• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

3230/3250

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستای عزیز .. خوشحالم که تو همچین فروم فعال و مفیدی اومدم .. راستش چون من قصد خرید گوشی یا بهتر بگم تعویض گوشی دارم تقریبا تمام عنوانهای مورد بحث تو این قسمت رو از ابتدا تا الان مطالعه کردم .. راجع به گوشی 3230 بحث زیاد شده بود ولی تا جایی که حافظم یاری میکنه هرچند اکثرا ÷یشنهاد نمیکردنش ولی به روشنی اشکالاتش رو هم نگفتن .. نظراتی مثه 3230 کاربراشو راضی نگه نداشته و یا گوشیای بهتر از اون هست و ... من هنوز نظرم رو خریدشه و با توجه به اولویتام ( سیمبیان بودن / قیمت حدود 250 و کیفیت مناسب / و نوکیا / ) و نیز نوع طراحیش که تو این رنج قیمت به 6600 یا 6630 و 6680 ترجیح میدمش لطفا تحلیل بیشتری خاص در مورد مزایا و و به خصوص معایبش بگین .. ممنون

مطلب دوم اینکه نوکیا همونطور که میدونین گوشی 3250 رو چند روزیه به بازار داده ( تو ایران اومده یا نه هنوز؟) این گوشی طراحی کم و بیش شبیه 3230 داره با امکانات قوی مولی مدیایی .. مثه اینکه قراره با قیمت حدود 450 تومن به بازار بیاد ( ایا درسته؟) و اینکه به نظرتون اگه یکی دو ماه صبر کنم ممکنه به مرز 300 تومن برسه چون در مورد N70 این افت شدید ایجاد شد .. بازم ممنون میشم راهنمایی کنین.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
سلام به همه دوستای عزیز .. خوشحالم که تو همچین فروم فعال و مفیدی اومدم .. راستش چون من قصد خرید گوشی یا بهتر بگم تعویض گوشی دارم تقریبا تمام عنوانهای مورد بحث تو این قسمت رو از ابتدا تا الان مطالعه کردم .. راجع به گوشی 3230 بحث زیاد شده بود ولی تا جایی که حافظم یاری میکنه هرچند اکثرا ÷یشنهاد نمیکردنش ولی به روشنی اشکالاتش رو هم نگفتن .. نظراتی مثه 3230 کاربراشو راضی نگه نداشته و یا گوشیای بهتر از اون هست و ... من هنوز نظرم رو خریدشه و با توجه به اولویتام ( سیمبیان بودن / قیمت حدود 250 و کیفیت مناسب / و نوکیا / ) و نیز نوع طراحیش که تو این رنج قیمت به 6600 یا 6630 و 6680 ترجیح میدمش لطفا تحلیل بیشتری خاص در مورد مزایا و و به خصوص معایبش بگین .. ممنون

مطلب دوم اینکه نوکیا همونطور که میدونین گوشی 3250 رو چند روزیه به بازار داده ( تو ایران اومده یا نه هنوز؟) این گوشی طراحی کم و بیش شبیه 3230 داره با امکانات قوی مولی مدیایی .. مثه اینکه قراره با قیمت حدود 450 تومن به بازار بیاد ( ایا درسته؟) و اینکه به نظرتون اگه یکی دو ماه صبر کنم ممکنه به مرز 300 تومن برسه چون در مورد N70 این افت شدید ایجاد شد .. بازم ممنون میشم راهنمایی کنین.

به نظر من 6670 خیلی بهتره ولی اگر صبر کنی و شانس بیاری تا دو ماه دیگه 3250 به 400 یا 350 برسه خوب گوشی بهتری گیرت میاد ولی بعید میدونم دو ماهه بشه 300 تومن

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سواي اين بحث ها كه قيمت به ين زوديها پائين نمياد اين صحبت :
در مورد 3230 صفحه كليد خيلي بد طراحي شده و دكمه ها خيلي بهم نزديك هستند وبسيار سفت كه در دراز مدت هم نرم بشو نيستند :lol: جنس بدنه نيز چندان جالب نيست الان دوستاي من دارن چندان ازش راضي نيستند ...سواي اينكه سمبين ورژن 7 روايت 2 هستش خيلي از برنامه ها هم روش نصب نمي شه .
با اين توقعاتي كه شما از گوشي ابراز كردي به نظر من :
7610 بهترين گزينه براي شماست گوشي خيلي خوبيه با سمبين خيلي مناسب و طراحي مناسب تر ديزاين جالب طراحي صفحه كليد مناسب ال سي دي خيلي شفاف و ......

موفق باشيد

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از 3soot :
سواي اين بحث ها كه قيمت به ين زوديها پائين نمياد اين صحبت :
در مورد 3230 صفحه كليد خيلي بد طراحي شده و دكمه ها خيلي بهم نزديك هستند وبسيار سفت كه در دراز مدت هم نرم بشو نيستند :lol: جنس بدنه نيز چندان جالب نيست الان دوستاي من دارن چندان ازش راضي نيستند ...سواي اينكه سمبين ورژن 7 روايت 2 هستش خيلي از برنامه ها هم روش نصب نمي شه .
7610 بهترين گزينه براي شماست گوشي خيلي خوبيه با سمبين خيلي مناسب و طراحي مناسب تر ديزاين جالب طراحي صفحه كليد مناسب ال سي دي خيلي شفاف و ......

موفق باشيد
7610 گوشی خوبیه
ولی با توجه به قیمت بیشتر نسبت به 6630 در حالی که امکانات کمتری داره شاید 6630 انتخاب بهتری باشه

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از farshad_1983 :
7610 گوشی خوبیه
ولی با توجه به قیمت بیشتر نسبت به 6630 در حالی که امکانات کمتری داره شاید 6630 انتخاب بهتری باشه

نتيجه گيري من بر اين اساس استوار بود كه ايشون در پس ت اولشون از طراحي 6630 گويا چندان رضايت ندارند :rolleyes:
بهرحال 7610 و 6630 براي ايشون گزينه مناسبي است ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از 3soot :
: جنس بدنه نيز چندان جالب نيست الان دوستاي من دارن چندان ازش راضي نيستند ...سواي اينكه سمبين ورژن 7 روايت 2 هستش خيلي از برنامه ها هم روش نصب نمي شه .

موفق باشيد

بله. الان دادش من هم ا3230 داره. فکر کنم همون روز دوم سوم , رنگ اون قسمت مثلا فلزی کنار گوشی و زیر دکمه هاش رفت یه کم!:blink:
در ضمن طوری هست که زیر شیشه ش خیلی راحت گرد و خاک میره!!!:blink: الان زیر صفحه گوشی داداشم یک عدد مو!!!:f34r: ( البته خیلی کوچولو:D ) روئیت شده:lol: ( هی بهش گفتم نگیره گوش نکرد!:lol: )

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
بله. الان دادش من هم ا3230 داره. فکر کنم همون روز دوم سوم , رنگ اون قسمت مثلا فلزی کنار گوشی و زیر دکمه هاش رفت یه کم!:blink:
در ضمن طوری هست که زیر شیشه ش خیلی راحت گرد و خاک میره!!!:blink: الان زیر صفحه گوشی داداشم یک عدد مو!!!:f34r: ( البته خیلی کوچولو:D ) روئیت شده:lol: ( هی بهش گفتم نگیره گوش نکرد!:lol: )

گرد و خاک گرفتنش مشکلی نیست خیلی راحت میتونید گوشی باز کنید تمیزش کنید. یک دونه مو رفته اونجا یکساله در نیاوردینش؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
نتيجه گيري من بر اين اساس استوار بود كه ايشون در پس ت اولشون از طراحي 6630 گويا چندان رضايت ندارند :rolleyes:
بهرحال 7610 و 6630 براي ايشون گزينه مناسبي است ;)

بله همونطور که دوست عزیز گفتن من اصلا با تیریپ و ریخت و قیافه 6630 حال نمیکنم و صد البته به یه دلیل که شاید مسخره به نظر بیاد نمیخوام 7610 بگیرم و اون اینه که دختر خالم دارتش! و یه جور احساس دخترونه بودن ( با اون آینه و گل و سمبل کاور پشت گوشی! ) میکنم!!

ممنون میشم بازم از تجربیات خودتون در مورد 3230 بگین //

راستی دوستان آمار قیمت دقیق 3250 رو ندارین؟ فکرمو به شدت مشغول خودش کرده!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
گرد و خاک گرفتنش مشکلی نیست خیلی راحت میتونید گوشی باز کنید تمیزش کنید. یک دونه مو رفته اونجا یکساله در نیاوردینش؟

یکی از ضعفهای گوشیهای 3230 اینه که قابش به این راحتی که شما فکر میکنید عوض نمیشه;) ( بر خلاف بقیه نوکیا ها) برا همینه که بازش نکردیم. در ضمن یک سال نیست و 5-6 ماه هست!!:D

mraja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3230 من الكي الكي خاموش شده . 6 ماهه كه رفته گارانتي هنوز ندادن . جاش 1100 دادن بهم :blush:
فردا گفتن بيا 50 تومن بده 6630 بديم بهت . آخه آدماي عاقل منو 6 ماه مسخره كرديد چرا !!!

دركل 3230 از همه گوشي ها بهتره ولي خدمات پس از فروش و كيفيت سيستم زياد جالب نيست . 6630 رو بچسبم در نره :f34r: :blink: :p :lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از mraja :
3230 من الكي الكي خاموش شده . 6 ماهه كه رفته گارانتي هنوز ندادن . جاش 1100 دادن بهم :blush:
فردا گفتن بيا 50 تومن بده 6630 بديم بهت . آخه آدماي عاقل منو 6 ماه مسخره كرديد چرا !!!

دركل 3230 از همه گوشي ها بهتره ولي خدمات پس از فروش و كيفيت سيستم زياد جالب نيست . 6630 رو بچسبم در نره :f34r: :blink: :p :lol:

چه گارانتیی بود؟!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
قابل توجه کسانی که گوشی المانی براشون کیفیتش مثل طلا میمونه...آره ساخت یه کشور اروپایی هست 3230 و خیلی عالیه....دیدیم...حالا بیاین باز بگین 1 مورد بوده و پیش میاد و...ولی موضوع اینه که هرکی 3230 داشته یه جورایی میناله باز هم میگن آلمانیه خیلی خوبه!!!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
قابل توجه کسانی که گوشی المانی براشون کیفیتش مثل طلا میمونه...آره ساخت یه کشور اروپایی هست 3230 و خیلی عالیه....دیدیم...حالا بیاین باز بگین 1 مورد بوده و پیش میاد و...ولی موضوع اینه که هرکی 3230 داشته یه جورایی میناله باز هم میگن آلمانیه خیلی خوبه!!!!

همون 3230 نسبت به کا 750 چینی خیلی بهتره. اگر میگن 3230 خوب نیست نسبت به سایر گوشهای نوکیا میگن با سونی اریکسون که مقایسه نمیکنند! ضمنا باید دید گارانتی ایشون چی بوده که 6 ماه گوشی رو نگه داشتن
ندیدم اینجا کسی توصیه به خرید 3230 کرده باشه!

به هر حال هیچوقت قصد ما پنهان کردن مشکلات نبوده و مشکلالت رو گفتیم یک نگاهی به نامه های خودتون بندازید ببنید چقدر مشکلات سونی اریکسون رو ماستمالی کردید: کا 750 صدای زنگش خوبه دابلیو 800 مشکل هنگ کردن نداره صفحه سونی اریکسون خش نمیوفته . آنتن دهی سونی اریکسون پایینتر نیست! این صحبتهای دور از واقعیت چه دلیلی داره؟

Black

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
همون 3230 نسبت به کا 750 چینی خیلی بهتره.
آقا شما چه اصراری داری توی هر تاپیک موضوع تاپیک رو به کل کل سونی اریکسون و نوکیا بکشونی؟
جداً چرا هرجا انتقادی (حالا فرض کن درست یا غلط) از نوکیا میشه (مثلاً اینجا از 3230 )زود با سونی اریکسون مقایسش می کنی؟
به نقل از DariushAgah :
اگر میگن 3230 خوب نیست نسبت به سایر گوشهای نوکیا میگن با سونی اریکسون که مقایسه نمیکنند!
:blink: بازهم ببین ، شما باز خودت داری با SE مقایسه می کنی.
دوست عزیز بهتر نیست اگه انتقادی (درست یا غلط) میشه در مورد همون موضوع صحبت بشه ؟
موفق باشی

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
امروزم تو یک جمعی بودیم
یک یارو داشت به رفیقش میگفت این قاب 3230 چجوری باز میشه ؟
دوست یارو ! گفت : برای چی می خوای ؟
گفت زیر LCDش یک چیزی رفته
کف کردم !!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Black :
آقا شما چه اصراری داری توی هر تاپیک موضوع تاپیک رو به کل کل سونی اریکسون و نوکیا بکشونی؟
جداً چرا هرجا انتقادی (حالا فرض کن درست یا غلط) از نوکیا میشه (مثلاً اینجا از 3230 )زود با سونی اریکسون مقایسش می کنی؟

:blink: بازهم ببین ، شما باز خودت داری با SE مقایسه می کنی.
دوست عزیز بهتر نیست اگه انتقادی (درست یا غلط) میشه در مورد همون موضوع صحبت بشه ؟
موفق باشی

دوست عزیز ! خوبی و بدی نسبیه! حتی بحث فلسفی هم بخواهید بکنید باید با یک چیزی مقایسه بکنید. از نظر من کسی که به کا 750 چینی میگه گوشی عالی نمیتونه به 3230 آلمانی بگه گوشی بد. قضیه خیلی ساده است

بالا