیمبین 7 مثله 8 برنامه به قدرکافی موجوده البته خب سیمبین 8 فراگیری بیشتری داره ولی مشکلی از این بابت نیس. به قدر کافی برای 3230 هم برنامه موجوده.
3. بله این مورد هست . من دوستی داشتم که 3230 با مموری 256 داشت و ازش خیلی راضی بود ولی وقتی مموری 512 انداخت بسیار اذیتش کرد. شما روی مموری بیشتر از 256 حساب باز نکنید برای این گوشی.
4. با برنامه حل میشه.
5.بله هست

قیمت تقریبا یه ماه پیش این گوشی تو تهران 205 تومن بود. البته توصیه من به شما اینه که با توجه به قدیمی شدن این گوشی اگر امکان مالیش رو دارید گوشی 6681 با قیمت حدودی 250 تومن بسیار بهتره و تمامی انتظاراتتون رو براورده میکنه.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جالب اینه که شما در تاپیک دیگه ای در مورد انتن دهی کا310 حرفای دوستان رو چرت و پرت میدونید در موردش.. ولی برد چینی روی 3230 رو درست میدونید .. شاید ما نمیدونستیم شایع سازا فقط وقتشون رو روی گوشیای سونی تلف میکنن ولی در مورد نوکیا همه شایعات و حرفای دوستان درسته .. عجب منطقی داری ...

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از نظراتتون
ولا مسئله مالي مطرح هست اما از انجاي كه خيلي از دورو بريام موبايل هاي دارند كه فقط اينفرارد داره اگه غير 3230 بخرم نميتونم با اونها عكس و چيزهاي ديگه مبادله كنم .مگر اينگه n80 بخرم كه پولشو ندارم.واقعا كير كردم .:(

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من همین جوریم که هستم....وقتی بعضی ها تو این فروم هستن که حرف حساب حالیشون نمیشه منم دلیلی نمیبینم که برای حرفهای خودم دلیل و منطق بیارم...

کما اینکه بارها این کار رو کردم و دلیل و مدرک و لینک اوردم ولی وقتی حرف حساب حالیش نمیشه فقط کون نوکیا رو چسبیده ول نمیکنه منم نظر خودم رو میگم هیچ اجباری به قبول کردن یا نکردن ندارید از لینک و این چیزها هم دیگه خبری نیست....وقت و اینترنت مفت که ندارم برای شما ثابت کنم فلان موضوع درسته یا غلط.. خودم مطالعه میکنم و جایی که لازم باشه مطرح میکنم خواستین قبول کنید نخواستین قبول نکنید...هر چند کسی که پست های من رو ببینه خودش متوجه میشه حرفهای من غلطه یا حرفهای بقیه....

به نظر من 3230 گوشی مزخرفی هست هرکی هم داشته ناراضی بوده....این نظر منه...حالا اقای سیاوش دوست داری پولت رو حروم کنی بفرما... ولی من باشم 1100 دستم بگیرم 3230 نمیخرم...

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همین جوریم که هستم....وقتی بعضی ها تو این فروم هستن که حرف حساب حالیشون نمیشه منم دلیلی نمیبینم که برای حرفهای خودم دلیل و منطق بیارم...

کما اینکه بارها این کار رو کردم و دلیل و مدرک و لینک اوردم ولی وقتی حرف حساب حالیش نمیشه فقط کون نوکیا رو چسبیده ول نمیکنه منم نظر خودم رو میگم هیچ اجباری به قبول کردن یا نکردن ندارید از لینک و این چیزها هم دیگه خبری نیست....وقت و اینترنت مفت که ندارم برای شما ثابت کنم فلان موضوع درسته یا غلط.. خودم مطالعه میکنم و جایی که لازم باشه مطرح میکنم خواستین قبول کنید نخواستین قبول نکنید...هر چند کسی که پست های من رو ببینه خودش متوجه میشه حرفهای من غلطه یا حرفهای بقیه....

به نظر من 3230 گوشی مزخرفی هست هرکی هم داشته ناراضی بوده....این نظر منه...حالا اقای سیاوش دوست داری پولت رو حروم کنی بفرما... ولی من باشم 1100 دستم بگیرم 3230 نمیخرم...

با كمال احترام خدمت سوني اريكسون عزيز
من به شخصه از شما چيزهاي زيادي ياد گرفتم و ممنون كه نظر ميدي.
اولويتهاي من براي خريد كوشي اول از همه سيمبينه بعدش اينفرارد و بلوتوث و بعدشم ابعاد و mp3 و دوربين و اين خريد كوشي براي من يك مشكل بزرگي شده چون من ميخواستم n70 بخرم ولي اينفرارد نداره و خوب ميدوني كه 3230 اينفرارد داره بعدش n80 حالا كير كردم شديد.اصلا قاطي كردم:wacko: چون الانم يه كوشكوب صا ايران دارم كه خرابه نميشه باحاش به يكي زنگ زد و كلي ايراد ديگه. اگه كمكم كني ممنون ميشم.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببین اقا سیاوش اولا چرا گیر دادی به اینفرارد؟

بابا دیگه اینفرارد کاربرد زیادی نداره ...کابردش محدوده...الان دیگه بلوتوث جاش رو تقریبا گرفته...

ببین واقعا یعنی اینفرارد رو استفاده میکنی؟ پیش خودت فکر کن ممکنه چقدر ازش استفاده کنی تو مثلا 1 ماه؟

1-2 بار؟ یا مثلا هرروز؟

اگه واقعا استفاده ات محدوده بهتره پول بابت چیزی ندی که استفاده هم میشه گفت نمیکنی...ببین اینفرارد رو اگه بزاری کنار انتخابهای عالی تری داری که با امکاناتی که دارن به نظر من ارزش بی خیال شدن اینفرارد رو دارن

فکر هات رو بکن حالا..خبر بده

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

مثکه مجدد دوس داری دعوا را بندازی؟ کارای جدیدی هم یاد گرفتی مثکه؟ از جمله کلمات خوشکل تو پستت بکار میبری .. کسی از تو لینک نخواست اقای محترم من انقد خودم بلدم سرچ کنم و مطلب پیدا کنم که نیاز به امثال تو نباشه که برام مطلب بیاره برو واسه کسی که ازت مطلب خواست سرچ کن .. هوای دهنت رو هم داشته باش .. ک و ن رو امثال شما چسبیدین که جز سونی چیزی تو مغزتون تعریف شده نیس که ازش دفاع کنین حتی به قیمت توهین و حرفای ناجور .. مثکه به ادبیات چاله میدونی هم علاقه زیادی دارین .. خوبه وقتی افه و ادای روشنفکری و ادب میذارین هم یاد این پستاتون بیفتین ..

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولا حرفت رو قبول دارم
اما مسئله اينجاست خيلي از دوستان و آشناهامون بلوتوث ندارن اما اينفرارد دارند و معمولا چيزهاي دارن تو كوشي هاشون كه برام مهمه (مسائل شخصي) بعنوان مثال پسر دائيم n70 داره و در مواقعي كه دور هم جمع ميشيم هميشه اعصابش خورده چون نمي تونه با اونها مبادله اي داشته باشه.دوست ندارم من هم اين مشكل رو داشته باشم.
نميدونم چي كار كنم .اينكه 6681 بهتره شكي ندارم يا n70 ولي در حال حاظر اينفرارد هم مهمه.:(

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ولا حرفت رو قبول دارم
اما مسئله اينجاست خيلي از دوستان و آشناهامون بلوتوث ندارن اما اينفرارد دارند و معمولا چيزهاي دارن تو كوشي هاشون كه برام مهمه (مسائل شخصي) بعنوان مثال پسر دائيم n70 داره و در مواقعي كه دور هم جمع ميشيم هميشه اعصابش خورده چون نمي تونه با اونها مبادله اي داشته باشه.دوست ندارم من هم اين مشكل رو داشته باشم.
نميدونم چي كار كنم .اينكه 6681 بهتره شكي ندارم يا n70 ولي در حال حاظر اينفرارد هم مهمه.:(

با این توصیف های شما ....خب یعنی مسایل شخصی منظور مثلا عکس خانوادگی هست؟ درسته؟ خب یعنی حتی یکنفر هم نیست که هم بلوتوث داشته باشه هم اینفرارد که از اونا بگیره با اینفرارد و با بلتوث به شما و پسر داییتون مثلا بده؟

نمیدونم چی بگم...فقط این رو میدونم که خرید گوشی 3230 فقط چون اینفرارد داره کار غلطی هست...6630 و 6681 به مراتب انتخابهای بهتری هستن...:)

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این توصیف های شما ....خب یعنی مسایل شخصی منظور مثلا عکس خانوادگی هست؟ درسته؟ خب یعنی حتی یکنفر هم نیست که هم بلوتوث داشته باشه هم اینفرارد که از اونا بگیره با اینفرارد و با بلتوث به شما و پسر داییتون مثلا بده؟

نمیدونم چی بگم...فقط این رو میدونم که خرید گوشی 3230 فقط چون اینفرارد داره کار غلطی هست...6630 و 6681 به مراتب انتخابهای بهتری هستن...:)

مرسي كه نظر ميدي
حالا فكرامو بكنم ببينم چي ميشه.

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حد اطلاعات خودم روی مواردی که گفتید بگم.

1.من همچین چیزی نشنیدم! برد چینی؟؟ فک نمیکنم صحت داشته باشه. بهرحال کلا بازار ما مستعد شایعاته همیشه
2.اتفاقا برعکس برای سیمبین 7 مثله 8 برنامه به قدرکافی موجوده البته خب سیمبین 8 فراگیری بیشتری داره ولی مشکلی از این بابت نیس. به قدر کافی برای 3230 هم برنامه موجوده.
3. بله این مورد هست . من دوستی داشتم که 3230 با مموری 256 داشت و ازش خیلی راضی بود ولی وقتی مموری 512 انداخت بسیار اذیتش کرد. شما روی مموری بیشتر از 256 حساب باز نکنید برای این گوشی.
4. با برنامه حل میشه.
5.بله هست

قیمت تقریبا یه ماه پیش این گوشی تو تهران 205 تومن بود. البته توصیه من به شما اینه که با توجه به قدیمی شدن این گوشی اگر امکان مالیش رو دارید گوشی 6681 با قیمت حدودی 250 تومن بسیار بهتره و تمامی انتظاراتتون رو براورده میکنه.

مرسي از نظرت
پس تو ميكي با مموري 256 خوبه يعني تا يكي دو سال ديگه به مشكل بر نمي خورم.يعني منو به تعميراتي نميكشونه. بازم مرسي

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دو تا از دوستان من 3230 دارند . من گفته بودم بهشون 6630 بخرند ولی به خاطر طراحی گوشی 3230 خریدند الان هم چندین ماه از اون وقت میگذره از گوشی راضیند و قصد تعویضش رو ندارند. البته چندان هم اهل برنامه و اینها نیستند. این درست که 3230 به 6681 و 6630 نمیرسه ولی مشکل خاصی نداره

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با سلام
5-منشي كه براش هست؟

اخه شما که آگاه هستی به این مشکلات و هزار مشکل ديگه این گوشی چرا میخوای فدای سيمبين بشی ، سيمبين ديگه چيزی نداره ، بازی که جاوا 2 هزارتا راحت پيدا میکنی ، برنامه هم که ديکشنری و نقشه و چيزهای ديگه پيدا میشه
با این پول K750/W550 بگير ، کيفيت ، دوربين بينظير ، Mp3 فوق الاده ، طراحی مناسب رو تجربه کن!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مرسي از نظرت
پس تو ميكي با مموري 256 خوبه يعني تا يكي دو سال ديگه به مشكل بر نمي خورم.يعني منو به تعميراتي نميكشونه. بازم مرسي

ببین دوست عزیز .. شایعه زیاده ولی من هم تا حالا کسی رو ندیدم که 3230 داشته ولی بد گفته باشه ازش .. درسته که بین یه تیپ از گوشیای نوکیا تو سیمبین 7 تولید خیلی توپی نبوده و بخاطر مسایلی مثه صدای مونو یا همین مساله مموری محصول 100% موفقی از اب در نیومده ولی با این حال یکی از همکارای من الان یه 2 ماهی هست گوشی 3230 که داشت رو عوض کرده تقریبا 1سال و چن ماه گوشی رو داشت به قول خودش کلا یه بار هنگ کرد تو این مدت .. با مموری 256 به خوبی بهش جواب داد و کلا از گوشیش راضی بود و حالا یه پاکت پی سی خریده .. دیزاین این گوشی خب نقطه قوتش در مقابل مثلا 6630 هست ولی با توجه به تاکید شما روی اینفرارد گزینه خریده .. بهرحال انتخاب با شماست متاسفانه اینجا یه جو مزخرف که شما اولیش هم نیستی هست واونم اینه که هرکی اومده و به طریقی خواسته نوکیا (یا گوشی ای غیر از سونی بگیره) یه عده ریختن سرش و با بدگویی های زیاد همش دنبال خراب کردن جو انتخاب هستن .. اولین چیزی هم که گیر میدن همین سیمبینه .. اسباب بازیای نارنجی و سفید جاوا رو میگن بگیر ولی بحث سیمبین که میشه مرتبا میگن میخوای چیکار .. چیز جدیدی نیست .. من اگه جای شما بودم 6681 رو میگرفتم ولی با توجه به مساله ای که گفتی 3230 میتونه جوابگوی نیازت باشه .. امیدوارم نهایتا از انتخابی که میکنی راضی باشی .

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از نظرت:) ميخواستم ببينم 3230 هم فلاندي و آلماني و مجارستاني هم داره كدومش بهتره. اصلا فرقي هم داره ؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از نظرت:) ميخواستم ببينم 3230 هم فلاندي و آلماني و مجارستاني هم داره كدومش بهتره. اصلا فرقي هم داره ؟

بیشتر 3230 های موجود آلمانی هستن و اگه اشتباه نکنم(درست نمیدونم) مجارستانیش هم هست تفاوتی نداره . از نظر جنش بدنه و کیفیت ساخت گوشیه خوبیه .. همین همکارم که گفتم بعد یه سال و چن ماه گوشیش واقعا تمیز مونده بود و خط و خشی نداشت ولی یه موردی که من توی گوشی همکارم دیدم و توی فروم های خارجی هم بهش برخورد کردم و اشکال این گوشیه اینه که گرد و خاک و ذرات ریز در طی زمان توی صفه داخلیش میرن و باز کردن قاب 3230 برای تمیز کردنش هم چندان ساده نیست .. نمیدونم این مورد از نظرت مشکل محسوب میشه یا نه ولی کلا یه نقطه ضعفشه ..

siavashbin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه چيزاي جالبي گرفتم شما هم ببينيد.

Symbian OS v7.0s, Series 60 v2.0 UI ........ 6600
Symbian OS v7.0s, Series 60 SE UI ........ 3230
Symbian OS v8.0, Series 60 v2.0 UI ........ 6630
Symbian OS 8.0a , Series 60 UI ........ 6680
Symbian OS 8.1a , Series 60 UI ........ n80
Symbian OS 8.1a , Series 60 UI ........ n90
Symbian OS v9.1, Series 60 rel. 3.0 ........ 3250

S60 3rd edition (Symbian OS , Series 60 UI) ........ n80
S60 3rd edition (Symbian OS , Series 60 UI) ........ n72

اينها چند كوشي اند با سيمبيناشون. چيزي كه برام جالبه اينكه ورژن سيمبين كدوم گزينه است.چون ميگن 6600 سيمبينش شيشه اما ميبينيم هفته اگه اين طوره پس برنامه هاي كه براي 6600 است براي 3230 هم است.اگه اين طور نيست پس چه طوريه؟
يعني قسمت series هم مهمه.اصلا اگه كسي ميدونه بگه قضيه چي به چيه؟ من كه گيج شدم:wacko:
اصلا چرا اينهمه سيمبين مختلف نميشه مثل جاوا كه يكيه سيمبينم يكي باشه؟
حالا كه اين طوري تفاوت اين سيمبينا با هم در چيه؟
آيا ميشه يك برنامه رو كه با يه سيمبين نوشته شده به سيمبين ديگه تبديل كرد؟
ببخشيد زياد سئوال كردم اما ندونستن عيبه نه پرسيدن.
پيشاپيش ممنون از نظراتتون.:D

بالا