با سلام خدمت دوستان عزیز
این شش روش برای بهینه سازی فرمت پست های گوگل پلاس بسیار مفید خواهد.
هر شبکه اجتماعی فرهنگ مختص خود را دارد. بعنوان مثال لینکدین فرهنگ خاص خود را دارد .
گوگل پلاس پلتفرمی بسیار فوق العاده است که این پلتفرم به خودی خود باعث افزایش سطح تعامل خواهد شد.
ارسال پست در گوگل پلاس فرمت خاص دارد که اگر این فرمت رعایت شود در طول زمان فوق العاده تاثیر خواهد گذاشت بر روی سئو و لینک سازی.
در مقاله ای که در آخر توضیحات لینک آنرا خواهم گذاشت، توضیحاتی نیز درباره لینک سازی از گوگل پلاس به بلاگ و از آنجا به پینترست دادم که فکر می کنم جالب باشه، من اینو نمی دونستم و بعد خوندنشم البته هنوز نمی دونم ماجرا چیه
این شش مورد در جهت فرمت دهی به پست های گوگل پلاس و ساخت ارتباط و ایجاد توجه و در نتیجه دریافت +1 (کلیه موارد در مقاله با توضیحات کاملتر بیان کردم)
1.عنوان مقاله بسیار مهم است که برای بولد سازی در بین * قرار بگیرد.
2.معرفی مقاله و توضیحات آن بسیار مهم
3.پرسیدن سوال از دوستان حلقه در حین مقاله و یا در پایان آن
4.استفاده از تصاویر طراحی شده و خوب و بزرگ و مرتبط
5.استفاده از نام های شناخته شده در زمینه مطلب
6.استفاده از هشتگ ها حداقل 2 تا 3 بار
7.انتشار مطلب در چرخه بلاگ !
8.جوابدهی در کامنت ها و گوگل پلاس
کل مقاله را بخوانید >> فرمت دهی مطالب در گوگل پلاس
این شش روش برای بهینه سازی فرمت پست های گوگل پلاس بسیار مفید خواهد.
هر شبکه اجتماعی فرهنگ مختص خود را دارد. بعنوان مثال لینکدین فرهنگ خاص خود را دارد .
گوگل پلاس پلتفرمی بسیار فوق العاده است که این پلتفرم به خودی خود باعث افزایش سطح تعامل خواهد شد.
ارسال پست در گوگل پلاس فرمت خاص دارد که اگر این فرمت رعایت شود در طول زمان فوق العاده تاثیر خواهد گذاشت بر روی سئو و لینک سازی.
در مقاله ای که در آخر توضیحات لینک آنرا خواهم گذاشت، توضیحاتی نیز درباره لینک سازی از گوگل پلاس به بلاگ و از آنجا به پینترست دادم که فکر می کنم جالب باشه، من اینو نمی دونستم و بعد خوندنشم البته هنوز نمی دونم ماجرا چیه
این شش مورد در جهت فرمت دهی به پست های گوگل پلاس و ساخت ارتباط و ایجاد توجه و در نتیجه دریافت +1 (کلیه موارد در مقاله با توضیحات کاملتر بیان کردم)
1.عنوان مقاله بسیار مهم است که برای بولد سازی در بین * قرار بگیرد.
2.معرفی مقاله و توضیحات آن بسیار مهم
3.پرسیدن سوال از دوستان حلقه در حین مقاله و یا در پایان آن
4.استفاده از تصاویر طراحی شده و خوب و بزرگ و مرتبط
5.استفاده از نام های شناخته شده در زمینه مطلب
6.استفاده از هشتگ ها حداقل 2 تا 3 بار
7.انتشار مطلب در چرخه بلاگ !
8.جوابدهی در کامنت ها و گوگل پلاس
کل مقاله را بخوانید >> فرمت دهی مطالب در گوگل پلاس