• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هرکی با همکاری در فروش کار میکنه و فروش بالایی داره لطفا بیاد راهنمایی بکنه!!

موافق ایجاد همکاری در فروش محصولات کیفیت بالا هستید؟

• بله

Votes: 2 66.7%
  • خیر

Votes: 1 33.3%

• Total voters
    3

nishzanbor1

Registered User
لایک‌ها
20
سلام.
من 2 ساله که توی نت هستم و میشه گفت روزانه 10 -12 ساعت و یا شایدم بیشتر پای کامپیوتر هستم.
الان روی چند تا سایت کار میکنم که روزانه حدود 10-20 سفارش دارم.یه روز میبینی 10 تا و یه روز میبینی 20 تا ولی میانگین 15 تا هست.
حدود یک سال هست با تک شاپ کار میکنم.الان چند وقتی هست که میزان سفارش برگشتی و انصرافی خیلی زیاد شده.این دلیل انصراف از تک شاپ نیستش.دلیل اصلی این هست که همه میگن اجناس بی کیفیت تحویل مردم میده و فردا اون دنیا گردن مارو میگیره و من دوست ندارم طرف بهم فهش بده.

تصمیم گرفتم یه فکر دیگه ای بکنم.میخوام محصولات خودم رو خودم تهیه کنم تا از کیفیت و ارسالی و... مطمئن باشم.تا فردا خدایی نکرده حرف و حدیثی پشت سر ما نباشه.
از دوستان یه سوالی دارم.میخوام بدونم که مثلا من یه مدل ساعت بیارم از همین رولکس.الات تک شاپ میده 25 هزار تومن و 8 هزار تومن پورسانت میده.ولی اگه من همین رولکس رو بیارم 50 تومن با کیفیت بالاتری.میتونم محصول رو توی نت بفروشم؟منظورم این هست که صداقت داشته باشم و بگم جنس خوب هست مشتری خرید میکنه؟ کلا کیفیت برای افراد مهم هست یا ارزون بودن؟

من حدود یک سال پیش یه ساعت خریدم به قیمت 60 تومن که روش نوشته japan mov't fd caseo in china برام یکسال داره کار میکنه و هنوزم خدارو شکر خراب نشده.عکسش رو براتون میزارم.لطفا هرکی راهنمایی داره یه کمک بکنه

P210914_2239.jpg

danilo

Registered User
لایک‌ها
59
سلام ... آیدی یاهو داری عزیز ؟ پـــ.خ کن

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
بزار یک چیزی بهت بگم، خودت چجوری محصولاتت فروش میره ؟ پست ثابت یا وبلاگ فروشگاهی ؟
ما خیلی از شما عقب تریم میشه یه راهنمایی کنی

me22

Registered User
لایک‌ها
574
به احتمال زیاد بالا بودن قیمت ، باعث کاهش فروش میشه
خیلی ها حاضر نیستن پول زیادی صرف خرید از اینترنت بکنن،منظورم کاربرای عادیه
انقدم تبلیغات دروغین با محتوای "تخفیف ویژه ، ساعت 150 تومنی را 25 تومن بخرید" که طرف فک میکنه داری گرون میفروشی

خودِ من با یکی از دوستان داریم اجناس سیستم هارو میخریم که مقایسه کنیم و سیستم بهتر رو انتخاب کنیم که حداقل فحش و نفرین دنبالمون نباشه

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
دوست گرامی الان دیگه اینقدر کلاه برداری ها و محصولات بی کیفیت زیاد شده که کسی حاضر نیست اینترنتی خرید داشته باشه. حداقل خود بنده و دوستانم اینطوری هستیم.

من خودم اگر چیزی نیاز داشته باشم ترجیح میدم برم بیرون و حضوری خریداری کنم. در آخرین حالت اگه محصول مورد نظر رو پیدا نکردمم هم میام از یه سایت معتبر اینترنتی میخرم. مثل میهن استور

hamee2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام وقت به خیر اگر میخواهید من یه سایت فروش ساعت مچی سراغ دارم که می تونید با اونا همکاری داشته باشید.

بالا