• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

4سوال- استفاده از MT انگليسي،permission در شاخه inetpub، خطا هنگام rebuild

navid90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد. انقدر سوال دارم كه نميدونم از كجا شروع كنم!

1- من رفتم نوع آرشيو رو كه توي main index بصورت monthly بود به category دادم كه كار كرد ولي الان موقع وارد كردن entry جديد در موقع rebuildهمچين پيغامي ميده:
Can't call method "title" on an undefined value at d:\inetpub\wwwroot\MT301\lib/MT.pm line 563.

2-وقتي اسم تاپيك فارسي باشه فايلها و فولدر هاي آرشيو اسامي عجيبي مثل oeoeuoeoeuu_uoeu_oeoeoeoeu
بخودش ميگيره.طبيعيه؟

3- دسترسي ها درست set نميشه مثلا هر بار كه يك وبلاگ درست ميكنم بايد برم بصورت دستي permission بدم
اگر اين حالت طبيعيه دسترسي رو به چه کاربری باید بدم الان چون فقط برای تسته من everyone رو full ميكنم ولي ميدونم صحيح نيست--- MT روي local host با ويندوز ايكس پي نصبه---.

4- در كل اگر از MT انگليسي استفاده كنم و فقط فايلهاي استايل و تمپليت فارسي رو بزارم بهتر نيست؟error ها كمتر نميشه؟

ايشالله فول شدم تلافي ميكنم

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
-وقتي اسم تاپيك فارسي باشه فايلها و فولدر هاي آرشيو اسامي عجيبي مثل oeoeuoeoeuu_uoeu_oeoeoeoeu
بخودش ميگيره.طبيعيه؟
بله . طبيعيه. اين مشكل هم تو ام تي 3.16 به بالا حل شده.

3- دسترسي ها درست set نميشه مثلا هر بار كه يك وبلاگ درست ميكنم بايد برم بصورت دستي permission بدم
اگر اين حالت طبيعيه دسترسي رو به چه کاربری باید بدم الان چون فقط برای تسته من everyone رو full ميكنم ولي ميدونم صحيح نيست--- MT روي local host با ويندوز ايكس پي نصبه---.
پرميشن تو لوكال هاست؟ شايد من بد گرفتم !

4- در كل اگر از MT انگليسي استفاده كنم و فقط فايلهاي استايل و تمپليت فارسي رو بزارم بهتر نيست؟error ها كمتر نميشه؟
اين مدل ارور ها به فارسي بودن يا نبودن ام تي مربوط نيست.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Shahedr :
بله . طبيعيه. اين مشكل هم تو ام تي 3.16 به بالا حل شده.

پرميشن تو لوكال هاست؟ شايد من بد گرفتم !

اين مدل ارور ها به فارسي بودن يا نبودن ام تي مربوط نيست.
یعنی اگه به 3.17 ارتقا بدیم اسم های کتگوری های فارسی چه شکلی میشن؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از mehrdad1355 :
كتگور‌ي هاي فارسي باز همون طوري مي‌مون. مگه اينكه توي Descreption يه چيزي واسشون تعريف كني و بگي كه اون نشون داده بشه!
در نسخه‌هاي جديد به جاي تيتل پست كه در آدرس قرار بگيره يه عدد قرار مي‌گيره.

navid90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
آره پرميشن هاي فايل سيتم ntfs رو بايد براي internet guest account بصورت r-w بزارم.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از azemati :
كتگور‌ي هاي فارسي باز همون طوري مي‌مون. مگه اينكه توي Descreption يه چيزي واسشون تعريف كني و بگي كه اون نشون داده بشه!
در نسخه‌هاي جديد به جاي تيتل پست كه در آدرس قرار بگيره يه عدد قرار مي‌گيره.
من درست متوجه نمیشم یعنی اینجوری یه اسم انگلیسی کتگوری ایجاد میشه و لی عنوانی که تو لیست صفحه میاد فارسی میشه براش نشون داد؟
اگه اینجوریه من چیکار باید بکنم؟

navid90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من به 3.17 upgrade كردم ولي درست نشد كه هيچ بدتر هم شد. مثلا الان سه تا category من با اسامي مختلف همششون اينجوري ذخيره ميشن: ___cat در نتيجه لینکهای آرشیو موضوعی هم درست کار نمیکنه.

بالا