• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

4S با سیم AT&T

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام، دوستان عزیز یه آیفون 4s با سیم at&t برام دارن از آمریکا میارن،حدود یه ماه دیگه میارن ولی آنلاک فکتوری نیست و گفتن که سیم گیوی برام بخرن بیارن که با 912 کار کنم، ولی شنیدم که توربوسیم ها دیگه روی آیفون کار نمیکنه، درسته...؟ چون من گقتم که بخرنش، این مدل رو

GEVEY Ultra S (GSM)
[video]http://www.gevey.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/210x210/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/e/gevey-ultra-s-gsm-iphone4s.jpg[/video]

فقط چون آشنایی با سیستم های اپل ندارم نمیدونم این کار مکنه یا نه، تو بازار هم میفروشنش حدود 150تومن قیمت کرده بودم چند وقت پیش ولی اگر بخرم در این حالت و از اونجا برام بیارن کار میکنه، تشکر از راهنماییتون :)

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
عزیزم این اشتباه بزرگ رو نکن
با ۴.۵ دلار
اره درست شنیدی ۴.۵ دلار از داخل ایبی بده برات از خود اپل قانونی انلاک کنن گوشی رو
همین ار ۴.۵ دلار رو داخل همین فروم ۹۰ و داخل مغازه ها تا ۲۵۰-۳۰۰ میگیرن ازت
گوی نگیر که اذیتت ی کنه من از وقتی این سیستم انلاک کردن اپل راه افتاده دیگه سمت وی نرفتم
رف چند ساعت و خیلی شیک و قانونی انلاک میشه گوشیتون

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
عزیزم این اشتباه بزرگ رو نکن
با ۴.۵ دلار
اره درست شنیدی ۴.۵ دلار از داخل ایبی بده برات از خود اپل قانونی انلاک کنن گوشی رو
همین ار ۴.۵ دلار رو داخل همین فروم ۹۰ و داخل مغازه ها تا ۲۵۰-۳۰۰ میگیرن ازت
گوی نگیر که اذیتت ی کنه من از وقتی این سیستم انلاک کردن اپل راه افتاده دیگه سمت وی نرفتم
رف چند ساعت و خیلی شیک و قانونی انلاک میشه گوشیتون

لینک ebay رو که میگی با 4.5 دلار آنلاک میکنه هم بده ببینیم کیه

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27

چی بگم،با آمریکا هم صحبت کردم گفتن چنین روالی نیست،آنلاک میکنن ولی به گفته شما DRSaeid جان نه با 4.5 دلار بهرحال سیم گیوی منتفی چون دردسرشم زیاده...

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150

ATT at T iPhone Unlock Service Apple iPhone 3G 3GS 4 4S iPhone 5 Full Unlock | eBay
ATT iPhone Factory Unlock Service 3GS 4G 4S Full Factory Unlock | eBay
Factory Unlock Code Service for at T USA Apple iPhone 3 3G 3GS 4 4S Permanent | eBay
Factory Unlock Code Service for at T USA Apple iPhone 3 3G 3GS 4 4S Permanent ★ | eBay
تا الان ده تا گوشی انلاک کردم
خیلی شیک قشنگ و قانونی و سریع
همین رو داخل مغازه ۲۰۰-۳۰۰ میگیرن ازتون

بالا