• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

6280 كمك

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
سلاك به نظرتون 6280 رو بگيرم؟گوشي خوبيه؟

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
6280 مدلش از 6270 جديدتره ولي به نظر من اگه 6280 بخري پول اضافه دادي چون فقط فرقش با 6270 اينه كه دوربين دوم داره در عوض 6270 هم اسپيكرش قويتره هم ظاهرش بهتري رم فابريكش هم 128 تا 1 گيگ هم جواب ميده . من خودم يكي دارم خيلي هم راضيم فقط سيمبين ندارن كه زياد هم واسه من مهم نيست .:) قيمت روزش
6270 = 334
6280 = 365

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از fuhnen :
6280 مدلش از 6270 جديدتره ولي به نظر من اگه 6280 بخري پول اضافه دادي چون فقط فرقش با 6270 اينه كه دوربين دوم داره در عوض 6270 هم اسپيكرش قويتره هم ظاهرش بهتري رم فابريكش هم 128 تا 1 گيگ هم جواب ميده . من خودم يكي دارم خيلي هم راضيم فقط سيمبين ندارن كه زياد هم واسه من مهم نيست .:) قيمت روزش
6270 = 334
6280 = 365
ولي به نظرت خوبه كه بگيرم؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از svhost :
ولي به نظرت خوبه كه بگيرم؟

دوست عزیز حقیقتش سری اولی که از این گوشی به بازار اومده بوده به گفته دوستان برگشتی زیادی داشت اونهم اشکال نرم افزاری بوده ولی من نمیدونم که فرم ویر جدیدی برای این گوشی اومده و نصب شده و موفقیت امیز بوده یا نه ولی به عقیده من هم 6270 انتخاب مناسبتری میتونه باشه هرچند که گفته میشه کیفیت و جنس بدنه 6280 بهتر از 6270 هست .. اگر مشکل نرم افزاریش حل شده باشه 6280 رو بگیر ولی در غیر اینصورت 6270 گزینه خوبیه ..

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از fuhnen :
6270 = 334
6280 = 365

با احترام نسبت به نظر شما :
اولين مورد اينه كه بايد بدونيد با خريد هر كدوم از اين دو گوشي كه بر مبناي پلاتفرم جاوا هستند عملا خودتون رو از ريختن خيلي از برنامه ها روي گوشي محروم كرديد اگر برنامه براتون مهمه كه از همينجا برگرديد و بريد سراغ يه گوشي ديگه اگر نه ادامه مبحث اينه:
تفاوت اينها سواي دوربين دوم اگه دقت كنيد ميبينيد كه كيفيت بدنه 6280 از 6270 به مراتب بهتره سواي اينكه 6280 يه زائده اي داره كه اجازه ميده صفحه كليد روئي بهتر جابجا بشه در كل متريال ساخت 6280 خيلي بهتره اينو من از نزديك ديدم و تائيد ميكنم .
اما 6270 در پخش صدا قابليت بهتري رو از خودش نشون ميده قويتر و بهتر عمل ميكنه در عوض 6280 در ضبط فيلمهاي ويدئوئي بهتره و كيفيت بهتري رو نسبت به 6270 داره رم داخلي 6270 تقريبا 4 مگابايت بالاتر از 6280 است كه البته براي گوشي كه برنامه خور نباشه چندان فرقي هم نمي كنه البته 6270 دو برابر 6280 رم خارجي داره يعني چيزي در حدود 128 مگابايت نسبت به 64 كه البته اين نيز قابل خريداري و ارتقاء است .
البته تو 6280 يه مشكلات نرم افزاري ديده شده بود كه نمي دونم مرتفع شده باشه يا نه ولي اگر خواستيد بگيريد از جاي معتبر و با گارانتي معتبر بگيريد و با طي كردن اينكه مشكل رو بر طرف كردن بخريد .
بهرحال يه سر هم بزنيد و از نزديك دو گوشي رو تو دستتون بگيريد تا متوجه بشيد من چي گفتم ;)

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
يه سوال
اينكه سيمبين نداره هيچ چيز روش نصب نميشه؟
يعني بازي و نرم افزار و theme هيچي روش نصب نمي شه؟هيچي؟:wacko:
بعد نمي شه بدي يك جا روش سيمبين بزارن؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از svhost :
يه سوال

بکسری برنامه های خاص نصب میشه ولی روی برنامه هاش اصلا حساب نکن

اما در مورد تم و بازی به احتمال زیاد مشکلی برنمیخوری به اندازه کافی هست فقط اگر چشمت یک بازی سیمبینی رو مثلا بگیره دیگه نصب نمیشه

گوشی هم که سیمبینی نباشه دیگه نمیشه سیمبینیش کرد!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از svhost :
يه سوال

ببین توی نمیدونم کدوم سایت ایرانی بود در مورد این گوشی نوشته بود ( از معایبش) تو برنامه های جاوا هم محدودیت اجرا داره یعنی همزمان حدود 600 کلیو بایت بیشتر ( مطمئن نیستم) رو نمیشه باهاش ران کرد .. حالا اینکه چقد درست باشه یانه رو نمیدونم فقط یادم اومد گفتم یه نقلی کنم .. کلا من که به شخصه گوشیه جاوا رو هیچرقمه به گوشی سیمبین ترجیح نمیدم حالا میخواد جای دو تا بلندگوی استریو دو تا ساب و آمپ هم داشته باشه ..!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون 6280 خیلی خوبه ..ورژنی که مشکل داشت 3.60 بوده الان شده 3.70 .رفتی بگیری با یارو طی کن بگو من اول نیگا میکنم اگه ورژنش 3.70 بود میخرم اگه 3.60 بود نمیخوام

برای بازی و تم هیچ مشکلی نداره...رزولوشنش هم بالاست....320x240 هست....کیفیت بدنه اش هم خوبه

در مورد 600 کیلو بایت که بالا اشاره شده اینو بگیم که اکثر بازیهای جاوا از 600 کیلو بایت کمتر هستند

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
همون 6280 خیلی خوبه ..ورژنی که مشکل داشت 3.60 بوده الان شده 3.70 .رفتی بگیری با یارو طی کن بگو من اول نیگا میکنم اگه ورژنش 3.70 بود میخرم اگه 3.60 بود نمیخوام

برای بازی و تم هیچ مشکلی نداره...رزولوشنش هم بالاست....320x240 هست....کیفیت بدنه اش هم خوبه

در مورد 600 کیلو بایت که بالا اشاره شده اینو بگیم که اکثر بازیهای جاوا از 600 کیلو بایت کمتر هستند
از همتون ممنونم
از نظر نرم افزار چي؟
sony ericsson هم سيمبين نيست درسته؟پس اونا چيكار مي كنن؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از svhost :
از همتون ممنونم
از نظر نرم افزار چي؟
sony ericsson هم سيمبين نيست درسته؟پس اونا چيكار مي كنن؟

من نمیخوام بحث کهنه و همیشگی جاوا علیه سیمبین رو مطرح کنم ولی این رو بدون همون جاوا برای 70 در صد کاربرها بسه و بیشتر لازم نیست

سونی اریکسون هم سیمبین داره ...باید ببینی چی میخوای از گوشیت:happy:

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
من نمیخوام بحث کهنه و همیشگی جاوا علیه سیمبین رو مطرح کنم ولی این رو بدون همون جاوا برای 70 در صد کاربرها بسه و بیشتر لازم نیست

سونی اریکسون هم سیمبین داره ...باید ببینی چی میخوای از گوشیت:happy:
نمي شه يه گوشي رو سيمبين كرد؟

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از dead_chatter :
نه متاسفانه نمیشه
آقا من از vodafone يك 6280 گرفتم گفتم ديگه اين بهترين شركت موبايل جهان است آپ ديت هست آوردم خونه ديدم ورژنش 3.60 است مي تونم پس بوم برم بدم؟ يا آپ ديتش مي تونم بكنم؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آره میشه آپدیتش کرد

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
آره میشه آپدیتش کرد
مرسي ميرم بدم بكنن
يه سوال دارم
ببين اولين روزي كه گوشي رو خريدم گوشي رو زدم شارژ خيلي عالي شارژ كرد
ديشب زدم شارژ امروز صبح ديدم شاژ نشده دوباره امروز صبح زدم بعد از 1 ساعت ديدم شارژ پر شده و عاليه بنظرت مشكلي داره؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از svhost :
مرسي ميرم بدم بكنن
يه سوال دارم
ببين اولين روزي كه گوشي رو خريدم گوشي رو زدم شارژ خيلي عالي شارژ كرد
ديشب زدم شارژ امروز صبح ديدم شاژ نشده دوباره امروز صبح زدم بعد از 1 ساعت ديدم شارژ پر شده و عاليه بنظرت مشكلي داره؟

مبارک باشه:) گوشی خوبیه با صدایی بهتر و فیلمبرداری خداتر:cool: // حتما بده شرکت آپدیتش کنه برات

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از alireza_juve :
مبارک باشه:) گوشی خوبیه با صدایی بهتر و فیلمبرداری خداتر:cool: // حتما بده شرکت آپدیتش کنه برات
مرسي چرا جواب اون نظر خواهي رو ندادي كه در مورد شارژ بود؟ يكي جواب بده

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از svhost :

گوشي رو تا صبح زدي شارژ :eek: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببخشيدا ولي مگه 3310 ؟ :eek:
اون گوشي رو بايد حداكثر 1 تا 1.5 ساعت بذاري شارژ .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از svhost :

حقیقت نمیدونم فک نمیکنم مشکلی باشه شاید کابلش خوب متصل نشده! حالا یه بار دیگه امتحان کن ببین همینجوری میشه یا نه

بالا