• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

50 دلار رایگان دریافت کنید

undroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سایت روبرو که میتونین توش تو 3 دقیفه ثبت نام کنین حتی لازم به تایید ایمیل نیست لینک سایت این سایت یه سایت ترید متصل به فارکس هست پس بشتابید و پول پارو کنین بعد ثبت نام باید تو قسمت پرکتیس(تمرین) برین که بهتون 10000 دلار میده و میخواد روش 15% سود بیارین ک تو یه روز میشه بدستش آورد حتی میتونید از رو افراد موفق با یه دکمه کپی کرده و سود داشته باشین و بعدش 50 دلارو بهتون میده تازه اپلیکیشن موبایلم داره ک کارتون رو خیلی راحت میکنه و شبیه بازی میشه

لینک های درآمد زای دیگر:general707:

مانیتورینگ سایت های هایپ
ثبت نام کنین و روزانه 0.22 سنت پول بگیرین

Last edited:

undroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم توسط دوستان معرفی شدم که تو این سایت فعالیت دارن و کسب در آمد میکنن این سایت بیشتر از 2 سال هست که فعالیت داره

undroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببینین میریم تو سایت ثبت نام میکنین و بهتون یه تست میده تا ببینه میتونین ترید کنین همینزور میطونین از رو پلن های بقیه کپی کنین م ب گفته سایت 85 در صد افراد دارن سود میبرن بعد رد شدن تست 50 دلارتون رو میگیرین باهاش هرکاری دوست دارن میکنین
شما ثبت نام کنین میفهمین من چی میگم باید اینترفیسشو ببینین بعد بفهمین

undroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش 50 تارو میده 10 هو از کجا اوردی

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
اینکه ای پی ایرانو قبول نمیکنه

undroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا نمیکنه بنده ثبت نام کردم حتی عکس پرچم ایرانم زده در ضمن اینم بگم 50 دلار واسه زیر مجوعه من شدنه وگرنه هیچی نمیگیرین میخواین امتحان کنین

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
برای برداشت هم باید مالیات بدین : letshavecash.com

stp.png
(Withdraw commission 0.00 %)
ep.png
(Withdraw commission 1.00 %)
pm.png
(Withdraw commission 8.00 %)
payeer.png
(Withdraw commission 1.00 %)
okpay.png
(Withdraw commission 4.00

alphi

Registered User
لایک‌ها
308
عکس برداشتی رو بزارید

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
ببینین میریم تو سایت ثبت نام میکنین و بهتون یه تست میده تا ببینه میتونین ترید کنین همینزور میطونین از رو پلن های بقیه کپی کنین م ب گفته سایت 85 در صد افراد دارن سود میبرن بعد رد شدن تست 50 دلارتون رو میگیرین باهاش هرکاری دوست دارن میکنین
شما ثبت نام کنین میفهمین من چی میگم باید اینترفیسشو ببینین بعد بفهمین

با هر ثبت نام ما 100 دلار گیرت میآد . اثبات پرداختی هاتو بزار لطفا

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
اگه تو پرکتیس هم میتونیم برداشت پول کنیم

undroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما هم برین ثبت نام کنین زیر مجنوعه جمع کنین مگه من چیزی گفتم هر کسی ک زیر مجموعه میشه 50 دلار میگیره منصفانست هم شما هم من پول میگیریم من نگرفتم هنوز ولی دوستان گرفتن و در ضمن اگه سرچی بزنین میبینین این سایت یه سایت فوق معتبره و دنبال بهونست که شما تو سایتش ترید کنین چون سودش به جیب سایتم میره به هر حال چیزی از دست نمیدین
اون ده دلاریم که میگین واسه اون هایپیه ک معرفی کردم فقط یادتون نره بعد ثبت نام اونو داخل یه پلن اینوست کنین

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
50 دلار رو شما بهمون برمیگردونی؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سایت روبرو که میتونین توش تو 3 دقیفه ثبت نام کنین حتی لازم به تایید ایمیل نیست لینک سایت این سایت یه سایت ترید متصل به فارکس هست پس بشتابید و پول پارو کنین بعد ثبت نام باید تو قسمت پرکتیس(تمرین) برین که بهتون 10000 دلار میده و میخواد روش 15% سود بیارین ک تو یه روز میشه بدستش آورد حتی میتونید از رو افراد موفق با یه دکمه کپی کرده و سود داشته باشین و بعدش 50 دلارو بهتون میده تازه اپلیکیشن موبایلم داره ک کارتون رو خیلی راحت میکنه و شبیه بازی میشه

لینک های درآمد زای دیگر:general707:

مانیتورینگ سایت های هایپ
ثبت نام کنین و روزانه 0.22 سنت پول بگیرین
دوست عزیز چه بانکایی ساپورت میکنه؟ پیزا توش ندیدم پیپال داره که فایده نداره

undroid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پیپال واسه شما فایده نداره خیلیا هستن استفاده میکنن
شما میتونین 3تا زیر مجموعه بگیرین و 300 دلار جمع کنین و این 300 دلارو با استفاده از پلان افراد موفق 3 برابر کنین
به نظرتون این همه پول ارزش خرید پیپال رو نداره؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
پیپال واسه شما فایده نداره خیلیا هستن استفاده میکنن
شما میتونین 3تا زیر مجموعه بگیرین و 300 دلار جمع کنین و این 300 دلارو با استفاده از پلان افراد موفق 3 برابر کنین
به نظرتون این همه پول ارزش خرید پیپال رو نداره؟
منظورم زیادی حساس بودن پیپاله دردسر زیاد داره اگه یرمجموعه میخای راحت میتونی زیرمجموعه خودت بشی بدون اینکه لو بری اگه پول دستت رسید حتما اینجا اعلام کن تا روش کار کنیم

بالا