• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

500 Internal Server Error در حین لوگ این

sepehrteam

Registered User
لایک‌ها
0
:blink: (تورو خدا گیر ندین که قبل از باز کردن تاپیک جدید جستجو کنید من هیچی پیدا نکردم که بدردم بخوره:wacko: )
:blush:
آقا یکی به داد من برسه که از بس Search کردم و چیزی پیدا نکردم خسته شدم من ام تی رو نصب کردم وقتی که می خوام لوگ این کنم یه صفحه می یادش که ارور داده
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.​
البته من پرمیژن فایل ها رو 755 دادم اما اینجای کار رو نمی دونم چی کار کنم اگه کسی می دونه کمکم کنه
مرسی

sepehrteam

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از sepehrteam :
آقا به اونجا مراجعه نمی شه کرد (بدون شرح):(
آقا نمی دونم کمکی می کنه یا نه من این نسخه فارسی شده آقای آشفته را استفاده میکنم تمام کارها درست انجام شده نصب را با موفقیت تمام کردش اما لوگ این نمی کنه ارور می ده؟
مفسر پرل رو چطوری چک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sepehrteam

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من یه چکی کردم البته تو بخش ارور لوگ سیپنل این ارور رو نمایش داده
[error] [client 217.218.194.135] Premature end of script headers: /home/sepehr/public_html/cgi-bin/mt
وقتی روی لوگ این کلیک کردم در سایت این ارور را ضبط کرده است

بالا