• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

3ds max حرفه ای ها بیاین داخل همه و نظر بدید

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
سلام به همه کسی اینجا هست 3ds max بلد باشه من میخوام خونه ی خودمو به صورت حرفه ای بکشم اگر کسی هست کمکم کنه و اموزش بده ممنون میشم اعطلاعات ردو بدل میکنیم

aidinvm

Registered User
لایک‌ها
24
اگه با اصول اولیه کار و نرم افزار آشنا نباشین بسیار وقت گیر میشه واستون و در نهایت هم چیز دلبخواهی نتیجه نمیشه

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

pinar

Registered User
لایک‌ها
369
سلام
بحث اموزش که از حوصله تاپیک خارجه :blush:
به شما پیشنهاد میکنم اول نقشه خونه رو به وسیله اتو کد طراحی کنید سپس وارد محیط مکس کنید و شروع به سه بعدی سازی و متریال بندی و ............. کنید . با خود مکس هم میشه اینکار رو کرد ولی وقتی که میشه لقمه رو راحت قورتش داد چرا اونو دور سرمون بگردونیم ( منظورم با مکس خیلی دست و پا گیره و با اتوکد مثل هلو :D )

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
بحث اموزش که از حوصله تاپیک خارجه :blush:
به شما پیشنهاد میکنم اول نقشه خونه رو به وسیله اتو کد طراحی کنید سپس وارد محیط مکس کنید و شروع به سه بعدی سازی و متریال بندی و ............. کنید . با خود مکس هم میشه اینکار رو کرد ولی وقتی که میشه لقمه رو راحت قورتش داد چرا اونو دور سرمون بگردونیم ( منظورم با مکس خیلی دست و پا گیره و با اتوکد مثل هلو :D )

همینطوریه که دوستمون فرمودن. شما پلان خونه رو با اتوکد بکشید و همونجا تو اتوکد سه بعدی کنید. البته این کار ریزه کاری ها و فنون زیادی داره که البته تو اینترنت بی نهایت تا آموزش براش میتونید پیدا کنید. بعد نقشه سه بعدی شده رو ببرید 3DSMax و متریال، نور و .... بدید و رندر V-Ray بگیرید. این کار رو هم برای بیرون ساختمان (نمای بیرونی) و هم برای داخل (نمای داخلی) انجام بدید.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
بد بختی اینه که اوتوکد هم بلد نیستم

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
آموزش دیجیتال بگیر...

saadebady

Registered User
لایک‌ها
4
اصول اولیه رو یاد بگیری کار با مکس تمومه.میشه بدی یکی برات بکشه..من یک دوره ساده رفتم خیلی به کارم اومد.
یک عکسی چیزی هم بذاری بد نیست ببینیم در چه حدیه.البته فعلا که بن تشریف دارید.

saeedhhhhh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خوب سوالی داشتم .درتری دی مگس 9 تمام مراحل نصب در ویندوز 7 را طی می کنم وحتی کلید راست می زنم وگزینه را adminis راانتخاب می کنم ولی با اینکه هیچ پیغام خطای مشاهده نمی شه با زهم
اکتیو نمی شه

persian_eagle

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز این یه رندر از اتاقم . سعی دارم کل خونمون رو هم بسازم.
[video]http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/127/ef04b4b81bbce157d8b94d9e5f96f86e378466.mp4[/video]

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
دوست عزیز این یه رندر از اتاقم . سعی دارم کل خونمون رو هم بسازم.
[video]http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/127/ef04b4b81bbce157d8b94d9e5f96f86e378466.mp4[/video]

داداش همه کارارو با 3دی در اوردی؟

emilvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزش های interior design توی اینترنت زیاد هستش، اگه زبانت خوب باشه راحت متوجه میشی، اما به نظر من باید هر چیزی رو که می خوای مدل کنی اندازه استاداردش رو بدست بیاری و با همون اندازه و مقیاس مدلش کنی، چون یکی از مهمترین فاکتورها برای واقعی به نظر رسیدن رندرهات همینه که مدل هات با مقیاس واقعی مدل شده باشن.

poulad

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به همه کسی اینجا هست 3ds max بلد باشه من میخوام خونه ی خودمو به صورت حرفه ای بکشم اگر کسی هست کمکم کنه و اموزش بده ممنون میشم اعطلاعات ردو بدل میکنیم
کاربر عزیز ! در تکمیل صحبتهای بقیه کاربران ،برای راحتی کار چنانچه شما با اتوکد آشنا باشید و بتونید یک پلان از نمای بالا ، روبرو و کنار بکشید کار شما دقیق خواهد بود . ودر نهایت در تری دی مکس به شما کمک خوبی خواهد کرد . در مورد آموزش ها هم باید بگم که چون تریدی مکس برنامه ای با جزیئات زیادی هست ، لذا یادگیری برنامه بصورت مقدماتی ( طراحی محیط داخلی در دوره مقدماتی هست ) نیز با معلم بهتر پیش میره . اما بازهم اگر شما بخواهید بصورت خود آموز یاد بگیرید ، آموزش های فارسی در اینترنت هستن و اگر هم با انگلیسی آشنایی دارید ( که البته بهتر هم هست چون دسنه بندی های آموزش به انگلیسی بیشتر هست) بازهم میتونید سرچ کنید

موفق باشید و سربلند باشید

بالا