برگزیده های پرشین تولز

5 گام در مورد ویرایش مقاله و انتخاب مجله

hezargooyesh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
26 آپریل 2017
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
0
سن
45
images_11_.jpg


5 گام در مورد ویرایش مقاله و انتخاب مجله



ویرایش مقاله زمانی است که ما متن مقاله خود را نوشتیم و باید به چاپ برسانیم. پس از نوشتن مقاله نمی توانیم آن را به مجله ارسال کنیم و هنوز اماده ارسال به مجله نیست. چرا که ابتدا باید مقاله راا ویرایش کنیم یعنی مجله مناسب و سپس بر اساس آن مجله،متن خود را ویرایش کنیم. ما ابتدا باید مجله مناسب را انتخاب کنیم، آن را خوب بشناسیم، بر اساس انتخابمان تعیین می کنیم که چه نوع ویرایشی باید روی مقاله خود انجام دهیم و در آخر این این ویرایش ها را در مورد مسائل نگارشی و محتوایی اعمال می کنیم.



انتخاب مجله مناسب
یکی از مهم ترین تصمیمات ما در مقاله نویسی انتخاب مجله مناسب است. مجله مناسب چند ویژگی دارد:
1- مرتبط بودن: این بدان معنی است که محتوای مجله باید با محتوای مقاله ما تناسب داشته باشد. هرمجله معمولا یک حوزه مشخصی را در بر می گیرد و اگر مقاله ما در داخل این حوزه پوشش ایم مجله نباشد، به راحتی در مرحله داوری مردود می شود. در ویرایش مقاله، هم از نظر موضوع مقاله باید با مجله هماهنگ باشد و هم از نظر رویکردهای متدلوژیک.

2- سطح مناسب: در ویرایش مقاله، سطح مناسب بدان معنی است که مجله باید در سطح علمی و کیفیت مقاله ما باشد. نه خیلی بالاتر باشد که باعث شود مقاله ما مردود شود و نه خیلی پایین تر که افسوس بخوریم چرا مقاله ما در سطح بالاتری چاپ نشده است.

3- سرعت مناسب: بعضی از مجلات به دلایل گوناگون کند عمل می کنند و فرآیند داوری در آنها زمانی طولانی دارد. پس بهتر است که حواسمان به این موضوع باشد.

شناخت مجله انتخاب شده
پس از انتخاب مجله روی آن تمرکز کنید. برای ویرایش مقاله به وب سایت آنها سر بزنید. بخشهایی از وب سایت که مجله را معرفی کرده است را دقیقا بخوانید. سعی کنید که چند مورد از مقالاتت جدیدی که در ارتباط با مقاله خودتان در این مجله چاپ شده است را بخوانید تا دستتان بیاید که در چه سطحی هستند و ارزش چاپ مقاله شما را دارند یا نه.



استخراج لیست ویرایش مقاله
پس از شناخت مجله خوب به وب سایت مجله مراجعه کنید. بخشی در وب سایت وجود دارد که توضیح داده است که نگارش و ویرایش مقاله باید به چه نحوی باشد. دقت کنید که این استانداردها برای هر مجله متفاوت است.
حالا دو فایل خالی باز کنید و مواردی را که در این لیست آمده و شما باید روی مقاله خود اعمال کنید را را یادداشت کنید. فایل اول مربوط به مسایل محتوایی است. برای مثال کم کردن تعداد کلمات مقاله. فایل دوم مربوط به مسایل ویرایشی ست. مثلا طراحی خاصی برای جداول و شماره گذاری منابع.

اعمال ویرایشهای محتوایی
حالا زمان انجام ویرایش مقاله است و شما باید مواردی که در فایل اول، یعنی موارد مرتبط با ویرایش محتوایی را مشخص کرده اید را یکی یکی اعمال کنید. فراموش نکنید که از مقاله خودتانن نسخه پشیبان بگیرید و آنرا در جایی مناسب ذخیره کنید.



اعمال ویرایشهای نگارشی
به همین شکل بعد از اعمال تغییرات محتوایی، موارد مربوط به ویرایش نگارشی مقاله را نیز اعمال کنید. حتما چک کنید که مقاله هیچ غلط املایی یا انشایی نداشته باشد. همه چیز به درستی نوشته شده باشد و کاملا استانداردهای ارجاع دهی رعایت شده باشند.
 

فایل های ضمیمه

  • images (11).jpg
    images (11).jpg
    3.8 KB · نمایش ها: 0
بالا