• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

6670 vs. 6230i

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
شما براي گوشي چي ميگين؟
6260 و یا 6670 و یا ....
یکی از اقوام ما 6230i پیشنهاد کرد رفتیم خریدیم. ولی واقعا کیفیت دوربینش افتضاحه اصلا خوشم نیومد.
جالب اینجاست که 6670 هم قيمت 6230i هست و قيمتش يكسانه.
قيمت: 6670 حدود 310 هزار تومان.
:hmm: :hmm:
اعتبار ما هم با اين خريد اين گوشي زير سوال رفت.... صد تا سركوفت كه 6670 چرا نخريدي با همين قيمت.... :eek: :eek: :eek: :eek: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا الان دیدم 7610 هست 315 هزار تومان. میخوام با این عوض کنم... 6230i را

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از 7610 بهتر نیست؟ (گوشي از اين بهتر هست؟)

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا واقعا معذرت میخوام مدیر این بخش خواهش می کنم تاپیک من را کلا پاک کنه حواسم نبود دوربین دیجیتال را با موبایل قاطی کردم.
من این تاپیکو در مبایل هم زدم. تقاضا دارم اینو پاک کنید.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
منتقل ميشه به بخش موبايل :)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از *IQ* :
آقا الان دیدم 7610 هست 315 هزار تومان. میخوام با این عوض کنم... 6230i را

دوست عزيز شما اول بايد ببيني گوشي برا چه كاري ميخواي تحقيق كني بعد بري بخري.
حالا به كار شما نمياد چرا ميرني تو سر مال!! اگه برا شما عكس خيلي مهمه 6630 بگیر ( اگه تو همین forum سرچ کنی نمونه عکسش هست که کیفیتش عالی هست ( در مقایسه با nokia های دیگه ) نه گر نه فکر نکنم هیچ گوشی دیگه ای به خوش دستی 6230 پيدا كني . ضمن اينكه mp3 playeresh استریو هست در مقابل 7610 که mono هست!!! :blink: و این مثلا برا من فاجعه هست!!!!! حلا دیگه شما خودت باید ببینی از گوشیت چه انتظاری داری.

THX

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب فکر می کنم sony Erricson S700i از 6630 هم کیفیت دوربینش بهتر باشه...

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا ما این موبایلو نگر داشتیم.
حالا مشکلی هست! کمک کنید...
نمی دانم در 6230i را دیدید یا نه... خیلی خیلی خیلی بد باز میشه.
یکی از آشنایان با چاقو افتاد به جونش این جایی که باز میشه یک کم رفت عقب...
هر زوری می زنیم باز نمیشه چاره ای نیس؟ یعنی گوشی ما نیست و نابود شد؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از *IQ* :
آقا ما این موبایلو نگر داشتیم.
حالا مشکلی هست! کمک کنید...

آره s700 فکر کنم فعلا بهترین کیفیتو داره .
نه خب اگه به کارت نمی یاد عوضش کن
:)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوست عزیز، من فکر می کنم که شما به مقداری روحیه نیاز داشته باشی. :)

احساس می کنم که داری یه کم آشفته فکر می کنی و نتیجه گیری هات هم یه مقدار به هم ریخته اس. به هر حال به نظر من شما انتخاب خیلی خوبی کردی و توی این رنج قیمت گزینه بهتری وجود نداره.

به عنوان مثال در مورد دوربین چیزی که مسلمه اینه که کیفیت دوربین 6230i از 6670 و 7610 به مراتب بهتره. از طرفی همون طور که noisymind عزیز هم اشاره کرد MP3 Player ش استریو ـه که نقطه قوت دیگه ای به حساب میاد. نکته بعدی که شاید برات جال باشه اینه که رزولوشن صفحه نمایش این گوشی از اسمارت فون های نوکیا بالاتره و بالطبع کیفیت تصویر بهتری هم داره. و یه نکته مهم هم ابعاد کوچکتر و وزن کمتر اونه که از سایر اسمارت فون ها متمایزش میکنه.
و این رو هم اضافه کنم که انتخاب های بهتره شما (S700 و 6630) هر دو بالای 420 هزار تومن قیمت داشتن که خب اختلاف قیمت قابل توجهی ـه.
همین طور که می بینی نه تنها انتخابت غلط نبوده، بلکه شما دست روی بهترین گزینه ممکن گذاشتی. پس این قدر ناامید نباش. :guitar:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

:eek: بابا تو ديگه كي هستي :lol:
6230 ها كلا خيلي راحت باز ميشن براي اينكار بايد گوشي رو پشت و رو بگيري تو دست چپت بعد با شصت دست چپ روي دكمه پائين پشتي فشار بدي كه بره داخل در همين حالت بدون اينكه از فشار وارده كم كني به كمك شصت دست راست ذرب پشتي رو به شكل كشوئي به جلو هل بدي ....همين ;)
پشتي كه باز بشه درب جلو هم راحت باز ميشه :rolleyes:
در مورد سري گوشيهاي 6230 مطمئنا گوشي هاي خوبي هستن شك نكن ...به آمار سايتهاي خارجي نگاه كن متوجه ميشي خيلي از اسمارت فونها از حيث محبوبيت به گرد پاي اين سري نرسيدند :)
در مورد خريد گوشي هميشه به خاطر داشته باشين كه شما اول يه موبايل لازم داريد كه خصوصيات اندازه ..وزن ...خوش دستي .....چهره...كي پد نرم ...انتن..توان باطري .. اورگونومي در ديزاين سخت افزاري ونرم افزاري را تواما داشته باشه به كرات ديدم دوستاني كه به اين خصوصيات توجه نكردند ورفتن سراغ چيزهاي ديگه و صد البته پشيمون شدند از خريد p910 گرفته كه فكر نمي كردند روزي اندازه اون كار دستشون بده تا ... اون اصول اولو در نظر بگيريد نيازهاي بعديتون رو به اون اضافه كنيد سري 6230 گوشيهاي فوق العاده اي هستن وخيلي محبوب مطمئن باشين اگه به گوشيتون دقت بيشتري كنيد خواهيد ديد كه زمان بيشتري را با اون سپري خواهيد كرد و از گوشيتون لذت خواهيد برد در صورتي كه اكثر دوستان شما هي پشت سر هم در حال عوض كردن گوشي خودشون هستن ;)

من از روزي كه اين 6230 رو گرفتم اصلا باهاش مشكلي نداشتم نه هنگ ميكنه نه ...از پخش موسيقي استريو اون واقعا لذت ميبرم وصد البته من كه حالم از راديو بهم ميخوره شنيدن راديو اونم استريو با 6230 يه چيز ديگست كوچيك سبك وجمع و جوره و خوش دسته براي تايپ sms بهترين كي پد رو در بين تمام گوشيهاي موجود داره كه حاقل فشار به انگشت شما مياد يه نوع حالت پلاستيكي و ارتجاعي كه جون ميده براي sms بازها ..مثل گوشيهاي ديگه مخصوصا 7610 نيست كه شصتت از كار بيفته دو سه حرف تايپ كني در كل سعي كن با گوشيت رفيق باشي و صد البته براي پيدا كردن يه رفيق خوب سواي تحقيقات اوليه زمان دوستي هم خيلي چيزا رو مشخص ميكنه :)

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا تونستم بازش کنم.
فقط یک کلمه می تونم بگم: خدا خیرتون بده.
آقا سه سوت بابات نحوه ی باز کردن در و توضیحات فوق العاده ممنون. آقای xPlod توضیحات شما فوق العاده بود...

حالا دیگه واقعا عاشق موبایلم شدم.! دست همگی درد نکنه دست فامیلمون هم که اینو پیشنهاد کرد درد نکنه.

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون.
راستی
1- smart phone یعنی چی و چرا اونارو از سایر گوشی ها جدا می کنن؟
2- Symbian برای چه نوکیاهایی آمده شده؟ 6230i که Symbian نداره؟
3- آیا میشه روی 6230i برنامه ریخت؟ آخه می دونین من هیچ برنامه ای روش ندارم!شما برنامه ی باحال سراغ دارین؟
4- میشه برنامه ها را پاک کرد؟ یعنی مثل ویندوز نیست که بعد از نصب بره تو شاخه ها و با حذف از هارد باز هم پاک نشه؟
5- این کار خطرناک نیست؟
6- قضیه ی کدهای مخفی که در تاپیک دیگه گفتین چیه؟ کجا باید وارد کرد؟ اصلا به چه دردی می خوره؟

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از *IQ* :
ممنون.
راستی
1- smart phone یعنی چی و چرا اونارو از سایر گوشی ها جدا می کنن؟
2- Symbian برای چه نوکیاهایی آمده شده؟ 6230i که Symbian نداره؟
3- آیا میشه روی 6230i برنامه ریخت؟ آخه می دونین من هیچ برنامه ای روش ندارم!شما برنامه ی باحال سراغ دارین؟
4- میشه برنامه ها را پاک کرد؟ یعنی مثل ویندوز نیست که بعد از نصب بره تو شاخه ها و با حذف از هارد باز هم پاک نشه؟
5- این کار خطرناک نیست؟
6- قضیه ی کدهای مخفی که در تاپیک دیگه گفتین چیه؟ کجا باید وارد کرد؟ اصلا به چه دردی می خوره؟
کسی نبود جواب منو بده؟ حتی 1 قسمتشو؟

بالا