• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

7610 يا 6230

به نظر شما کدوم یکی؟

• Total voters
    15

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
سلام به رفقا
من ميخوام دوباره يه گوشي جديد بگيرم و اينبار ميخوام برگردم سرااغ نوكيا
اينجا بحثاي زيادي درباره 6230 شده ولي ذر مورد 7610 چيز زيادي نديدم
ميخوام ببينم در كل اونايي كه اين دو تا گوشي رو دارن و يا اطلاعات مفيد و عملي درين زمينه دارن نظرشون چيه....
اگه مدلاي ديگه هم معرفي كنين چه بهتر ;)
در ضمن حتما ميدونين كه من الان تي 630 دارم و خيلي راضيم ولي دنبال يه گوشي مگاپيكسلي ميگردم و بلوتوث و MP3 PLAYER و مموري هم برام مهمه....

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
در ضمن ماکزیمم مموری کارت واسه این دو تا گوشی چقدره الان؟ ممنون

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دنبال يه گوشي مگاپيكسلي ميگردم و بلوتوث و MP3 PLAYER و مموري هم برام مهمه...
دوربين 6230 VGA هستش اگه دنبال مگاپيكسليش هستي بايد منتظر 6230i بموني .
ماکزیمم مموری کارت واسه این دو تا گوشی چقدره الان؟
فكر كنم 512 ولي مطمئن نيستم.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز دوربين 6230 نظر شما رو تامين نمي كنه چون مگاپيكسلي نيست در مورد MP3 من كاملا 6230 رو از اين لحاظ تائيد ميكنم چون پخش فوق العاده اي داره بلوتوث رو هم هر دو مدل مد نظر شما دارن فقط مي مونه 3 جنبه:
بحث تفاوت قيمت و همچنين شكل ظاهري و در نهايت رده اين دوگوشي
1. 7610 فكر كنم الان قيمتي در حدود 360 تا 370 تومن داره و 6230 قيمتي در حدود 270 تا 280 يعني چيزي در حدود 100 تومن اختالف قيمت دارن اول شما بايد اين مسئله را براي خود حل كنيد كه آيا حاضريد اين تفاوت قيمت را بپردازيد؟؟
2. به نظر من شكل ظاهري 6230 به مراتب بهتر از 7610 است ولي اينجا نظر شما شرطه.
3. 7610 جز اسمارت فونها حساب ميشه و حتما اينو مي دونيد كه اين دو گوشي بواسطه همين قضيه با هم كلي اختلاف دارن حالا اگر اهل برنامه و بقول معرف خفن برنامه ريختن رو گوشي در نتيجه تعريف و بكارگيري قابليتهاي جديد براي گوشي خودتان هستين 7610 صد البته انتخاب صحيح تر و معقول تري است .سواي اينكه صفحه نمايش 7610 بزرگتر از 6230 است وبراي شما كه با صفحه نمايش بزرگ عادت داريد صفحه نمايش 6230 يه ضد حال اساسي است .
در مورد رم و ارتقا’ اون پرسيده بوديد هر دو گوشي قابليت ارتقا’ رم رو دارن من خودم روي 6230 خودم 256 تا ريختم با مارك اكستريم و خيلي راضيم البته اندازه حافظه با مدل رم فرق ميكنه من در يه سايت خارجي خوندم كه يه فرانسوي مي گفت تا 1 گيگ رم ريخته رو 6230 خودش البته ماركش يادم نيست . ولي خيلي جاها هم توصيه مي كنند كه از 256 بالاتر نريزيد چون گوشي هنگ مي كنه !!!
در مورد دوستمون كه گفته بودند سوني اريكسون بخريد ...اصلا موافق نيستم به نظر من نوكيا حرف اول رو مي زنه بعد مي تونيد بريد سراغ سوني اريكسون اگر تو رده نوكيا مدلي شما رو راضي نكرد .
در كل بين اين دو گوشي شك نيست كه 7610 قابليتهاي بيشتري دارد و با توجه به نياز شما انتخاب بهتري است فقط بخاطر داشته باشيد گارانتي معتبر بگيريد ....ترجيحا ايراتل ...... ;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
وقتي كه اسم دوربين رو مي بري عملا فقط دوتا انتخاب براي خودت باقي ميذاري: S700 و 6630 كه هر دو 450 تومن ان و جفتشون توي رده خودشون High End محسوب ميشن.
حالا اگه به هر دليلي نمي خواي يكي از اين دوتا رو بگيري، به نظر من كلا فاكتور دوربين رو از معيارهات حذف كن و به چيزاي ديگه توجه بنما، باشد كه پيروز شوي!

در ضمن، اون 3230 اي كه كلي منتظرش بودين هم يه چند روزيه توزيع شده ، احتمالا تا چند وقت ديگه وارد بازار ما ميشه، البته با قيمتي بالاتر و امكاناتي پايين تر از 6630.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
آره xplod جان 3230 رو خوندم كه اومده ولي هم نوكيا و هم سوني اريكسون كلي مدلاي جديدتر و بهتر رو معرفي كردن. من خيلي دلم ميخواد كه k750 ويا w800 سوني اريكسونو بگيرم و حتما هم ميگيرم ولي تا به قيمت معمولش برسه حداقل يه سال طول ميكشه و چون تي 630 مو فروختم الان مجبورم دنبال يه گوشي ديگه باشم .رفتم يه كي 700 بگيرم ولي اين مموريش يكم دودلم كرد و از طرفي ميخواستم تجربه OS و دوربين مگاپيكسلي رو هم داشته باشم(هرچند 6230 نيست) .
واقعيت اينه كه الان 6630 كامله ولي من با قيافش نميتونم كنار بيام باز اگه شما گزينه هاي بهتري دارين ممنون ميشم اينجا مطرح كنين...
اول شما بايد اين مسئله را براي خود حل كنيد كه آيا حاضريد اين تفاوت قيمت را بپردازيد؟؟

دوست عزيز اختلاف قيمت تو اين مايه ها زياد مهم نيست مهم قابليت ها و كارايي واسه من و صد البته آنتن دهي هم شرط اول ;)

كسي در مورد دي500 سامسونگ نظري نداره و قيمتي ازش دارين يا نه؟؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
به نقل از aminweblog :
من نظرم اينه كه سوني اريكسون بگير.

والا من الانشم SE داشتم كه چون يكي خيلي طالب بود دادمش به اون و سوني اريكسونو به هيچ گوشي ديگه اي قابل مقايسه نميدونم ولي واقعيتش اينه كه الان غير پي 900 كه من اصلا خوشم نمياد ازش se گوشي همترازي با مثلا 7610 يا 6630 نداره و اين مدلاي جديدش هم حداقل سال ديگه ميتونيم اميدوار باشيم كه برسه دستمون. با توجه به اينكه ميخوام تجربه OS رو هم داشته باشم 7610 رو انتخاب كردم وگرنه چشم بسته كي 700 رو ميگرفتم.
6230 رو هم واسه اين گفتم كه ظاهرا اينجا دوستان خيلي تعريفشو ميكنن....

بازم اگه كسي نظر يهتري دارم من منتظرم... ;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
پس ظاهرا روی OS و دوربین مگا پیکسلی تاکید داری.
متاسفانه 7610 گزینه چندان مناسبی نیست، دوربین چندان جالبی نداره (یه چیزی توی مایه های S65 !!). از لحاظ سخت افزاری هم دقیقا مثل 6600 ـه و علاوه بر مونو بودنش، به نظر من یه کم کنده. ولی بدون شک یکی از زیبا ترین گوشی هایی ـه که تا حالا نوکیا مرتکب شده.

حتا اگه با ظاهر 6630 نتونی کنار بیای، به نظر من توانایی هاش می تونه کاملا ظاهرش رو توجیه کنه و من هنوز تاکید می کنم که این یه اسمارت فون فوق العاده است.

اگه بخوای یه گوشی معمولی بگیری به نظر من D500 از هر دوی K700 و 6230 بهتره. نمی دونم قیمتش چنده ولی اگه تا 350 تومن هم باشه من به اون دوتا گوشی دیگه ترجیحش می دم. البته این گوشی، "اون گوشی ای که باعث بشه اونایی که فکر می کنن گوشیای کره ای بی کیفیت اند، نظرشون عوض بشه" نیست. ولی "دقیقا همون گوشی ایه که باعث بشه دوستان آنتی سامسونگ بفهمن که دیگه سامسونگ یکی از بهتریناس".

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
xplod جان ممنون نمیدونستم این 7610 هم مونو هستش. در ضمن من قبلا هم تجربه کار با سامسونگ رو داشتم (تی 400) و همچین آنتی سامسونگ هم نیستم ...بله اگه دی 500 تا 350 تومن باشه میارزه جون سیمبین هم که نداره .نمیدونم یه بار گشتم نتونستم پیداش کنم تو جمهوری.ولی در مورد همین دی 500 که میگفتی توانایی پخش mp3 تو بک گراند رو نداره.....
در کل عجب گیری کردیم ها xplod جان

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خوب درکت می کنم. راستشو بخوای منم هفته پیش Z600 ام رو فروختم فقط به دلیل این که یکی خیلی طلبه اش بود! هیچ وقت فکر نمی کردم که اینقدر دلم براش تنگ بشه. فعلا هم که نمی شه گوشی خرید، یعنی گوشی خوب توی بازار نیست و فعلا باید صبر کرد.

در مورد D500 : به نظر من یه ایراد اساسی داره و دو تا ایراد کوچیک. ایراد اساسی ش interface ـه زشتشه. به نظر قابل تحمل نمیاد. ایرادای کوچیکش هم یکی همون مسئله Multitasking نبودنش و یکی هم حافظه اش ـه که البته هیچ کدوم از این دوتا خیلی مهم نیستن مخصوصا دومی. 92 مگ حافظه برای یه گوشی زیادی کافیه.
ولی خب نقاط قوتش خیلی زیاده، هم خوشگل و جمع و جوره، هم کیفیت تصویرش بالاست و هم کیفیت دوربینش مناسبه.
به نظر انتخاب بدی نیست، میشه 5-6 ماه تحملش کرد.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
آقا پس همدردیم!!!
من فردا میرم ببینم میتونم یه دی 500 گیر بیارم ورندازش کنم یا نه؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
من امروز دی 500 رو قیمت کردم بین 400 تا 420 با گارانتی
البته نمایندگیش تعطیل بود ...ولی خیلی گرونه واسه سامسونگ
7610 هم که حداکثر 350 با گارانتی بود

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از hsn :
در ضمن من هنوز نتونستم گوشی بگیرم...
به نظر من تنها گزینه موجود که همه جوره راضیت بکنه S700 ـه.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با اين پول 6630 بگير خلاص :rolleyes:

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
آخه اصلا نمیتونم با قیافش کنار بیام در ثانی اونم مونو هست دیگه مثل بقیه نوکیا ها

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
6630 استریو ـه.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از hsn :
آخه اصلا نمیتونم با قیافش کنار بیام در ثانی اونم مونو هست دیگه مثل بقیه نوکیا ها

سلام.من تازه اينجا عضو شدم :blush: من sx1 دارم. ميخام بدم داداشم و nokia بگيرم. منظورتون از اينكه ميگين Mono هست يعني mp3 playeresh مونو هست؟!!! :wacko: :blink: :( اگه اينجوره كه چه احتياجي بود اينم جر امكاناتش باشه؟!
در ضمن من تا حالا nokia نداشتم :D

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام، خوش اومدی. :)
امیدوارم منظورت از "من sx1 دارم. ميخام بدم داداشم و nokia بگيرم" تعویض گوشی ت با 6600 نباشه.
اما در مورد Mono یا Stereo منظور همون MP3 Player هاست. اسمارت فون های نوکیا قبل از 6630 همگی مونو بودند. بعد از این هم 3230 باز هم مونو هستش.
در ضمن به این مسئله که "تا حالا نوکیا نداشتی" می تونی افتخار کنی ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. مرسي :rolleyes
نه بابا مگه عقلم كم شده با 6600 عوضش كنم :blink:
اون موقع كه مي خواستم بگيرم هي گفتن 6600 بگير. كه از اينكه نگرفتم واقعآ افتخار مي كنم :happy: :cool:
اخه واسه من اول mp3 مهمه بعد دوربين كه ميگي nokia اينجوريه. 6230i (كه حالا كو...) اون چه جوريه؟

:happy: :rolleyes: :)

بالا