5 عدد توكن رايگان با بنچمارك بسيار بالا
5/5 = Team
5/5 = Vision
5/5= Product
نه نمیفرستهنه همراه اول نه ایرانسل کد رو نمیفرسته، با هرکدوم دوبار امتحان کردم.
نه همراه اول نه ایرانسل کد رو نمیفرسته، با هرکدوم دوبار امتحان کردم.
اسمس نمیاد
نه نمیفرسته
اولش خواستم بیخیال بشم، فکر کردم ثبت نام و دردسر و اینا داره، نمیدونستم انقدر راحت شده کاراشما مي تونيد از شماره هاي مجازي استفاده كنيد.
براي جاي گذاري كد 4 رقمي بايد عددها را يكي يكي در خانه ها كپي/پيست كنيد.اولش خواستم بیخیال بشم، فکر کردم ثبت نام و دردسر و اینا داره، نمیدونستم انقدر راحت شده کارا
ولی یه مشکلی هست این کدش تو 4تا خونه جا نمیشه :/ یا من اشتباه میکنم
mitra.click/dl/151156301170590.png
این اطلاعات مشخصه؟: کی میتونیم برداشت کنیم و تو کدوم صرافی ها میاد ؟براي جاي گذاري كد 4 رقمي بايد عددها را يكي يكي در خانه ها كپي/پيست كنيد.
لطفا در مورد اين توكن نظر خودتون بگيد.
من فكر كنم تا 10 يا 15 برابر ارزش فعلي خودش پامپ بشه.
اون کد ظاهرا تداخل شده از طرف سولا نبوده و مربوط به من نبود اصنبراي جاي گذاري كد 4 رقمي بايد عددها را يكي يكي در خانه ها كپي/پيست كنيد.
لطفا در مورد اين توكن نظر خودتون بگيد.
من فكر كنم تا 10 يا 15 برابر ارزش فعلي خودش پامپ بشه.
این اطلاعات مشخصه؟: کی میتونیم برداشت کنیم و تو کدوم صرافی ها میاد ؟
عرضه اوليه كوين هاي جديد (سكه ها ) را توكن ميگن . هر واحد يك توكن هستش. مثلا 1 ساتوشي براي سكه بيت كوين.قضبه توکن چیه؟
با لینکتون ثبت نام کردم کوینی جدیدا با این روش پیشرف کرده ؟؟؟عرضه اوليه كوين هاي جديد (سكه ها ) را توكن ميگن . هر واحد يك توكن هستش. مثلا 1 ساتوشي براي سكه بيت كوين.
با تشكر از شما. همونطور كه دوستمون در چند پست بالاتر توضيح دادن بطور قطع نميشه گفت پيشرفت يك كوين قطعي است يا نه . اما اگه تا حد امكان رايگان ثبت نام كنيد و زيرمجموعه گيري تو اونا داشته باشيد اگه افزايش چند برابري داشته باشن سود خوبي نصيبتون ميشه و لااقل ضرر مالي نمي كنيد.با لینکتون ثبت نام کردم کوینی جدیدا با این روش پیشرف کرده ؟؟؟
اصلا پیشرفت اینا به چی بستگی داره؟