• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

7 رمز کسب درآمد از اینترنت را همین امروز کشف کنید!

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
سلام، برای کسب درآمد از معتبرترین سایت های جهان مانند:google adsense - clickbank - linkshare - chitika و ... لطفا به سایت زیر مراجعه و مطالب رو قدم به قدم با دقت مطالغه و نسبت به نکات مهم آورده شده در آن عمل کنید تا موفقیت 100% تضمینی اینترنتی رو همانند سایرین با درامد رویایی میلیون دلاری به آرزوی خود برسید! پس همین الان روی بنر زیر کلیک نمایید...;)

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
تاریخ تولدت خیلی جالبه...

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
نسخه قبلش رو خوندم راه های خوبی گفته شده بود
یعنی مایی که تو خارج کشور آشنایی نداریم میشه با این کتاب اشنا پیداکنیم و به درامد برسیم
تو این کتاب راه های هست که بتونیم از 100% از گوگل ادسنس استفاده کنیم
میشه بیشتر توضیح بدید
آیا شما از گوگل ادسنس درامد دارید میتونید مدرک بدید چون برای من که تو راه درامد کسب درامد از گوگل خییلی تلاش کردم خیلی سخته

newworker

Registered User
لایک‌ها
43
نسخه قبلش رو خوندم راه های خوبی گفته شده بود
یعنی مایی که تو خارج کشور آشنایی نداریم میشه با این کتاب اشنا پیداکنیم و به درامد برسیم
تو این کتاب راه های هست که بتونیم از 100% از گوگل ادسنس استفاده کنیم
میشه بیشتر توضیح بدید
آیا شما از گوگل ادسنس درامد دارید میتونید مدرک بدید چون برای من که تو راه درامد کسب درامد از گوگل خییلی تلاش کردم خیلی سخته
سلام دوست عزیز، بله گوگل سیاست های سخت گیرانه ای داره که تایید سایت در ادسنس کار ساده ای نیست، برای تایید سایت به نکاتی باید توجه کرد از قبیل کیفیت قالب سایت ، مطالب مفید در سایت، درر متون کافی و توضیح کامل سایت به زبان انگلیسی و امکان دسترسی آسان به تمام موضوعات مختلف سایت که کاربر به راحتی بتونه از مطالب سایت استفاده کنه.چون گوگل ادسنس به این موضوع حساس هست اینا رو گفتم موقع ثبت نام توی گوگل ادسنس حواستون باشه. و اما من خودم از شخصا از چیتیکا استفاده میکنم چون هم به پی پال پرداختی داره و سایتتون آنی تایید میشه بر خلاف ادسنس که فقط چک دلاری میفرسته و مراحل تایید سایت شما نسبت به چیتیکا سخت تره. اما در نهایت سود گوگل ادسنس از همه ی سایت ها ی مشابه اون بیشتره. این هم مدرک من از سایتم که برای چیتیکا استفاده میکنم: http://home-loan-learning.net
http://home-loan-learning.net
سوال دیگه ای بود در خدمتم...
ptcclasses.rzb.ir

بالا