faramobile
Registered User
با سلام خدمت دوستان عزیزم
در صورت آنلاین نبودن من یا هر مشکل دیگری با شماره من تماس بگیرید : 09199053547
توجه !! : اگه تماس گرفتید و پاسخ ندادم احتمالا مشغول هستم در اون لحظه , پس لطفا اس ام اس بزنید حتما جوابتون رو خواهم داد
راه های تماس دیگر با ما :
[container]
[th]
[/th][th]
[/th][th]
[/th][th]
[/th][th]
[/th][th]
[tr1][td]
09199053547
[/td][td]
09199053547
[/td][td1]
09199053547
[/td1][td1]
Hamed88x
[/td1][td1]
09199053547
[/td1][td1]
09199053547
[/td1][/tr1][/th][th][tr1][/tr1][/th][/container][th][tr1]
***من اینجا پیکج هایی رو به صورت موضوعی آماده کردم که تقریبا موضوعات روز رو شامل میشه
***قیمت هر پکیج فقط و فقط 10 هزار تومن برای کپی روی هارد میباشد
***برای خرید هارد آکبند میتونید به تاپیک هارد ما سر بزنید با پایین ترین قیمت بازار : خرید هارد
نکته : به جز پکیج های | 1 , 3 , 5 , 7 , 8 , 10 | از پکیج های دیگه میتونید انتخاب کنید و به صورت حجمی خریداری بفرمایید
هزینه خریداری اطلاعات به صورت حجمی :
1 تا 500 گیگ : 10 تومن
500 گیگ تا 1 ترا : 20 تومن
1 ترا تا 2 ترا : 30 تومن
2 ترا تا 3 ترا : 40 تومن
3 ترا تا 4 ترا : 45 تومن
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-نکته : من تهران هستم پس کسانی که تهران هستن حضوری هم میتونن معامله کنن
الویت خرید با کسانی هست که زودتر مبلغ خود را واریز کرده باشن و در لیست خرید قرار بگیرن
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق و پیروز باشید[/tr1][/th]
در صورت آنلاین نبودن من یا هر مشکل دیگری با شماره من تماس بگیرید : 09199053547
توجه !! : اگه تماس گرفتید و پاسخ ندادم احتمالا مشغول هستم در اون لحظه , پس لطفا اس ام اس بزنید حتما جوابتون رو خواهم داد
راه های تماس دیگر با ما :
[container]
***من اینجا پیکج هایی رو به صورت موضوعی آماده کردم که تقریبا موضوعات روز رو شامل میشه
***قیمت هر پکیج فقط و فقط 10 هزار تومن برای کپی روی هارد میباشد
***برای خرید هارد آکبند میتونید به تاپیک هارد ما سر بزنید با پایین ترین قیمت بازار : خرید هارد
نکته : به جز پکیج های | 1 , 3 , 5 , 7 , 8 , 10 | از پکیج های دیگه میتونید انتخاب کنید و به صورت حجمی خریداری بفرمایید
هزینه خریداری اطلاعات به صورت حجمی :
1 تا 500 گیگ : 10 تومن
500 گیگ تا 1 ترا : 20 تومن
1 ترا تا 2 ترا : 30 تومن
2 ترا تا 3 ترا : 40 تومن
3 ترا تا 4 ترا : 45 تومن
-نکته : من تهران هستم پس کسانی که تهران هستن حضوری هم میتونن معامله کنن
الویت خرید با کسانی هست که زودتر مبلغ خود را واریز کرده باشن و در لیست خرید قرار بگیرن
موفق و پیروز باشید[/tr1][/th]
Last edited: