با سلام خدمت تمامی دوستان
در ادامه فروش سری سایت های خودم (ترک وب مستری :دی ) این بار سایت باسابقه و معتبر مای موزیک که سابقه حدود 3 ساله رو داره میخوام بفروشم!
از قدرت سایت های با سابقه در الگوریتم های جدید گوگل هم حتما آشنا هستید
این سایت از دی ماه سال پیش به دلیل درس و دانشگاه بطور خیلی خیلی نامنظم آپدیت شده و شاید در این مدت حتی 100 پست هم داده نشده برای همین آمارش بشدت افت کرده و الان فوقش روزی به 1000 بازدید در روز برسه
تعداد پست ها: حدودا 1700 پست که 90% پست ها هم تایتل و هم متن اختصاصی هست (خودم دستی تایپ کردم)
و 90% پست ها هر دو کیفیت 128 و 320 آپلود شده (تگ اختصاصی [My-Music.iR] و عکس اختصاصی سایت روی فایل های MP3 خورده)
حجم فایل های آپلود شده حدودا 25گیگابایت
آپدیت منظم = آمار بسیار بالا
بهترین فرصت برای کسانی که میخوان یک سایت، سریع راه اندازی کنند
سایت رو فقط به قیمت پست ها میفروشم و با یک آپدیت منظم خیلی راحت میشه آمار سایت رو افزایش داد
اونایی هم که در این زمینه تخصصی دارند، فرق سایت با سابقه و جدید رو حتما میدونند
قیمت پیشنهادی خودتون رو پیغام خصوصی ارسال کنید
تلگرام هم میتونید پیشنهاد بدید: https://telegram.me/siamakrasouli
در ادامه فروش سری سایت های خودم (ترک وب مستری :دی ) این بار سایت باسابقه و معتبر مای موزیک که سابقه حدود 3 ساله رو داره میخوام بفروشم!
از قدرت سایت های با سابقه در الگوریتم های جدید گوگل هم حتما آشنا هستید
این سایت از دی ماه سال پیش به دلیل درس و دانشگاه بطور خیلی خیلی نامنظم آپدیت شده و شاید در این مدت حتی 100 پست هم داده نشده برای همین آمارش بشدت افت کرده و الان فوقش روزی به 1000 بازدید در روز برسه
تعداد پست ها: حدودا 1700 پست که 90% پست ها هم تایتل و هم متن اختصاصی هست (خودم دستی تایپ کردم)
و 90% پست ها هر دو کیفیت 128 و 320 آپلود شده (تگ اختصاصی [My-Music.iR] و عکس اختصاصی سایت روی فایل های MP3 خورده)
حجم فایل های آپلود شده حدودا 25گیگابایت
آپدیت منظم = آمار بسیار بالا
بهترین فرصت برای کسانی که میخوان یک سایت، سریع راه اندازی کنند
سایت رو فقط به قیمت پست ها میفروشم و با یک آپدیت منظم خیلی راحت میشه آمار سایت رو افزایش داد
اونایی هم که در این زمینه تخصصی دارند، فرق سایت با سابقه و جدید رو حتما میدونند
این سایت به بهترین پیشنهاد واگذار خواهد شد
قیمت پیشنهادی خودتون رو پیغام خصوصی ارسال کنید
تلگرام هم میتونید پیشنهاد بدید: https://telegram.me/siamakrasouli
Last edited: