• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

6 راه برای بالا بردن رنکینگ شما با استفاده از Google authorship "نویسندگی گوگل"

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان بلاگمون رو با یک مطلب جدی آپ دیت کردیم.
در مورد سرویس Google authorship مطلب خوبی پیدا کردم و ترجمه کردم براتون. ببخشید یکم دست و پا شکسته شده . اگر نظر هم به بلاگ ما بدین که خیلی ممنونم
موضوع نویسندگی گوگل به عنوان یک موضوع قابل بحث در بسیاری از SEOها در این لحظه قرار گرفته است و به راستی گوگل به شدت به دنبال این است تا این نویسندگی را در نتایج سرچ ها وارد کند . ایجاد یک نام تجاری شخصی در جهت ایجاد و تقویت روابط بزرگ ، فوق العاده ارزشمند است و نکته بارز در این قضیه این است که همه شما همیشه به توصیه های دوستان خود اعتماد بیشتری دارید .
[h=2] 6 راه برای بالا بردن رنکینگ شما با استفاده از Google authorship "نویسندگی گوگل" [/h]

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان بلاگمون رو با یک مطلب جدی آپ دیت کردیم.
در مورد سرویس Google authorship مطلب خوبی پیدا کردم و ترجمه کردم براتون. ببخشید یکم دست و پا شکسته شده . اگر نظر هم به بلاگ ما بدین که خیلی ممنونم
موضوع نویسندگی گوگل به عنوان یک موضوع قابل بحث در بسیاری از SEOها در این لحظه قرار گرفته است و به راستی گوگل به شدت به دنبال این است تا این نویسندگی را در نتایج سرچ ها وارد کند . ایجاد یک نام تجاری شخصی در جهت ایجاد و تقویت روابط بزرگ ، فوق العاده ارزشمند است و نکته بارز در این قضیه این است که همه شما همیشه به توصیه های دوستان خود اعتماد بیشتری دارید .
6 راه برای بالا بردن رنکینگ شما با استفاده از Google authorship "نویسندگی گوگل"

زحمت کشیدید ترجمه کردید ولی منبع رو من نتونستم پیدا کنم ! شما اگر میخواهی حرفه کار کنی حتما منبع رو بصورت لینک قرار بده , یکی شاید خواست انگلیسی اش رو هم بخونه ! با من موافقید ؟

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
موافقم
الام می نویسم
یادم رفته بود

بالا