• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

...

saeeds255

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام
یعنی شما بدون کارمزد محصول رو از چین وارد میکنید بعد به طور مثال بنده میرم کار های بازار یابی رو انجام میدم و شروع به فروش میکنم بعد سود رو به طور مساوی تقسیم میکنیم ؟
هزینه های گمرک و حمل ونقل به کنار انجام کار های بازاریابی خودش کلی هزینه داره که عملا شما هیچ هزینه ای نمیکنید و فقط 50 درصد سود میگیرید به خاطر وارد کردن ! به نظر شما این عادلانه هست ؟

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
سلام
یعنی شما بدون کارمزد محصول رو از چین وارد میکنید بعد به طور مثال بنده میرم کار های بازار یابی رو انجام میدم و شروع به فروش میکنم بعد سود رو به طور مساوی تقسیم میکنیم ؟
هزینه های گمرک و حمل ونقل به کنار انجام کار های بازاریابی خودش کلی هزینه داره که عملا شما هیچ هزینه ای نمیکنید و فقط 50 درصد سود میگیرید به خاطر وارد کردن ! به نظر شما این عادلانه هست ؟
شما از کجا میدونی 50% سود میگیره؟؟؟

سود حاصله از فروش به صورت توافقی بین دو طرف تقسیم خواهد شد

saeeds255

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
خوب پس اینطوری خوبه . ایشون که توضیح بدن متوجه میشیم .

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
پیشنهاد خودت چی هست
هر کالای ارزونی که باشه بازارش هم هست
(پ.خ بدید)

S_ALI_A

Registered User
لایک‌ها
804
سلام
سلام
صرفا بطور مساوی نخواهد بود. بستگی به معامله خواهد داشت. توافق انجام میشه به شکلی که طرفین راضی باشند

S_ALI_A

Registered User
لایک‌ها
804
پیشنهاد خودت چی هست
هر کالای ارزونی که باشه بازارش هم هست
(پ.خ بدید)
بنده هرگز مورد خاصی رو پیشنهاد نمیدم. چون مسائل زیادی رو در پی خواهد داشت. اگر نتونستید بفروشید یک مشکل هست. یا سود مد نظر رو نداشته باشه براتون یک مشکل دیگه هست و مشکلات دیگر
بنده صرفا علاقه داشتم بستری ایجاد کنم که دوستانیکه تمایل به وارد کردن جنس خاصی دارند بدون واسطه به اون جنس دسترسی پیدا کنند
بنابراین انتخاب وسیله مورد نظر رو به عهده خودتون میذارم

بالا