• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

7610 يا 6230i ؟

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتيد
مي خواستم ببينم اين 7610 بهتره يا 6230i ؟
اگه رنج قيمتش الان تو بازار چنده بهم بگيد ممنون مي شم
7610 كه يك اسمارت فون محسوب مي شه !
6230 معمولي اسمارت نيست ولي نمي دونم اين 6230i اسمارت فون هست يا نه ؟
شما چي نصيحت مي كنيد 6230i بگيرم يا نه ؟
يا 7610 رو بگيرم ؟
چون نمي خوام زياد پول بدم و 6630 رو بگيرم و گرونه و ارزش نداره براي يك گوشي اينقدر بدم !
حالا شما بين 7610 و 6230i كدوم رو تشخيص مي ديد ؟
من كه از 6230i بخاطر طراحيش و كوچك بودنش خيلي خوشم اومده و فكر مي كنم چيزي كم نداشته باشه !
بعداش تنها اشكالي كه درش ديدم در Zoom اش بود كه زياد كيفيت نداشت !؟؟
حالا هر چي شما بگيد !
اميدوارم كمكم كنيد ...

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
6230i اسمارت فون نيست سيستم عاملش هم سيمبين 4 هستش
7610 سيمبين 6 هست جزو اسمارتها
من طراحي 7610 رو مي پسندم با توجه به اينكه قابهاي قابل تعويض 7610 جزو محسناتشه

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
چیزی به اسم سیمبین 4 وجود نداره. 6230i هم سیمبین نیست. منظور از S40 یا S60 هم سری 40 و سری 60 ـه که قبلا در موردش صحبت شده.

موفق باشید. :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز اين دو گوشي وا قعا دو رنج متفاوت هستند كلا سري 6230 گوشيهاي فوق العاده اي هستن ولي اسمارت فون نيستند :rolleyes: اگر اهل برنامه ريختن و بقول معروف خفن برنامه و كلنجار رفتن با گوشيتون هستين البته 7610 گزينه مناسبي است اين گوشي داراي سيستم عامل سمبين 7 ميباشد و اكثر نرم افزارهاي 6600 روش سوار ميشه صفحه شفافي داره و دوربين نسبتا خوب البته نه راديو داره و نه استريو است :rolleyes: در مقابل 6230 اسمارت فون نيست يعني اصلا سمبيني نيست ولي استريو است و راديو دا ره ;) بهرحال به اين نتيجه رسيدن شما كه دوست داريد يك اسمارت فون داشته باشيد يا نه كاملا مي تونه در تصميم گيريتون موثر باشه :happy: بشينين كاملا فكر كنيد و بعد تصميم بگيريد چون دو رنج متفاوت را باهم مقايسه كرده ايد.

موفق باشيد :)

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک مشکل برای من هنوز حل نشده !
شما کدوم رو ترجیح می دید !
مگه روی نمی شه روی 6230i برنامه ای ریخت ؟
بعد از نظر امکاناتی 6230i اگه نگاه کنیم ؛ 6230i فقط سیستم عامل نداره و برای اینه که یک گوشی معمولی شده ولی امکانات با بقیه گوشی ها خیلی بیشتر هست و چیزی نموده که نداشته باشه .
حالا باز اگه راهنماییم کنید ممنون می شم .

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک چیز دیگه
من از اون موقعی که یادم هست 6230i که اومده بود توی همین فرم اولین جایی که گفتید می شه این گوشی رو پیدا کرد ؛ طبقه ی سوم پایتخت بودش . من که اون موقع رفتم ندیدم .
الان دیگه دنبالش نرفتم .
نمی دونم الان تو بذار فراوان هست یا نه بازم کمیابه ؟
قیمتش رو کسی نداره ؟؟؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مگه روی نمی شه روی 6230i برنامه ای ریخت ؟
بعد از نظر امکاناتی 6230i اگه نگاه کنیم ؛ 6230i فقط سیستم عامل نداره

دوست عزيز واقعيت اينه كه از لحاظ تعريف سري 6230 ها هم اسمارت فون محسوب ميشن و سيستم عامل دارن اونم جاوا2 ولي بحث اينجاست كه براي سري گوشيهاي 60 كه 7610 انتخابي شما هم جز اونه يه سيستم عاملي بنام سمبين وجود داره كه صد البته برنامه هاي موجود آن خيلي بيشتر و متنوع تر از سري 40 است كه 6230 جز اونه مي باشد بعضي سايتها هستند كه برنامه هاي جاوا2 را ارائه مي دهند ولي تنوع و امكانات اين برنامه ها خيلي كمه :( بعنوان نمونه شما مي دونيد كه سري گوشيهاي نوكيا اصلا منشي ندارند ولي اگر يه گوشي سمبيني مثل 7610 بگيريد ميتونيد با نصب برنامه اسمارت انسور گوشيتونو منشي دار كنيد :rolleyes: خب من خيليها رو ديدم كه عشق نوكيا داشتند و همين بحث منشي كه واقعا لازمش داشتند اونا رو سوق داد كه برن يه گوشي سمبيني بگيرند ;) ولي در عوض تا امروز برنامه اي تحت جاوا2 نوشته نشده كه منشي رو به گوشي اضافه كنه !! پس اين قابليت ها رو در نظر بگيريد وببينيد اين مسائل تاثيري در انتخاب شما خواهد داشت !!
در مورد مبحث دوم حرف شما كه گفته بوديد 6230 آي اون امكانات لازم رو داره و...بله من با حرف شما موافقم كلا گوشي بسيار خوبي هستند واگر نبودند در دنيا اينقدر از اين سري استقبال نمي شد وقيمت آنها هم در حد اسمارت فونهاي بسيار خوب نبود من فكر كنم الان 6230 آي در حدود 3230 قيمت داره يعني 310 يا 320 و اگه سايت gsmarena.com را ملاحظه كنيد ميبينيد كه 6230 يكي از مقبول ترين گوشي هاي دنياست ودر كشور مثلا انگلستان فوق العاده محبوب است اگه به سايت انگليسي mobiluck.com كه برنامه هك كردن از طريق بلوتوث رو ارائه ميكنه مراجعه كنيد متوجه ميشين تنها گوشي سري 40 كه اين برنامه براش ارائه ميشه همين 6230 است در كنار سمبينيها :cool: خلاصه مطلب اينكه نيازتون رو ببينيد بعد خريد كنيد شايد گوشي 2600 با 80 تومن قيمت كار شما رو راه بندازه اول نيازتونو به شكل واقعي براي خودتون ترسيم كنيد بعد اقدام به تهيه گوشي كنيد به قول خودتون شايد 6230 آي همه امكاناتو داره و شما بدردتون نمي خوره بشينين هي برنامه رو گوشيتون بريزين يا .... ولي از طرف ديگه يكي پيدا ميشه ميگه من منشي ميخوام و بايد دنبال يه سمبيني باشه و صد البته نكته مهم اينه كه در كشور ما بر خلاف ديگر كشور ها زياد به كارائي گوشي اهميت نمي دن طرف 300 يا 400 تومن پول ميده يه گوشي سمبيني ميگيره كه يه برنامه هك بلوتوثي روش بريزه كه بره تو مترو از اينور خط تا اونور خط گوشي هاي مردمو سرچ كنه :D به همين راحتي تقصيري هم نداره چون گوشي ها تو ايران امكاناتي رو ارائه نمي دن وقتي يه sms در پيتي تو اين مملكت اينقدر گير داره حالا حساب بقيه رو بكنيد ولي اونور آب ارتباط اينترنتي و ..... يه گوشي توجه مردم رو به گوشي كارآمد وبي دردسر بيشتر جلب ميكنه و تو خريد اين قضيه لحاظ ميشه ..... زياد صحبت كردم ميبخشيد :blush: در مورد مبحث آخر صحبتتون شما الن هر جائي بريد 6230 آي موجود است ;)

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
دوست عزيز واقعيت اينه كه از لحاظ تعريف سري 6230 ها هم اسمارت فون محسوب ميشن و سيستم عامل دارن اونم جاوا2 ولي بحث اينجاست كه براي سري گوشيهاي 60 كه 7610 انتخابي شما هم جز اونه يه سيستم عاملي بنام سمبين وجود داره كه صد البته برنامه هاي موجود آن خيلي بيشتر و متنوع تر از سري 40 است كه 6230 جز اونه مي باشد بعضي سايتها هستند كه برنامه هاي جاوا2 را ارائه مي دهند ولي تنوع و امكانات اين برنامه ها خيلي كمه :( بعنوان نمونه شما مي دونيد كه سري گوشيهاي نوكيا اصلا منشي ندارند ولي اگر يه گوشي سمبيني مثل 7610 بگيريد ميتونيد با نصب برنامه اسمارت انسور گوشيتونو منشي دار كنيد :rolleyes: خب من خيليها رو ديدم كه عشق نوكيا داشتند و همين بحث منشي كه واقعا لازمش داشتند اونا رو سوق داد كه برن يه گوشي سمبيني بگيرند ;) ولي در عوض تا امروز برنامه اي تحت جاوا2 نوشته نشده كه منشي رو به گوشي اضافه كنه !! پس اين قابليت ها رو در نظر بگيريد وببينيد اين مسائل تاثيري در انتخاب شما خواهد داشت !!
در مورد مبحث دوم حرف شما كه گفته بوديد 6230 آي اون امكانات لازم رو داره و...بله من با حرف شما موافقم كلا گوشي بسيار خوبي هستند واگر نبودند در دنيا اينقدر از اين سري استقبال نمي شد وقيمت آنها هم در حد اسمارت فونهاي بسيار خوب نبود من فكر كنم الان 6230 آي در حدود 3230 قيمت داره يعني 310 يا 320 و اگه سايت gsmarena.com را ملاحظه كنيد ميبينيد كه 6230 يكي از مقبول ترين گوشي هاي دنياست ودر كشور مثلا انگلستان فوق العاده محبوب است اگه به سايت انگليسي mobiluck.com كه برنامه هك كردن از طريق بلوتوث رو ارائه ميكنه مراجعه كنيد متوجه ميشين تنها گوشي سري 40 كه اين برنامه براش ارائه ميشه همين 6230 است در كنار سمبينيها :cool: خلاصه مطلب اينكه نيازتون رو ببينيد بعد خريد كنيد شايد گوشي 2600 با 80 تومن قيمت كار شما رو راه بندازه اول نيازتونو به شكل واقعي براي خودتون ترسيم كنيد بعد اقدام به تهيه گوشي كنيد به قول خودتون شايد 6230 آي همه امكاناتو داره و شما بدردتون نمي خوره بشينين هي برنامه رو گوشيتون بريزين يا .... ولي از طرف ديگه يكي پيدا ميشه ميگه من منشي ميخوام و بايد دنبال يه سمبيني باشه و صد البته نكته مهم اينه كه در كشور ما بر خلاف ديگر كشور ها زياد به كارائي گوشي اهميت نمي دن طرف 300 يا 400 تومن پول ميده يه گوشي سمبيني ميگيره كه يه برنامه هك بلوتوثي روش بريزه كه بره تو مترو از اينور خط تا اونور خط گوشي هاي مردمو سرچ كنه :D به همين راحتي تقصيري هم نداره چون گوشي ها تو ايران امكاناتي رو ارائه نمي دن وقتي يه sms در پيتي تو اين مملكت اينقدر گير داره حالا حساب بقيه رو بكنيد ولي اونور آب ارتباط اينترنتي و ..... يه گوشي توجه مردم رو به گوشي كارآمد وبي دردسر بيشتر جلب ميكنه و تو خريد اين قضيه لحاظ ميشه ..... زياد صحبت كردم ميبخشيد :blush: در مورد مبحث آخر صحبتتون شما الن هر جائي بريد 6230 آي موجود است ;)
ایول دستت درد نکنه خیلی اطلاعات مفیدی دادی
منم امروز صبح به این نتیجه رسیدم که 7610 خیلی بهتره از 6230i به دلیل همین یکم چرخ زدم توی اینترنت
و متوجه شدم که اگه یه گوشی سیمبان دار بگیرم خیلی بهتره چون هم کارایش بیشتره و هم در آینده بدردم می خوره
یعنی هم جواب امروزم رو می ده و هم جواب آینده رو می ده اگه اتفاقی بیفته
بعدش می خواسم حالا که نظرم عوض شده توی گوشهای سیمبان دار 7610 یکی از بهتریناشه
6600 که از کارایش افتاد و زیاد شده !

یک چیزه دیگم هست سیمبان رو نمی شه اصلا با جاوا مقایسه کرد !!!!

بعدش من از 7610 به خاطر طراحیش زیاد خوشم نیومده و اونم یه خاطر طراحی کلیداش هست اصلا هارمونی خوبی ندارند
حالا توی مدلهای دیگه شما چی پیشنهاد می کنید که هم سیمبان باشه و هم امکاناتش خوب باشه و هم قیمتش تا 400000 تومان باشه ؟
ممنون

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد یک سوال دیگه :
مدت زمان فیلم برداری 7610 چند دقیقه هست ؟
کیفیت دوربین و بقیه امکاناتش چطوره ؟

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک چیزه دیگه 6670 چطوره ؟؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در مورد مدت زمان فيلم برداري بستگي به رمي كه روي گوشيتون ميزارين ونصب برنامه ( اينم جز سمبينيه) متفاوته :rolleyes: فكر كنم 7610 روش يه رم 64 ميزارن :)
روي 6600 هم فكر كنيد قيمت پائيني پيدا كرده و گوشي مناسبيه :rolleyes:
وهمچنين 3230 ميگن گوشي خوبيه من نه دستم گرفتم نه تست كردم و لي بايد گوشي خوبي باشه :)
و درنهايت 6630 كه از همه اينها بهتره و حدود 400 قيمت داره دوربين خوبي داره و سرعت سي پي يو مناسب وهمچنين سمبين 8 روش سواره كه البته بعضي از نرم افزارهائي كه روي قبليها نصب ميشه روي اين مدل مشكل داره و اينكه رم اين گوشي گرونتر از مدل هاي ديگه است ولي گوشي خيلي خوبيه ;)

تو سايت gsmarena بريد و اينا رو مقايسه كنيد و امتيازي كه مردم دادند :)

yalda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام... من خودم تازگي ها 6230 آى خريدم و داداشم هم 7610 داره... خيلي چيزاشون رو با هم مقايسه كرديم... اما در مجموع به اين نتيجه رسيديم كه 6230 آى بهتره و قيمت 6230 آى 310 تومنه و 7610 335 تومن ( كه طي حدود 5 ماه 70 تومن افت قيمت داشته)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اما در مجموع به اين نتيجه رسيديم كه 6230 آى بهتره

گفتم سري 6230 گوشي هاي فوق العاده اي هستن من خودم 6230 دارم اونم 6 ماهه هيچ مشكلي باهاش نداشتم واقعيت اينه كه بايد به چيزهاي مهمي بغير از سمبين بودن روي گوشي دقت كرد بهرحال برنامه ريختن و ...هم در نهايت عادي ميشه و دل آدمو ميزنه فكر كنم ملاكهاي ديگه اي هستن كه بمراتب مهمترند قبلا در يه تاپيك ديگر مفصل گفته بودم ....موفق باشيد

Kamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان :

من هم تقريبا 8 ماهه كه 6230 دارم ازش خيلي راضي هستم ، خدا رو شكر نوكيا شاهكار اين سري رو با 6230 آي تكميل تر كرد ....

من با هر جفت اين گوشيها زياد سرو كله زدم و بايد بگم نظر دوستمون سه سوت رو قبول دارم . يعني بايد تكليف رو مشخص كرد كه گوشي سيمبين دار ميخواي يا نه !

اگه دقت كرده باشين همه گوشيهاي نسل 6 و 7 و .. سايز بزرگتري دارن كه به نظر خود من ميتونه صفحه بزرگ و با كيفيتشونو زير سوال ببره ! چرا كه هميشه كه آدم در حال شو و عكس ديدن نيست كه . بيشتر مواقع اين بزرگي دست و پا گير آدم ميشه ، اينو ميتونيد حتي از دوستاني كه 6600 دارن بپرسين كه اگه نخوان مخفي كاري كنن به اين قضيه اذعان دارن

نصب شدن برنامه روي اين گوشيها ميتونه حسن باشه اما براي ما (منظورم ايران ) كه نه ميدونيم سورس برنامه رو كي نوشته‌، نه اينكه ايراد ها و معايبش چيه و .... تازه اگه دقت كرده باشين به جز عده اي معدود از دوستان كه خودشون اهل جستجو و دقت هستن و هميشه اطلاعاتشون به روزه ما بقي عزيزان يه سي دي كپي از نرم افزارهاي زماندار (ShareWare) پيدا كردن و اين شده براشون منبع درامد كه چه عرض كنم دزدي !‌ببينيد چقدر افرادي هستن كه تا يه گوشي خريدن دادن براشون برنامه ريزي كردن و هر روز كه گوشي رو روشن ميكنن يكي از نرم افزارها پيغام خطا ميده و ... تازه اين خوش بينانس اگه ويروس نگرفته باشه !

دوست دارم از دوستان با سابقه و صاحب نظر در اينجا كه تازه به عنوان يه فروم حرفه اي هستش بپرسين و ببينيد تمام اين داستانهاي اسمارت فون بودن ، قابليت نصب برنامه و ... همگي بعد از چند ماه كاملا فراموش ميشه و چيزي كه هر روز باهاش سر و كار داريد يه ابزار ارتباطيه !!

من خودم كه 6230 دارم خوشحال تر ميشدم اگه گوشيم منشي داشت . اما محاسن ديگشو با اين كمبود زير سوال نمي برم و مشكلم رو با يه سرويس VMS حل كردم . در مورد ساير نرم افزارهائي هم كه رو اين گوشيهاي سيمبين نصب ميشه به نظر من همگي دارن معايب سيمبين رو پوشش ميدن ! اگه براي 6600 قابليت CUT و Paste نذاشتن اين عيبه ! حالا بيايم بگيم چون ميشه روش برنامه File Manager ريخت اين حسن سيمبينه ، به نظر من اين بي انصافيه !
سيمبين بد نيست اما بايد هر چيزي رو مصرف كننده خود اون وسيله بخره ! اول از خريدتون مطمئن بشيد بعد !

بالا