• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

4 پلاگین سالم برای مولتی کلیکر از بهترین سایتها

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان 4 پلاگین مولتی کلیکر رو براتون گذاشتم

اگه حداقل تو 2 تا از این سایتها که پلاگینش رو میدم زیر مجموعه ی من بشید و 200 کلیک بکنید 100 پلاگین دیگه رو از من دریافت میکنید

برای اینکه زود تر به دویست کلیک برسید سعی کنید در سیلور کلیکس و گولدن کلیکس حتمآ کلیک کنید چون آگهی های زیادی داره و 4-5 روزه به 200 کلیک در هر 2 سایت میرسید

از طریق لینک های زیر ثبت نام کنبد:
goldenclix
silverclix
corclix
globalbux

دانلود پلاگینها

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
بچه کجایی احساس میکنی زرنگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این پلاگین ها سریال کی میخواد اونا رو هم داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن کسانیکه پلاگین از سایت دانلود کنن توسط سازنده اصلی پلاگین ها بلاک میشن

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
زرنگ که هستم بچه بابل هم هستم واس چی میپرسی؟

این 4 پلاگین سریال نمی خواد عزیزم تو وقتی اطلاع نداری حرف بی خود نزن فقط باید تو پوشه ی site بزاری بعد برنامه رو اجرا کنی

تازه خودمم این پلاگینهارو دانلود کردم الان یه هفته دارم استفاده مبکنم

اون کسی که بهت گفته از طرف سازنده ی پلاگین بلاک میشی خیلی باید آدم اوسکل باشه بخواد باور کنه پس فک کردی این همه مردم دارن از مولتی کلیکر استفاده می کنن چطوری پلاگین ها رو گرفتن

میدونی چند نفر تو دنیا پلاگین می سازن ؟ هر کی که زبان جاوا بلد باشه خیلی راحته براش پلاگین ساختن

یا که فک میکنی یه آدم مخ که تو دنیا تک هس فقط میاد پلاگین میسازه و کسی که میاد یه پلاگین دانلود میکنه اون سریع میفهمه و میگه آهان تو پلاگین دانلود کردی الان بلاکت میکنم

چه احمقایی پیدا میشن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

Last edited:

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
این سایت ها با پلاگین جدید کارمیکنه و همشون نیاز به کی داره

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
سلام دوستان 4 پلاگین مولتی کلیکر رو براتون گذاشتم

اگه حداقل تو 2 تا از این سایتها که پلاگینش رو میدم زیر مجموعه ی من بشید و 200 کلیک بکنید 100 پلاگین دیگه رو از من دریافت میکنید

برای اینکه زود تر به دویست کلیک برسید سعی کنید در سیلور کلیکس و گولدن کلیکس حتمآ کلیک کنید چون آگهی های زیادی داره و 4-5 روزه به 200 کلیک در هر 2 سایت میرسید

از طریق لینک های زیر ثبت نام کنبد:
goldenclix
silverclix
corclix
globalbux

دانلود پلاگینها
از استارتر عزیز یه سوال داشتم
این پلاگین چه کار می کنه؟ میشه یکم برای من و سایر دوستانی که آشنایی ندارن توضیح بدید
ممنون

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
بچه جون حتما پلاگین سایت های اسکم رو هم داری که پز 300تا پلاگین رو میدی:D:D:D:D:D:D:D:D

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
بچه جون حتما پلاگین سایت های اسکم رو هم داری که پز 300تا پلاگین رو میدی:D:D:D:D:D:D:D:D

من پز ندادم فقط جواب تو رو دادم در ضمن اون 300 پلاگینی هم که میگی واس سایتهای اسکم هست من با اونا کار نمیکنم فقط با همین 4 تا سایت کار میکنم ولی شاید واس سایتهای کلاه بردار باشه ولی بیشتراشو من میشناسم میدمونم که اسکم نیستن

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
از استارتر عزیز یه سوال داشتم
این پلاگین چه کار می کنه؟ میشه یکم برای من و سایر دوستانی که آشنایی ندارن توضیح بدید
ممنون

پلاگین ها رو تو پوشه site نرم افزار مولتی کلیکر باید قرار بدید با پلاگین ها میتونیدکه با نرم افزار مولتی کلیکر در سایتها به صورت خودکار کلیک کنید و دیگه نیاز نیس خودتون برین تو اکانتتون و کلیک کنید

این برنامه مولتی کلیکر سرعت کلیک کردن رو خیلی افزایش میده

با این پلاگینها فقط میتونید تو سایتهای بالا کلیک کنید

اگه نرم افزار مولتی کلیکر رو ندارید با سرچ تو گوگل میتونید پیدا کنید..

sasymankan507

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.خسته نباشید.ما یه چند تا پلاگین از سایت شما دانلود کردیم به همراه خود نرم افزار MC.پلاگینها خطا میدن.اگه راهنماییمون کنید ممنون میشم.اگه میشه زود جواب بدید.ممنون

sasymankan507

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میشه زود جواب بدید.ممنون

sasymankan507

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا