چرا K750i يا 6630 نمي خري ؟ اونها انتخاب هاي خيلي بهتريهبه نقل از soltek :دوستان سلام
من قصد خريد يك گوشي 6230 اي را دارم از دوست كسي اگر اين گوشي را دارد نظرش را راجع به ان بدهد
تشكرات
من خودم 6230i داشتم ولي وقتي k750i رو ديدم سريعا اونو فروختم (25 روز بود خريده بودم)به نقل از soltek :دوستان سلام
من قصد خريد يك گوشي 6230 اي را دارم از دوست كسي اگر اين گوشي را دارد نظرش را راجع به ان بدهد
تشكرات
به نقل از saeid_2001 :خب 6230i يا 6230 اگه مدل i رو ميخواي بگيري انتخابهاي ديگهاي هم داري چون الان مدل 6230i حدود 180 تومنه ولي 6230 معمولي فكر ميكنم 140 باشه اگه اشتباه نكنم
به نقل از Sony Ericsson!! :نه اقا این حرفا نیست فقط sony ericsson اونم k750i
اولا كه انتن دهي SE كه من خودم k750i دارم تا حالا مشكل نداشته هرجا nokia انتن دهده اونم داده هرجا نداده اونم ندادهبه نقل از soltek :دوستان از راهنمايي همگي خيلي ممنونم ولي اينطور كه من از ديگران شنيدم سوني اريكسون آنتن دهي خوبي مانند نوكيا ندارد از طرفي تنها گوشي هايي كه شركت نوكيا توليد كرده و ام پي تري پلير استريو دارد 6230 اي و 6680 مي باشد البته دوستان مقدار در اين قضيه دقت بيشتري به خرج دهند كه با استريو بودن هندس فري اشتباه نكنند حال دوستان اگر گوشي ديگري با آنتن دهي قوي كه ام پي تري پلير استريو داشته باشه و سيمبين نيز بتوان در آن نصب نمود معرفي نمايند ممنون ميشوم
به نقل از jraminj :دوست عزيز اگه حاضري پول بيشتر بدي 6230i انتخال بهتريه ولي من هم 6230 دارم و خيلي گوشي خوبيه در رنج خودش كيفيت عكس را هم مي توني در فروم چك كني.اگه يه گوشي مي خواي كه performance خوبي داشته باشه همين گوشي را بگير در رده مقايسه بايد با سوني اريكسون k700 مقايسه بشه كه خيلي خيلي از k700 گوشيه بهتريه.اطمينان داشته باش به قيمتش مي ارزه.در ضمن اون اقايي كه خودش را با سوني اريكسون داره خفه مي كنه يادش باشه هر گوشي در رنج خودش بايد مقايسه بشه.اگه اينجوريه خوب برو n90 بخر k750 را سوكس!!!
مي كنه.در ضمن فرق 6230 با گوشي هاي ديگه در اين قيمت عين اين مي مونه كه مثلا فرق 405 با cielo بگي چيه.مسلما performance 405 قابل مقايسه با cielo نيست حالا مثلا سي يلو انتن برق داره چه مي دونم از اين حرفا.
نه اقا جون data transfer هم ميدونم چيه ولي ربطي به موضوع ندارهبه نقل از jraminj :ظاهرا شما فقط مي خواي حرف خودت را بزني...
ببين باز هم مي گم هر گوشي بايد در كلاس خود مقايسه بشه.nokia 6230i در مقام مقايسه بايد با
s700 مقايسه بشه و سامسونگ d500 .متوجه شدن اين كه كار سختي نيست!!!!
بله تنها مزيت روي كاغذ 6230i نسبت به k750 كيفيت بهتر lcd 6230i هستش.حالا اون انتن دهي و...
بحث تجربيه و ربطي به مشخصات گوشي نداره.حالا لابد الان مي گي نخير 6230i 65k هست و k750 262k
پس كيفيت اون بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه مي خواي مقايسه نوكيا و سوني اريكسون را انجام بدي 6230i با s700 را مقايسه كن.
اون دوستي كه ميخوان گوشي بگيرن با توجه به بودجه و علاقه و...بايد اقدام كنن و بين سه
گوشي كه در بالا گفتم اگه بحث سليقه را كنار بگذاريم من فكر مي كنم 6230i از همه بهتر باشه.
در ضمن همون يك سيمبين هم چيز كمي نيست.بعد هم چيزي از data transfer مي دوني يا فقط يه مگاپيكسل ياد گرفتي