• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

750 هزار یورو برنده شدم!!!؟؟؟؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
اقا یه ایمیلی برام اومده گفته شما از بین هزاران ادرس ایمیل انتخاب و برنده 750 هزار دلار شدید
این متنشه
هلند لوتو سوئیس
هلند
مقاله : / / www.swisslotto.ch

تبریک می گویم! شما را برنده شده اید 750.000 یورو

شما شده اند 750.000 یورو در سوئیس - لوتو ماه-واره نرم افزار ایمیل قرعه کشی تعلق می گیرد که در آن نشانی های پست الکترونیک به طور تصادفی انتخاب شده توسط نرم افزار برداشت شده توسط اینترنت از طریق وب سایت در سراسر جهان ، آدرس ایمیل خود را در میان کسانی که برگزیده این سال برای سوییس لوتو ماهواره قرعه کشی. و این برنامه تبلیغاتی است با افتخار توسط سوییس لوتو سازمان برگزار شده است.

اولش یکیمی به خندیدم یه ادرس ایمیل داده گفته مشخصات خودت رو بفرست چی کار کنم؟؟همچین ایمیلی برای شما ها نیومده؟

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
هفته ای چند تا از این ایمیلها برای من میاد همه سر کاریه مثلا برای چی من توی یه کشور دیگه بیخود و بی جهت برنده شدم؟!!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
روزي 1000 تا مياد
من تا الان بايد ميلياردر شده باشم:D

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
همش ٧٥٠٠٠٠
بابا ما ميليوني برنده ميشيم
دي

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
دوستان چند وقت پیش یه گزارش از اخبار پخش شد که با استفاده از وعده مهاجرت و تحصیل در کشورهای اروپایی و ... جاسوسی میکردن فکر کنم این شرکت هم همین کارست.
تا حالا فکر کردید اگه میلیارد بودید چقدر بد بود.
خود من یه لحظه رفتم تو خیالات گفتم الان دارم اموزش طراحجی قالب وردپرس یاد میگیرم اگه پول داشتم میدام برام طراحی کنن(چقدر بد میشید دیگه هیچی یاد نمیگرفتم) خدا را صد هزار مرتبه شکر که پول دار نیستم

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
هر روز حداقل 10 تا از این امیل میاد
واقعی بودن مگه ایران بودیم:(

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
الان خیلی خوشحالی حتما که یهو می خوان بهت مثلا 800 میلیون بدند، نه ؟؟!!!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
یادش بخیر اولین بار سال 2003 بود یه ایمیل اینجوری برام اومد گفت یه بی ام وی سال رو برنده شدین ! عکسای ماشینه رو هم فرستاده بود چقدر ذوق مرگ شده بودم ! دی:

بدبختی اینجا بود اون سال لاتاری هم شرکت کرده بودم فکر می کردم ایمیله واقعیه . شماره تماس دادم ولی شانس آوردم بهم زنگ نزدن وگرنه حسابی سرکیسه ام می کردن ! دی:

بعدش دیگه زیادی جواد شد . دو روز یه بار یکی میاد .

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
25r30wi.gif
25r30wi.gif
حاجی یوزرتو عشقه به خدا
25r30wi.gif
رضا کی... ؟
25r30wi.gif
یوزر رضا کی... ؟
25r30wi.gif

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
واقعا شما این ایمیل ها رو باز می کنید ؟ :D

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
من هنوز مکه نرفتم پس حاجی باباته
یوزرم هم مخفف اسم و فامیلم هست با مسخره کردن دیگران به هیچ جا نمیرسی بد بخت کاش یکم ادم بودیم فقط یکم reza kianoosh

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
من هنوز مکه نرفتم پس حاجی باباته
یوزرم هم مخفف اسم و فامیلم هست با مسخره کردن دیگران به هیچ جا نمیرسی بد بخت کاش یکم ادم بودیم فقط یکم

جناب یوزر قشنگ ، شما هم با توهین به دیگران به جایی نمیرسی
ugly_cafe.gif

از طرز صحبتت مشخصه که بچه کف قاری ... الا ایوحال علاقه ای به ادامه بحث با شمارو ندارم اصن :D

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
جناب یوزر قشنگ ، شما هم با توهین به دیگران به جایی نمیرسی
ugly_cafe.gif

از طرز صحبتت مشخصه که بچه کف قاری ... الا ایوحال علاقه ای به ادامه بحث با شمارو ندارم اصن :D

خوبه بهت بگن آرمین کی ؟ :D :D

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
از طرز صحبتت مشخصه که بچه کف قاری ... الا ایوحال علاقه ای به ادامه بحث با شمارو ندارم اصن

بعضی ها اگه بچه ناف تهران یا شهرهای بزرگ هستن فکر میکنن که چه شخصیت بزرگی هستند ........... از این توهم بزرگ بیدار شو ببین تا حالا کسایی که به جایی رسیدن و کاره ای شدن برای مملکت کدومشون بچه این جور جاهای ایران بودن. به خاطر اینکه به شما گفتم بد بخت معذرت میخوام داغ بودم
خدایا ما رو به راه راست هدایت کن

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بعضی ها اگه بچه ناف تهران یا شهرهای بزرگ هستن فکر میکنن که چه شخصیت بزرگی هستند ........... از این توهم بزرگ بیدار شو ببین تا حالا کسایی که به جایی رسیدن و کاره ای شدن برای مملکت کدومشون بچه این جور جاهای ایران بودن. به خاطر اینکه به شما گفتم بد بخت معذرت میخوام داغ بودم
خدایا ما رو به راه راست هدایت کن

واقعا آدم لذت میبره این صحنه هارو میبینه :D دو روز دنیا فقط این رفاقت ها و خوبی هاست که میمونه :D من هم قصدم فقط یه شوخی ساده بود اگه شما به دل گرفتی من معذرت میخوام
4628.gif

ضمنا من بچه شمالم نه تهران !:D

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
اخه پس با هم دوست شدیم ادرس بده تعطیلات بیام خونه تون نه نه نه اول بگوه بچه کجای شمالی اگه رشت باشه نمیام

بالا