• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

5800 یا n85

gm.sara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
من توی تاپیک ها زیاد گشتم، مقایسه این دو گوشی هم دیدم، ولی چندتا مشکل دارم که جایی پیدا نکردم
من بین خرید این دو گوشی موندم: از نظر ظاهر که از هردوشون خوشم می آید، کیفیت عکس هم برام خیلی مهم نیست، من معمولا آدمی نیستم که بخوام هر 6ماه گوشی عوض کنم، برای همین کیفیت کارایی گوشی در کنار ظاهر خیلی برام اهمیت داره، در ضمن آدمیم که sms زیاد می دم!
قبلا گوشیم کشویی بوده، ولی خراب شده! هر بار که بازش می کنم، تصویرش میره! می ترسم سر n85 هم همچین بلایی بیاد!!
حالا می خواستم ببینم از نظر کیفیت کاری این دو گوشی عمر متوسطشون چقدره؟ اگه خراب بشه قابل تعمیر هست یا نه؟
گوشی های touch زود خراب نمی شن؟ به صرفه هست که چی بخرم؟
از ظاهر 2730 خوشم آمده(البته از نظر امکانات قابل مقایسه با این دو گوشی نیست!!!) ولی ظاهرا هنوز وارد بازار نشده! نمی دونم حدود قیمتش چنده؟!

اگه پیشنهاداتون را بگید ممنون می شم!

اگه بخوام بخرم به نظرتون از کجا بخرم که سرم کلاه نذارن، راستش تو بازار خیلی نیستم! اگه یه جای مطمئن بهم معرفی کنید ممنون می شم.

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
N85 و 5800 هر دوشون توی کلاس کاری خودشون گوشیهای قابل قبولی هستند. هیچ کدوم بیخود خراب نمی شن! بستگی داره چطور ازشون استفاده بکنین. اینکه بگی چون گوشی لمسی هست خراب میشه,اینطور نیست. N85 نزدیک به 100.000 گرونتر هست. شما 2730 رو که مطرح کردی یه سوالی پیش میاد. کلا سیستم عامل مهم نیست؟ بودجه چقدر هست؟

gm.sara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بودجه من تا n85 می رسه. من از ظاهر ساده 2730 خوشم اومده، و چون الان نیاز به گوشی دارم، اینو گفتم. نمی خوام بعد از 6ماه گوشیم از کار بیافته و دوباره به فکر خرید گوشیم بیافتم، گفتم ظاهر گوشی هم برام مهمه، یه نفر دیگه 5530 را بهم پیشنهاد داده ، نظرتون چیه؟
حالا اگه پیشنهادی دارید، ممنون می شم

Last edited:

gm.sara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه ممکنه راهنماییم کنید، خیلی خیلی ضروریه!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
با توجه به اینکه میگین اس ام اس زیاد میزننین من هم ن85 رو بهتون پیشنهاد میکنم....نظر به اینکه دوربین بهتری هم داره....اگر شما بخواین فکر اینو کنین که فلان گوشی چون کشوییه خراب میشه یا فلان گوشی چون لمسیه ممکنه خراب بشه اصلا باید بیخیال گوشی خریدن بشین....گوشی رو باید ازش مراقبت کنید....کشویی بودن ن85 نکته منفی اون نیست!!!!....اینجوری هم نیست که هرچی شما بیشتر پول بدین گوشی بیشتر کار کنه....شما دارین پول امکانات بالاتر رو میدین....

پ ن:الان برگشتم پستهای قبلی رو خوندم میبینم علیرضا هم همینی که من گفتم گفته!!!!....لول

بالا