mehdi bieber
Registered User
سلام به همه کسی اینجا هست 3ds max بلد باشه من میخوام خونه ی خودمو به صورت حرفه ای بکشم اگر کسی هست کمکم کنه و اموزش بده ممنون میشم اعطلاعات ردو بدل میکنیم
سلام
بحث اموزش که از حوصله تاپیک خارجه :blush:
به شما پیشنهاد میکنم اول نقشه خونه رو به وسیله اتو کد طراحی کنید سپس وارد محیط مکس کنید و شروع به سه بعدی سازی و متریال بندی و ............. کنید . با خود مکس هم میشه اینکار رو کرد ولی وقتی که میشه لقمه رو راحت قورتش داد چرا اونو دور سرمون بگردونیم ( منظورم با مکس خیلی دست و پا گیره و با اتوکد مثل هلو )
دوست عزیز این یه رندر از اتاقم . سعی دارم کل خونمون رو هم بسازم.
[video]http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/127/ef04b4b81bbce157d8b94d9e5f96f86e378466.mp4[/video]
کاربر عزیز ! در تکمیل صحبتهای بقیه کاربران ،برای راحتی کار چنانچه شما با اتوکد آشنا باشید و بتونید یک پلان از نمای بالا ، روبرو و کنار بکشید کار شما دقیق خواهد بود . ودر نهایت در تری دی مکس به شما کمک خوبی خواهد کرد . در مورد آموزش ها هم باید بگم که چون تریدی مکس برنامه ای با جزیئات زیادی هست ، لذا یادگیری برنامه بصورت مقدماتی ( طراحی محیط داخلی در دوره مقدماتی هست ) نیز با معلم بهتر پیش میره . اما بازهم اگر شما بخواهید بصورت خود آموز یاد بگیرید ، آموزش های فارسی در اینترنت هستن و اگر هم با انگلیسی آشنایی دارید ( که البته بهتر هم هست چون دسنه بندی های آموزش به انگلیسی بیشتر هست) بازهم میتونید سرچ کنیدسلام به همه کسی اینجا هست 3ds max بلد باشه من میخوام خونه ی خودمو به صورت حرفه ای بکشم اگر کسی هست کمکم کنه و اموزش بده ممنون میشم اعطلاعات ردو بدل میکنیم