• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

5s 32gb خواهش ميكنم كمك كنيد

samuel.fererad

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان به يك مشكل جدي برخورد كردم.
كوشيمو ابديت كردم حالا كه مي خوام اكتيوش كنم اى دى ابل طرف قبليرو مي خواد كه منم ندارم حالا بايد جيكار كنم خواهش ميكنم كمكم كنيد.
از مديران عزيز هم خواهش ميكنم تابيكو نبندن ممنون.
5s. 32gb lla

arsamari91

Registered User
لایک‌ها
22
با گوشي اپديت كردي يا فريموير گرفتي با ايتونز زدي؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iman.Khan

Registered User
لایک‌ها
201
سلام دوستان به يك مشكل جدي برخورد كردم.
كوشيمو ابديت كردم حالا كه مي خوام اكتيوش كنم اى دى ابل طرف قبليرو مي خواد كه منم ندارم حالا بايد جيكار كنم خواهش ميكنم كمكم كنيد.
از مديران عزيز هم خواهش ميكنم تابيكو نبندن ممنون.
5s. 32gb lla
سلام تا کسی با این مشکل برخورد نکرده باشه منظورتون رو نمی فهمه. من قبلا این مورد برام پیش امده یه اررو تو این مایع ها به شما میده و از شما یوزر و پسورد میخواد
(This iPhone is currently linked to an apple ID
([email protected]). Sign in with the Apple ID
that was used to set up this iPhone)

درسته ؟

samuel.fererad

Registered User
لایک‌ها
4
سلام تا کسی با این مشکل برخورد نکرده باشه منظورتون رو نمی فهمه. من قبلا این مورد برام پیش امده یه اررو تو این مایع ها به شما میده و از شما یوزر و پسورد میخواد
(This iPhone is currently linked to an apple ID
([email protected]). Sign in with the Apple ID
that was used to set up this iPhone)

درسته ؟
بله دقيقا همينه

mlu

Registered User
لایک‌ها
360
داداش نمیخوام نامیدت کنم ولی 3 راه بیشتر نداری چون من دقیقا همین مشکلو داشتم
1.اپل ایدی پیدا کنی
2.بعضی از سایتا 300-400 هزار تومن میگیرن درسش میکنن
3.اسقاط کنی گوشیو فک کنم 1500 بیارزه

Iman.Khan

Registered User
لایک‌ها
201
بله دقيقا همينه
شما حتما باید همون اپل ایدی که قبلا به دستگاه داده شده وارد کنید اگر نمیدونید یا فراموش کردید فعلا امیدی به گوشی نداشته باشه و متاسفانه گوشی الان به هیچ وج قابل درست شدن نیست
فعلا برای ایفون 4 برای این مشکل راه حل امده. اما 4 به بعد راه حلی نیومده. پخ بزنید تا مال 4 رو بهتون بگم روی این تست کنید شاید درست بشه.

samuel.fererad

Registered User
لایک‌ها
4
داداش نمیخوام نامیدت کنم ولی 3 راه بیشتر نداری چون من دقیقا همین مشکلو داشتم
1.اپل ایدی پیدا کنی
2.بعضی از سایتا 300-400 هزار تومن میگیرن درسش میکنن
3.اسقاط کنی گوشیو فک کنم 1500 بیارزه
Gooshi male kasi hastesh ya baiad dorostesh konam ya befrooshamesh bere yeki bekharam bedam behesh site darid befrestid vasam

samuel.fererad

Registered User
لایک‌ها
4
شما حتما باید همون اپل ایدی که قبلا به دستگاه داده شده وارد کنید اگر نمیدونید یا فراموش کردید فعلا امیدی به گوشی نداشته باشه و متاسفانه گوشی الان به هیچ وج قابل درست شدن نیست
فعلا برای ایفون 4 برای این مشکل راه حل امده. اما 4 به بعد راه حلی نیومده. پخ بزنید تا مال 4 رو بهتون بگم روی این تست کنید شاید درست بشه.
P kh dadam

ramtin_26084

Registered User
لایک‌ها
407
آقا ایشالله که درست میشه! دنبال صاحب قبلیش بگرد!
این قابلیت چیه آخه گوشی به فنا میره که!
فک کنم یه راه حلی بود تو آیفون که با imei بفهمی گوشی با چه اپل آی دی اکتیو شده!

samuel.fererad

Registered User
لایک‌ها
4
آقا ایشالله که درست میشه! دنبال صاحب قبلیش بگرد!
این قابلیت چیه آخه گوشی به فنا میره که!
فک کنم یه راه حلی بود تو آیفون که با imei بفهمی گوشی با چه اپل آی دی اکتیو شده!
Valla manam nemidoonam in che ghabeliate maskharee hastesh ke gozashtan roo gooshi,sahebe ghablish nist az dast kharidim sahbebe ghablish aslan nemidoonam koja hast ,man hamchin chizi nashnidam lotf mikoni age baladid be manam begid mamnoon

ramtin_26084

Registered User
لایک‌ها
407
Valla manam nemidoonam in che ghabeliate maskharee hastesh ke gozashtan roo gooshi,sahebe ghablish nist az dast kharidim sahbebe ghablish aslan nemidoonam koja hast ,man hamchin chizi nashnidam lotf mikoni age baladid be manam begid mamnoon
راستش من دقیق یادم نیست و یه دوره تاریکی از زندگیم که آیفون داشتم(دارم شوخی میکنم وگرنه آیفون گوشی خوبیه:)) یادمه با imei و شماره سریال گوشی آیفون میشد از طریق سایت اپل فهمید چه زمانی اکتیو شده و با چه اپل آی دی اکتیو شده! بازم دوستان آیفون باز بیان بگن بهتره!

samuel.fererad

Registered User
لایک‌ها
4
راستش من دقیق یادم نیست و یه دوره تاریکی از زندگیم که آیفون داشتم(دارم شوخی میکنم وگرنه آیفون گوشی خوبیه:)) یادمه با imei و شماره سریال گوشی آیفون میشد از طریق سایت اپل فهمید چه زمانی اکتیو شده و با چه اپل آی دی اکتیو شده! بازم دوستان آیفون باز بیان بگن بهتره!
Ma haM montazere doostanim bebinim rahe halle dare

Iman.Khan

Registered User
لایک‌ها
201
این قابلیت جدید ایفون هست و امنیت رو برده بالا. اگر روی گوشی اپل ای دی باشه و گوشی ریستور بشه فقط و فقط باید همون اپل ای دی قبلی وارد بشه در غیر این صورت گوشی بالا نمی یاد.

majid hunter

Registered User
لایک‌ها
102
dadash maazerat mikham... vali hich rahi nadari vase in joz sahebe un apple idio peyda konio azash begiri... man 4s dashtam hamin shod...oraghesh kardam.magar inke agar kasio amrica dari ,gushio bebare unja ba jaabe,baad az inke sabet shod gushi serghati nist vasat bazesh mikonan,ru 5s security kheili shadidtar shode... omidvaram hal beshe vali nemishe karish kard

15619

Registered User
لایک‌ها
31
خودتو اذیت نکن هیچ راهی نداره اصلا مگر 300 تا450 تومن خرج کنی حذف بشه گوشی دست دوم خریدی دیگه تا اپل ایدی طرف رو ندی بالا نمیاد در ios7 امنیت بیشتر شده

Last edited:

samuel.fererad

Registered User
لایک‌ها
4
Yeki az doostan gofte 200( migire dorost mikone doostane tehrani kasi nist betoone dorost kone hazinasham midim

بالا