• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

4 مدل جدید سونی اریکسون:(Z550,Z710,W710&W850) ٠

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
و اینم 4 مدل جدید سونی:
زد 550
sonyericsson-z550.gif

امکانات جالبی داره از جمله بلو توث و دوربین 1.3 مگایی و درگاه مموری ام2 زد 550
زد 710
sonyericsson-z710.gif

امکاناتش بسیار عالیه از جمله رگاه مموری ام 2 و دوربین 2 مگایی و همچنی وجود edge زد710
دبلیو 710
sonyericsson-w710.gif

گوشی موسیقی دوربین 2 مگایی و حافظه ام 2 512 همراه دبلیو 710
دبلیو 850
sonyericsson-w850.gif

کوشی نسل سوم موسیقی دوربین 2 مگایی با فلش و دوربین دوم برای مکالمه تصویری حافظه پرو دئو و صفحه 240*320 دبلیو 850

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
و اینم 4 مدل جدید سونی:
زد 550
sonyericsson-z550.gif

امکانات جالبی داره از جمله بلو توث و دوربین 1.3 مگایی و درگاه مموری ام2 زد 550
زد 710
sonyericsson-z710.gif

امکاناتش بسیار عالیه از جمله رگاه مموری ام 2 و دوربین 2 مگایی و همچنی وجود edge زد710
دبلیو 710
sonyericsson-w710.gif

گوشی موسیقی دوربین 2 مگایی و حافظه ام 2 512 همراه دبلیو 710
دبلیو 850
sonyericsson-w850.gif

کوشی نسل سوم موسیقی دوربین 2 مگایی با فلش و دوربین دوم برای مکالمه تصویری حافظه پرو دئو و صفحه 240*320 دبلیو 850

اون سه مدل اول که هچ! به نظرم جذابیتی حداقل تو دیزاین ندارن .. ولی اخری که دبلیو 550 باشه به نظرم دیزاین جالبی داره البته من کلا زیاد از گوشیای کشویی خوشم نمیاد ولی همچین جالب میزنه .. البته اگه جنس بدنش و کلا تیریپ کلیداش اگه مشابه دبیلو 810 باشه ( که اینظور به نظر میاد) واقعا باید یه نقطه ضعف اساسی رو به پاش نوشت!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
دیزاین دبلیو 850 فوقالعاده است نگاه به عکسای بزرکتر بندازین کلیداش ظاهرا بزرگه و کار باهاش راحتتره
sonyericsson-w850-00.jpg

sonyericsson-w850-01.jpg

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از خبر . من هم اين خبر رو توي تاپيك اخبار گذاشتم.
در مورد اين 4 مدل كه اينجا نوشتي ( كلا 5 تا معرفي شده. M608i هم هست) به نظر من :

فرق زد710 و دبليو 710 در حدي نيست كه بخواد توي دوتا مدل عرضه بشه كه البته نظر من كاملا با سياست هاي سوني اريكسون در تعارضه !

در مورد دبليو 850، گوشي خوبي به نظر ميرسه. طراحيش هم خوبه. اما فكر كنم تنها مشكلش همون مشكل دبليو 810 يعني پلاستيكي بودن باشه. جنسه ش چيپ به نظر ميرسه ...

زد710 هم جنسه ش چيپ به نظر ميرسه به قول يه يارويي ! :

boring design... but it packs quite a big features... hate the keypad & overall look of the fone... it looks "cheap"

صفحه ي اين سه تا Clamshell هم اگه بزرگتر بود، بهتر تر بود !

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
با w850 خیلی حال کردم

خیلی قشنگه

z550 معمولیه

Z710 , W710 هم قشنگند
با طرح کلیداشون خیلی حال کردم

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
تشکر dead_chatter جان

یه چیزی که تازه متوجه اش شدم
W850 از بالا مموری میخوره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از samanlyric :
ممنون از خبر . من هم اين خبر رو توي تاپيك اخبار گذاشتم.
در مورد اين 4 مدل كه اينجا نوشتي ( كلا 5 تا معرفي شده. M608i هم هست) به نظر من :

فرق زد710 و دبليو 710 در حدي نيست كه بخواد توي دوتا مدل عرضه بشه كه البته نظر من كاملا با سياست هاي سوني اريكسون در تعارضه !

در مورد دبليو 850، گوشي خوبي به نظر ميرسه. طراحيش هم خوبه. اما فكر كنم تنها مشكلش همون مشكل دبليو 810 يعني پلاستيكي بودن باشه. جنسه ش چيپ به نظر ميرسه ...

زد710 هم جنسه ش چيپ به نظر ميرسه به قول يه يارويي ! :

boring design... but it packs quite a big features... hate the keypad & overall look of the fone... it looks "cheap"

صفحه ي اين سه تا Clamshell هم اگه بزرگتر بود، بهتر تر بود !

یکی از مزایای w810 جنس بدنش هست که gsmarena هم به اون اشاره کرده فقط مشکل ظاهر پلاستیک گونه اون هست که به نظر من خیلی هم بهتر از اینه که مثلا مثل N91 همش فلزی هست و بد جور تو ذوق میزنه.

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sonyericsson-w710-01.jpg

عكسه قشنگيه !
خواهرم يه ام پي تري پلير نايكي، فيليپس داره كه يكي دو سال پيش از آمريكا براش اوردن. باهاش از اين مچ بند ها و كمربند ها هم اومده بود. واقعا براي جنب و جوش و مخصوصا ورزش كردن عاليه. حالا نميدونم با اين گوشي هم اين بند ها مياد يا نه. اگرم نيومد خب ميشه خريد :D

راستي هنوز برندي به گوشي ورزشي 5500 نوكيا پاسخ كاملي نداده. يك sport focused smartphone . البته نوكيا هم تازگيا اين ابتكار رو زده كه خيلي به نظرم جالب بوده ...

اين عكس اون ام پي تري پليره س :

43A9058E5EEA009400000000828BD473.jpg

L960244.jpg

البته نوكيا توي 5500 همين قضيه ي مچ بند و كمربند و اينا رو فراموش كرده كه از اين نظر سوني ازش جلو زده.

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از مزایای w810 جنس بدنش هست که gsmarena هم به اون اشاره کرده فقط مشکل ظاهر پلاستیک گونه اون هست

درسته جنسه ش خوبه. ولي مثلا جنس استيل هم واسه ظرف خوبه اما ظاهرش اصلا خوب نيست و چيپ به نظر مياد. بايد از يه جنسي استفاده بشه كه هم خوب باشه هم چيپ نباشه. مثلا كا750 كه از اينا قديمي تره به نظر هيچكس چيپ نيست

الان مثلا اين گوشي رده ي ارزون سامسونگ رو ببين كه چقدر جنسه ش چيپه :

pic03.jpg

اين گوشي سامسونگ جنسه ش به همه چيش مياد اما دبليو 850 كه يه گوشي تاپ كلاس هست بايد جنسه ش بهتر به نظر بياد. البته به نظر من.

مثل N91 همش فلزی هست و بد جور تو ذوق میزنه

منم از جنس ان91 بدم مياد. اما نه به اندازه اي كه از ظاهر پلاستيك گونه ي دبليو 810 و 850 بدم مياد.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
ولی اگه جنس بدنه موبایل همش از متال (فلز) باشه باعث می شه آنتن دهیش خوب نباشه.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
این هم پنجمی:M608
The last one of the pack, M608, is a business-orientated, tri-band GPRS handset based on Symbian OS 9.1 UIQ 3.0 and targeted at the Chinese market. It is the same as M600 as regards its functionality except that it would have a Chinese character support and it wouldn’t have UMTS support. The release of that phone possibly means that Sony Ericsson would not produce their already announced Chinese version of M600 - that being M600c.

The phone has 80MB internal memory, no camera, a 262K 2.6-inch TFT display, M2 slot, USB 2.0 support, Stereo Bluetooth support, Chinese and English handwriting recognition, and a wide range of business applications including Opera Mini HTML browser, PowerPoint, Word and Excel editors, Adobe PDF viewer, Lunar Calendar, *** clients and more.

The M608C will be available in black and also in white colour and will start shipping to stores in late summer and early autumn of 2006.
لپ کلوم: به احتمال زیاد به جای M608c می یاد و مثل M600 است به غیر از ساپورت از زبان چینی و UMTS. در پاییز امسال می یاد.
راستی M600 USB 2.0 support هست یا نه؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میبینم که همگی به علی اقتدا کردید! و از دیزاین دبلیو 850 میگین .. دد چتر جان اتفاقا به نظر من این بزرگی کلیداش نسبت به 810 حسن نیس چون اصولا واسه یه گوشی که بزرگ نیس لزومی نداره کلیداش انقد بززگ .. ناهمگون هست و دقیقا همونطور که دوستان گفتن و من هم قبلش اشاره کردم این جنش و بهتر بگم وییوی نامناسبی که جنس این گوشی داره در واقع یجورایی میزنه تو سر مال! ///

پ.ن: سامان خان این عکسای مستهجن کفار و بیگانگان چیه میذاری؟! حتی در اون عکس دومی که بسیار گمراه کننده هست ناف اون خواهرمون هم به وضوح معلومه!!:f34r: بیاید همگی به حجاب برتر اقتدا کنیم!!;) :f34r:

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
کی گفته اون نافشه

شکمش سوراخه
20.gif

BESKOOT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به طور كلي مي توان گفت همه ي گوشيهاي سري W سوني اريكسون قشنگند.

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پ.ن: سامان خان این عکسای مستهجن کفار و بیگانگان چیه میذاری؟! حتی در اون عکس دومی که بسیار گمراه کننده هست ناف اون خواهرمون هم به وضوح معلومه!! بیاید همگی به حجاب برتر اقتدا کنیم!!

برادر تكبير !
بيا برات جاش اين عكس رو ميذارم كه به راه راست برگردي ! :

http://www.pichub.com/image.php?i=d235943469.jpg

حالا بگو چيه اينا به وضوح معلومه !
البته لينك دادم كه ديگه فضايي آف تاپيك نشيم ! :D

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
W850 دوربینش Autofocus نداره همون QCIF هم فیلم میگیره (QCIF عشق SE)
قسمت مموری هم جالبه بونید مثل PDA ها بالای گوشی هست کنار دکمه روشن خاموش
M608 هم ورژن 2G گوشی M600 هست

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این دابلیو 850 گوشی قشنگیه حداقل سونی اریکسون از ورژن جدید کا 750 زدن اومد بیرون. امیدورام گوشی وقتی بیرون میاد به قشنگیه عکسهاش باشه چون سونی اریکسون رو گویا برای کاتالوگ ها و تبلیغهای اینترنتی میسازند عکسش توپه دست میگیری یک تیکه پلاستیک بیریخته مثل این دابلیو 810 که احتمالا از جنس پلاستیک بازیافتی باشه
به هر حال طراحی خوب دابلیو 850 تایید میشه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از noisymind :
یکی از مزایای w810 جنس بدنش هست که gsmarena هم به اون اشاره کرده فقط مشکل ظاهر پلاستیک گونه اون هست که به نظر من خیلی هم بهتر از اینه که مثلا مثل N91 همش فلزی هست و بد جور تو ذوق میزنه.

100 % تایید میشه! توی همون gsmarena هم نوشته بود که اگه در خرید 810 شک دارید فقط یه بار برید توی دستتون بگیریدش سه سوت شکاتون فر میخوره میریزه!! قابل توجه آقا داریوش که فتوا دادن گوشی از جنس پلاستیک بازیافتیه!:happy: دیزاین این گوشی هم محــــــشره! :*:) خیلی نازه خدایی!

بعدم SE رسما، دستتا، اساسا و مشخصاً زد تو سر 5500 نوکیا با این w710ش!!! یعنی نه تنها امکانات لازم ورزشی رو داره، با این خرت و پرتایی که گذاشته تو package و شکل قشنگش همچی قشـــنگ 5500 رو میخوره! بروبچ طرفدار نوکیا بدویین بیاین بگین ورزشکارا فقط smartphone دوست دارن:D

بالا