alireza_juve
کاربر تازه وارد
سلام به همه دوستای عزیز .. خوشحالم که تو همچین فروم فعال و مفیدی اومدم .. راستش چون من قصد خرید گوشی یا بهتر بگم تعویض گوشی دارم تقریبا تمام عنوانهای مورد بحث تو این قسمت رو از ابتدا تا الان مطالعه کردم .. راجع به گوشی 3230 بحث زیاد شده بود ولی تا جایی که حافظم یاری میکنه هرچند اکثرا ÷یشنهاد نمیکردنش ولی به روشنی اشکالاتش رو هم نگفتن .. نظراتی مثه 3230 کاربراشو راضی نگه نداشته و یا گوشیای بهتر از اون هست و ... من هنوز نظرم رو خریدشه و با توجه به اولویتام ( سیمبیان بودن / قیمت حدود 250 و کیفیت مناسب / و نوکیا / ) و نیز نوع طراحیش که تو این رنج قیمت به 6600 یا 6630 و 6680 ترجیح میدمش لطفا تحلیل بیشتری خاص در مورد مزایا و و به خصوص معایبش بگین .. ممنون
مطلب دوم اینکه نوکیا همونطور که میدونین گوشی 3250 رو چند روزیه به بازار داده ( تو ایران اومده یا نه هنوز؟) این گوشی طراحی کم و بیش شبیه 3230 داره با امکانات قوی مولی مدیایی .. مثه اینکه قراره با قیمت حدود 450 تومن به بازار بیاد ( ایا درسته؟) و اینکه به نظرتون اگه یکی دو ماه صبر کنم ممکنه به مرز 300 تومن برسه چون در مورد N70 این افت شدید ایجاد شد .. بازم ممنون میشم راهنمایی کنین.
مطلب دوم اینکه نوکیا همونطور که میدونین گوشی 3250 رو چند روزیه به بازار داده ( تو ایران اومده یا نه هنوز؟) این گوشی طراحی کم و بیش شبیه 3230 داره با امکانات قوی مولی مدیایی .. مثه اینکه قراره با قیمت حدود 450 تومن به بازار بیاد ( ایا درسته؟) و اینکه به نظرتون اگه یکی دو ماه صبر کنم ممکنه به مرز 300 تومن برسه چون در مورد N70 این افت شدید ایجاد شد .. بازم ممنون میشم راهنمایی کنین.