• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

500 تومن دارم. چی بخرم؟

D&H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخوام گوشی بگیرم تا 500 تومن. چی بخرم؟ یا بهتره برم یه لپتاپ دست دوم بخرم؟ یا تلویزیون ال سی دی؟ یا رینگ برای ماشینم؟

نه گوشی خوب دارم و نه لپتاپ. تلوزیونم هم ازین معمولیهاست. رینگای ماشینمم هم ازین معمولیهاست.

موبایل بخرم یا رینگ یا تی وی یا لپ تاپ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ببین به کدوم بیشتر نیاز داری. بستگی داره به شرایطت. اگه من بودم با توجه به نیازهام اول لپ تاپ میگرفتم و بعدا یه گوشی خوب.

• Like
Reactions: D&H

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

با 500، میتونی یِ گوشیِ خوبِ خوب بگیری. یا میتونی یِ لپ تاپِ قدیمی بگیری. البته شاید بتونی اینجا یِ لپ تاپ تا 500 کارکرده یِ متوسط پیدا کنی. گزینه های دیگه رو هم نمیپسندم.

• Like

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
موبایل بهدردت نمیخوره لپتاب هم بدردت نمیخوره تلویزیون هم همین طور. رنگ معمولی هم مناسبه بیخیال.باش لاستیک برا ماشینت بخر.500 بدی گوشی که چیبشه اخه؟

tape

Registered User
لایک‌ها
505
دوست عزيز ببين چه استفاده اي از گوشي داري اينترنت مديا موزيك اينها رو اگه ذكر كني واسه گوشي بهتر ميشه راهنمايي كرد.

• Like

arameshsahel

Registered User
لایک‌ها
92
میخوام گوشی بگیرم تا 500 تومن. چی بخرم؟ یا بهتره برم یه لپتاپ دست دوم بخرم؟ یا تلویزیون ال سی دی؟ یا رینگ برای ماشینم؟

نه گوشی خوب دارم و نه لپتاپ. تلوزیونم هم ازین معمولیهاست. رینگای ماشینمم هم ازین معمولیهاست.

موبایل بخرم یا رینگ یا تی وی یا لپ تاپ؟

نیازتو بسنج کدوم واجبتره.تی وی و رینگ که برات هنوز کار میکنن برو سمت لب تاپ دست دو بهتراز گوشیه.

• Like

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
فقط هر کاری میکنی بیخیال رینگ شو خصوصا" اگه پراید داری

• Like

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
  • Like

D&H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین به کدوم بیشتر نیاز داری. بستگی داره به شرایطت. اگه من بودم با توجه به نیازهام اول لپ تاپ میگرفتم و بعدا یه گوشی خوب.[/
QUOTE]
گوشی رو من میخوام فقط برای اینترنت استفاده کنم. لپ تاپ تا 500 تومن میشه چیزی گرفت؟ چند مدل میگین؟
من توصیه می کنم اگه فقط همین 500 رو داری نگهش داری واسه فردا
این 500 تومن رو من بمنظورِ خریدِ گوشی یا تبلت و لپتاپ یا رینگ گذاشتم کنار و باید خرج بشه.
درود،

با 500، میتونی یِ گوشیِ خوبِ خوب بگیری. یا میتونی یِ لپ تاپِ قدیمی بگیری. البته شاید بتونی اینجا یِ لپ تاپ تا 500 کارکرده یِ متوسط پیدا کنی. گزینه های دیگه رو هم نمیپسندم.
لپ تاپ دارم اما پنتیوم 4 هست و قدیمی. بهترش رو میشه با 500 خرید؟
موبایل بهدردت نمیخوره لپتاب هم بدردت نمیخوره تلویزیون هم همین طور. رنگ معمولی هم مناسبه بیخیال.باش لاستیک برا ماشینت بخر.500 بدی گوشی که چیبشه اخه؟
ماشینم لاستیک داره. حدودا 80 درصد گوشت داره.
دوست عزيز ببين چه استفاده اي از گوشي داري اينترنت مديا موزيك اينها رو اگه ذكر كني واسه گوشي بهتر ميشه راهنمايي كرد.
فقط و فقط اینترنت.
نیازتو بسنج کدوم واجبتره.تی وی و رینگ که برات هنوز کار میکنن برو سمت لب تاپ دست دو بهتراز گوشیه.
خب مثلا چه مدلی؟ ازینایی که دی وی دی رام ندارن؟ ازونا خوشم نمیاد. یه 13 اینچ چی معرفی میکنین بخرم؟
فقط هر کاری میکنی بیخیال رینگ شو خصوصا" اگه پراید داری
سمند دارم. ای اف 7
گوشی arc s بخر . سرچ کن گوشی پیدا می کنی مشخصاتش را

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
میشه با 500 تومن خرید؟

nima_0098916

Registered User
لایک‌ها
22
هرکدوم رو خواستی بخری حتما یه نمونه عام و محبوبش رو بخر تا هروقت ازش سیر شدی راحت بفروشیش و بری سراغ گزینه بعدی..

tape

Registered User
لایک‌ها
505
اگه اينترنت هست كه بايد آيفون بگيري اما هزينه بالاست !

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اگه اينترنت هست كه بايد آيفون بگيري اما هزينه بالاست !

چرا بچه مردم بدبخت میکنی، کلا 500 تومن داره کلی پول بزاره روش واسه آیفون! با یه گوشی آندروییدی در حد 500 تومن (مثل آرک یا آرک اس) هم میشه اینترنت کار کرد.

tape

Registered User
لایک‌ها
505
چرا بچه مردم بدبخت میکنی، کلا 500 تومن داره کلی پول بزاره روش واسه آیفون! با یه گوشی آندروییدی در حد 500 تومن (مثل آرک یا آرک اس) هم میشه اینترنت کار کرد.

اي رطب خورده ! منع رطب مي كني :D

arameshsahel

Registered User
لایک‌ها
92
راست میگن درسته آیفون عالیه اما در حد 500نیست.بنظرم ارک اس با صفحه بزرگش نیاز اینترنتتو برطرف کنه.من ارک اس دارم ازوقتی گرفتم com رو فراموش کردم.لب تاپ هم بهتون میگم چه مدلی.

بالا