• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

3d max کتاب

hadiforever

Registered User
لایک‌ها
815
هرکی مجموعه یا کتاب اموزشی تری دی مکس داره با قیمت خوب خریداریم
اما قرارداد چند صحفه از کتاب یا مجموعه را به عنوان نمونه نشان می دهید اگر بدرد بخور بود سر قیمت با هم کنار میاییم
خرید یک کتاب خوب بهتر است از خرید هزار کتاب اشغال و ارزان ( فرمایشات خودم )

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
سلام
من یه دونه آموزش 3d max 2010 دارم به کارت میاد ؟

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
عکس هارو ضمیمه کردم:
لینک
کتاب کاملا نو هست یعنی واقعا ورق هم نخورده ! 1120 صفحه اس و یک عدد CD هم همراهش هست
شما قیمت روی جلدش که 24 تومنه رو بده، فک کنم الان همین کتاب جدیدش با این تعداد صفحات بالای 60 70 تومن باشه حداقل

پ.ن: بیشتر از فهرست براتون عکس گذاشتم حالا اگه بخش خاصی از کتاب رو مدنظر دارید با توجه به فهرست بگید عکس بذارم

Last edited:

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569

دوست عزیز کتاب کتابه، ارزشش به کاغذ و نوشته هاشه دیگه، مثل تلفن همراه یا سایر لوازم الکترونیک نیست که هر ساله بخوره تو قیمتش و فرسوده و بی ارزش بشه، الان شما هر جا بخواید کتاب دست 2 بخرید قیمت روی جلدش رو خط میزنن و یه قیمت خیلی بالاترو بهتون میگن ! چون کتاب مثل روز اولش نو هست درواقع خیلی قیمت خوبی بهتون گفتم.

hadiforever

Registered User
لایک‌ها
815
دوست عزیز کتاب کتابه، ارزشش به کاغذ و نوشته هاشه دیگه، مثل تلفن همراه یا سایر لوازم الکترونیک نیست که هر ساله بخوره تو قیمتش و فرسوده و بی ارزش بشه، الان شما هر جا بخواید کتاب دست 2 بخرید قیمت روی جلدش رو خط میزنن و یه قیمت خیلی بالاترو بهتون میگن ! چون کتاب مثل روز اولش نو هست درواقع خیلی قیمت خوبی بهتون گفتم.
پیام خصوصی می دهم بزار عکس ها رانگاه کنم

بالا