mrgoldens.222sd.com(بهترين نتورك دنيا)
--------------------------------------------------------------------------------
خيلي ممننون از دوستان به خاطر توجه و ارسال مطالب وبلاگ به فروم .
يك نكته مهم: سيستم درامد زاي اين سايت هنوز خيلي بيشتر از ان چيزهايي است كه من در وبلاگ معرفي كردم
ادرس شركت
22USD INTERNATIONAL (NIG)LTD,ISOLO ROAD,ABIOLA ADEMOLA SHOPPING PLAZA,118,NEAR PLAM AVENUE JUNCTION, MUSHIN LAGOZ STATE, NIGERIA-WEST ENGLAND
تلفن شركت
234-8059403083 / 234-8023530965 / 234-1-8044864 / 234-1-8933579
درضمن این شرکت دارای چندین نمایندگی در جاهای مختلف بوده و نکته مهمتر اینکه دارای حقوق ماهانه و سالانه همچنین جوایز می باشد که من متاسفانه اینها را قبلا متوجه نشده بودم.
به گفته بسیاری این سیستم از بهترین سیستمهای موجود برای کسب درآمد می باشد!!!!
یک سایت عالی درآمد زا که با ایگولد کار میکنه :4دلار جایزه برای ثبت نام
ولی نظیرش رو تا حالا ندیدین چون این سیستم یک سیستم بی انتها هستش یعنی زیر مجموعه های شما تا سطح بی نهایت هم قابلیت پائین رفتن را دارد و شما پورسانت در یافت خواهید کردوو مثل بقیه نتورهای اینترنتی نیست که فقط تا لول مشخصی پیش برود و بعد از آن قطع شود و در ضمن برخلاف امپاوریسم شما مجبور نیستید هر ماه ۲۰ دلار به عنوان حق شارژ پرداخت کنید و عضویتتان همیشگی است.
و من به خاطر مزیتهای عالی این سایت بود که در آن عضو شدم
این سایت همچنین بحث لزوم داشتن تقارن را ندارد
و پرداختهای این سایت کاملا فول اتوماتيك است.
این سایت هر زیر مجموعه ای که شما به دست آورید یک ایمیل برای شما میفرستد
Congratulations mrmoney!
You have new direct member with user name
glvahdat.
You received $5 Direct Referral Incentive to your egold 2349319 .
Keep up the good work!
Best Regards,
22USD.com Team
قابل توجه دوستانی که در سایتهای ای بی ال و گلدکوئست نتوانسته اند زیرمجموعه بدست آورند:بدست آوردن زیرمجموعه در این سایت بسیار ساده است: راههای زیادی برای کسب زیرمجموعه های خارجی و در نتیجه ارز آوری وجود دارد: راههای بسیاری که در همین صفحه آورده شده است از طریق این راهها افراد زیادی را خواهید توانست پیدا کنید که من هم امیدوارم این زیرمجموعه های خارجی ای که با این راههاپیدا کرده ام بتوانند به خوبی این کار را ادامه دهند.
حق عضویت 22 $ هست ولی کافیه این رو بدونین که خوبی این سایت به اندازه 10 برابربهتر از سایت امپاوریسم هستش
با ثبت نام در این سایت شما دارای یک صفحه اختصاصی با آدرسی مجزا خواهید شد که اگر کسی آدرس سایت رو یک جا یادداشت کنه بعدا بخواد عضو شه بازم زیرمجموعه شما میشه
نکته مهم: پرداختهای این سایت کاملا اتوماتیک هست یعنی همان موقع به حساب ایگولدتان پرداخت میشود!!
این سایت دارای ۸ نوع پورسانت هستش!!!!!!:
یک- به ازای هر زیرمجموعه مستقیم 5 دلار پورسانت کاملا مستقیم به حساب ایگولدتان
دو-به ازای هر یک جفت زیرمجموعه مستقیم 10 دلار میگیرید یعنی با ثبت نام عضو اول 5 دلار میگیرید و با ثبت نام عضو بعدی علاوه بر گرفتن 5 دلار ده دلار دیگر هم به خاطر تکمیل شدن یک جفت زیرمجموعه دریافت میکنید یعنی با عضو شدن این دو نفر از طریق شما شما 20 دلار پورسانت مستقیم به حساب ایگولدتان دریافت میکنید!!
سه-به ازای زیر مجموعه های غیر مستقیم بدون هیچگونه تعادل و یا تقارنی شما تا سطح بی نهایتم به ازای هر نفر یک دلار پورسانت بازاریابی به صورت کاملا اتوماتیک دریافت میکنید
چهار:تا سطح شانزدهم شما به ازای هر زیر مجموعه چه مستقیم وچه غیر مستقیم بدون شرط تقارن وبا تعادل شما 50 سنت یعنی 0.5 دلار پورسانت دریافت خواهید کرد که این پورسانت نوع چهارم به اندازه 65,500 دلار خواهد شد.
پنج : تمامی این پورسانتها در سال بعد به صورت اتوماتیک به حساب شما به عنوان جایزه پرداخت می شود.
شش : به ازای هر ۲ زیرمجموعه ای که یکی از زیرمجموعه های مستقیم شما بیاورد نیز باز یک دلار شما می گیرید
هفت : به ازای هر دو زیرمجموعه ای که در عرض یک ماه بیاورید ۳ دلار در ماه بعد به عنوان جایزه دریافت می کنید.
تمامی پورسانتها به صورت کاملا اتوماتیک به حساب ایگولدتان واریز می شود.
این پورسانتها را اگر محاسبه کنیم خیلی زیاد میشوند مثلا اگر آن را با سیستم گلدماین مقایسه کنیم پورسانت این سایت چند برابر گلدماین میشود!!در ضمن این سایت یک سایت بی انتها هم می باشد که البته بدست آوردن زیرمجموعه در این سیستم بسیار ساده تر هم است.
امکانات دیگر آن هم زیاد است مثلا شما جزوه های این سایت را پس از ثبت نام میتوانید دانلود کنید که این جزوهها از بهترین مطالب واطلاعات در مورد تجارت الکترونیک و همچنین بازار فارکس میباشد که این جزوه ها به تنهائی صدها دلار ارزش دارند و مقدار آنها هم چند صد صفحه میشود که ارزش واقعی این جزوه ها بیش از ۵۰۰۰ دلار می باشد
همچنین قسمتی ( در حسابتان )برای قرار دادن بنرتان در صفحه شخصی تان موجود می باشد که این بنر در بالای صفحه با آدرس مخصوص شما می آید
ولی یک نکته مهم را بدانید آن هم این که این سیستم هم یک سیستم بینهایت است و هم بحث تعادل یا تقارن اصلا در آن مطرح نیست بنابراین واقعا اصلا نظیری ندارد!!! و در حال حاضر بهترین سیستم درآمد محسوب می شود! و به گفته بسیاری مثل یک بمب است!!!
این سیستم واقعا حرف ندارد
و به زودی هم بسیار مشهور خواهد شد
مقایسه این سایت با امپاوریسم: این سایت برخلاف امپاوریسم مجبور نیستیم ماهی 20 دلار به سایت پرداخت کنیم من تعداد زیادی زیرمجموعه در امپاوریسم دارم که هنوز هم هیچ کدام از زیرمجموعه های من 20 دلار ماهانه را به سایت پرداخت نکرده و مطمئنم که پرداخت هم نخواهند کرد و به این ترتیب بسیاری از زیرمجموعه هایم را از دست داده ام و فقط به ازای هر نفر هفده دلار گرفته ام پورسانت زیرمجموعه های مستقیم در امپاوریسم 17 دلار است نه 20 دلار! من که تا حالا همش 17 دلار می آمد تو حسابم برای هر نفر) آن هم پس از گذشت دو هفته!!!
همین حالا عضو شوید تا از سرشاخه های آن محسوب شوید
در این سایت عضویت شما همیشگی است یعنی مثل امپاوریسم حسابتان حذف نخواهد شد.... واین سیستم از سیستمهای بی انتها می باشد و مثل امپاوریسم نیست که فقط تا یک ماتریس 3 در 29 پیش برود و دیگر قطع شود
من مدتی زیادی به دنبال سیستم بسیار بسیار عالی ای برای کسب درآمد در اینترنت می گشتم بالاخره پیداش کردم این سیستم ۲۲یواس دی هست./.
هنوز امکانات و پورسانتهای آن خیلی بیشتر از اینهاست من تا به حال خیلی زیاد از این سایت دریافتی داشته ام که خیلی بیشتر از این ۸ نوع پورسانت می باشد...
از طریق این لینک عضو شوید و آی دی خود به همراه شماره حساب ایگولدتان را بوسیله ایمیل ثبت نامی به من ارسال کنید تا 4 دلار جایزه به حسابتان در همان موقع واریزشود و اطلاعات دیگری در مورد این سایت نیز برای شما ارسال شود
بدست آوردن زیرمجموعه :
بدست آوردن زیرمجموعه بسیار ساده است با توجه به اینکه این سایت جدید است و پرداختهای آن فول اتوماتیک است تبلیغ آن راحت تر می باشد:
یک راه تبليغ و بدست اوردن زيرمجموعه گفتن به دوست صمیمی تان می باشد و حالا راههای تبلیغ در اینترنت ؟
راههاي خوب و اسان تبليغ و کسب زیرمجموعه های زیاد به کمک اینترنت:
۱- تبلیغ در فروم هائی که بازدید کننده های زیاد دارند و تعداد بیشماری از آنها حساب ایگولد دارند و به دنبال درآمد از اینترنت هستند.
بهترین فروم ها که بازدید کننده های بسیار زیادی دارند اینهاست:
یک- talkgold.com/forum در این فروم مطلب خود را در قسمت "Advertising" topic قرار دهید
دو- moneymakergroup.com در این فروم مطلب پستی خود را در قسمت "Referral, MLM, & Network Marketing" topic قرار دهید.
سه- thehyipforum.com در این فروم مطلب پستی خود را در قسمت"MLM/Network Marketing/Referral Discussion" topic قرار دهید.
چهار:goldentalk.com/ در این فروم مطلب پستی خود را در قسمت "Advertising" topic قرار دهید.
یا به طور کلی از قسمت advertise این سایتها می توانید استفاده کنید که به صورت بنر در بالای تمامی صفحات قابل مشاهده است. مثلا تبلیغ بنر در سایت thehyipforum.com فقط ۲ دلار است!! و بازده خوبی هم دارد و فروم talkgold.com/forumدارای بیش از ۲۰ میلیون بازدید کننده در روز است!!! بنابراین تبلیغ در آن بازده بسیار بالائی دارد.
۲- تبليغ لينك كميسيون خودتان در سايتهاي پي تو كليك
www.no-minimum.com و
www.donkeymails.com
۳- تبليغ لينك كميسيون خودتان در سايتهاي اتوسرف : تبليغ در اين سايتها به اين صورت است كه در قسمت ادلينك يا اد سايت لينك كميسيون خود را قرار داده و سايتها را سرف كنيد با اين كار و با به دست آوردن كريديت لينك خودتان هم براي افراد ديگر قابل مشاهده خواهد شد . اين سايتهاي اتوسرف خوب هم در اين وبلاگ موجود است و ميتوانيد از اين سايتها استفاده كنيد البته تبليغ در اين سايتها هزينه اي ندارد.... اگر خواسته باشيد كه لينك كميسيون شما براي تعداد بيشتري از افراد قابل مشاهده شود ميتوانيد از سايتهاي اتوسرفي كه كريديت را مي فرشند خريداري كنيد كه با اين كار و پرداخت مثلا 2 دلار آمار بازديد كنندگان بسيار افزايش مي يابد!!
۴- تبليغ در سايتهاي ديگري مثل
www.ptciran.com و سایتهای مشابه که بازدید کنندگان از این سایتها علاقه مند به درآمد از اینترنت هستند که البته بازدید کنندگان از فروم ها ( که در بالا ذکر شد) بسیار زیادند و تبلیغ در آنها بسیار کارآمد است.
۵- می توانید لینک کمیسیون خود را یا صفحه وب مخصوص به کمیسیونتان را در بسیاری از موتورهای جستجو به طور کاملا رایگان قرار دهید: توسط این سایت: SubmitExpress
۶- تبلیغ در این قسمت: Goggle.com Adword
از طریق همین راههاست که می شود ۱۰۰۰ زیرمجموعه را در عرض ۲ هفته بدست آورد من خودم ۴۲۰ زیرمجموعه را در ۲۲ یواس دی از این راهها بدست آورده ام../
جالب است که بدانید پس از ثبت نام دارای یک صفحه شخصی به این صورت می شوید
www.YOURNAME.22usd.com
اين هم لينك ثبت نام:
www.mrgoldens.22usd.com
[email protected]