با سلامبه نقل از amirsina.amiri :سلام من تا حالا هرچی گوشی داشیم SonyEricsson بوده ولی می خوام تجربه ی داشتن Nokia رو هم داشته باشم
نظرتون درباره ی 3250 چیه آیا به سری w میرسه؟ منظورم تو دوربین و پخش موزیک از خود گوشی و هدفون است
اگه آره بیشتر توضیح بدین!
اگه نه Nokia چه مدلای بهتری داره که در حد سری w باشه؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین.
به نقل از tintin :حیف که P910 گرون شد
و گرنه هم خوشگل بود . هم سیمبین . هم پخش مالتی مدیاش قوی بود
ولی در حال حاضر پخش مالتی مدیای قوی نمی تونی پیدا کنی ( در نوکیاها ) . خوب هست ولی قوی نه ، نیست
همون 3250 رو بگیر برو فضا !
اما من نمی دونم شما تا حالا چه SE هایی داشتی
T100 وار بوده ! یا P910 وار ؟ !
به نقل از amirsina.amiri :T610-S700-K600
من فقط 350000 پول دارم اما دبلیو900 510000 هستبه نقل از tintin :حالا اگر شما تونستی W900 رو هم یک تستی بزن شاید دیگه دلت نیاد بری سمت نوکیا
البته بعضی ها هم هستند که هیچ احساسی نسبت به گوشی ندارند
به نقل از amirsina.amiri :من فقط 350000 پول دارم اما دبلیو900 510000 هست
تازه من اعتقاد دارم که دبلیو900 به قیمتش نمی ارزه !!!
لطفا راهنمایی کنید
سیمبین + طراحی منحصر به فرد + مالتی مدیا در حد مطلوب به خصوص دوربین
راست میگن 3250 سرعتش پایینه؟ چقدر اینقدر هست که از خریدنش منصرف شد ؟
گوشی ای مد نظرتو هست از هر کمپانی تا قیمت 400000 !!؟
کمکم کنین حسابی قاطی کردم :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
به نقل از DariushAgah :اولویت ها رو مشخص کنید .
به نظر من 3 انتخاب دارید : ان 70 . 3250 . 6680
والله میگن 3250 جنس بدنه اش محکمه من که تا حالا دستم نگرفتم اما به نظر من محکم میاد که از این نظر بر سونی ارجحیت داره البته سیمبین خوبه اما شما که موزیک بازی ظاهرا به کارتون نمیاد و سی پی یو قوی میخوادبه نقل از amirsina.amiri :ممنون از راهنمایی تون
اگه میشه در مورد هر سه شون یه مختصر توضیح بدین
همه میگن که سرعت 3250 خیلی پایینه راسته؟ چقدر ؟ارزش خرید داره؟احتمال داره این صفحه کلیدش که می چرخه زود خراب بشه (من زیاد نگهدار گوشی نیستم)؟وقتی سونی اریکسون داشتم خیلی زود رو قاب خط می افتاد و به اصطلاح گوشی زود کهنه میشد تو نوکیا هم اینجوری هست؟(لطفا بدون تعصب جواب بدین و دوباره جنگ سونی و نوکیا راه نندازین دوستان :blush: )
و یه سوال دیگه:
فقط به خاطر سیمبین نوکیا رو باید به سری دبلیو سونی اریکسون ترجیح داد یا نوکیا مزیت های بیشتری داره که مشتری رو راضی کنه
راستی به ترتیب اولویت اینهاست:
1-پخش موزیک خوب هم از گوشی هم از هدفون
2-دوربین
3-سیمبین
4-طراحی خوب
5-دست هر تازه به دوران رسیده ای نباشه:blush:
6-قیمت حداکثر 350000 (البته اگه تا 400000 هم بود بگین روش فکر میکنم.)
این دفعه ی سوم چهارمی هست که من مشخصات میدم یعنی هیچ گوشی با این مشخصات نیست؟:wacko:
پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون