• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

860 میلیون تومن تو 360 روز!

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
سلام
این ویدیو رو ببینید ... داره یه سری وعده میده ... به نظرتون چقدر درسته؟
erfanizade.com/100k
نیازی نیست ایمیل یا شماره درستی بزنید سیستم ثبت نامش تشخیص نمیده

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
میگه file not found

به نظرم اینجا جای امیرکبیر یه عکس از یه وبمستر ایرانی رو باید بزارن که هر تبلیغی رو قبول میکنن ولی بعد در مورد اون سایت ... می گن.

131.jpg

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
قبلا من همچین تایپیکی زده بودم-به نظرم تا حدودی میشه از این راهی که عرفانی زاده میگه پول درآورد،چون خیلی تو این دوره های پولی شرکت می کنند و پول زیادی میدن و اگر نتیجه نگیرن،بر علیه اون ها تو اینترنت می نویسن و دهنشون رو سرویس میکنن در حالی که فعلا چیزی از خرابی کار اون ها گزارش نشده

sr70i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
نه من قبول نکردم این تبلیغ رو من میگم که یه جوریه ... تو این ویدیو داره میگه شما با همکاری در فروش میتونی سالی 100 میلیون در بیاری و داره میگه یه لندینگ پیج درست کنید و ایمیل کاربرارو جمع کنید بعد بهشون ایمیل بدین اگه فلان قدر از اون آدما خرید کنن ماهی فلان تومن در میارید... خوب اینجا پر وب مستر ه آیا کسی تونسته این کارو بکنه؟ بیاد وسط ... راهی که داره عرفانی زاده میگه خیلی راحته یه بچه دو ساله هم میتونه لندینگ پیج بسازه ولی به نظر شماها همچین درآمدی رو که توی ویدیو اعلام میکنه دست یافتنیه؟ اونم با ایمیل مارکتینگ و لندینگ پیج؟ من وبسایتایی دیدم به زور 400 تا ایمیل تو یه ماه جمع کردن اونم با تبلیغات زیاد اونوقت ایشون میگه روزی 150 تا ایمیل رایگان میتونید جذب کنید ... اونم چجوری؟ رایگان!

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
قبلا من همچین تایپیکی زده بودم-به نظرم تا حدودی میشه از این راهی که عرفانی زاده میگه پول درآورد،چون خیلی تو این دوره های پولی شرکت می کنند و پول زیادی میدن و اگر نتیجه نگیرن،بر علیه اون ها تو اینترنت می نویسن و دهنشون رو سرویس میکنن در حالی که فعلا چیزی از خرابی کار اون ها گزارش نشده

آخه کسی که یه همچین مزخرفاتی رو باور میکنه انتظار داری بره دهن طرف رو سرویس کنه ؟ اصلا کاری هم از دستشون بر میاد ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
این مباحث رو تو همه سایتهای خارجی به وفور میشه پیدا کرد . ولی اینکه برای ایرانیها جوابگو باشه یا نباشه این مسئلست. که من فکر نمیکنم خیلیا به ایمیلشون توجه کنن. هرچند تو وب فارسی هم مطرح شده این مسائل ولی خب اکثراً میدونن جوابگو نیست.
و سایتهای خارجی مثل بیزینس قای عرفانی در این زمینه قسمتی دارند که درآمد ماهیانشون رو با جزئیات مینویسن . ولی من ندیدم آقای عرفانی زاده به غیر از دادن اعتماد به نفس به کاربرا کار دیگه ای کرده باشه.

و اما اینو مدنظر داشته باشید که رویا بخشیدن به مردم برای کسب ثروت و موفقیت یکی از راههای پرآمد هستش.و این دیگه به وجدان فرد بستگی داره که راههای مرسوم رو هرچند به نتیجه نرسیده باشه با زرق و برق و تعریف و تمجید به خورد مردم بده.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
هر کی توی ایران پول دار شده اولین دلیلش خریت مردم بوده
دوم هوش خودش

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
نه من قبول نکردم این تبلیغ رو من میگم که یه جوریه ... تو این ویدیو داره میگه شما با همکاری در فروش میتونی سالی 100 میلیون در بیاری و داره میگه یه لندینگ پیج درست کنید و ایمیل کاربرارو جمع کنید بعد بهشون ایمیل بدین اگه فلان قدر از اون آدما خرید کنن ماهی فلان تومن در میارید... خوب اینجا پر وب مستر ه آیا کسی تونسته این کارو بکنه؟ بیاد وسط ... راهی که داره عرفانی زاده میگه خیلی راحته یه بچه دو ساله هم میتونه لندینگ پیج بسازه ولی به نظر شماها همچین درآمدی رو که توی ویدیو اعلام میکنه دست یافتنیه؟ اونم با ایمیل مارکتینگ و لندینگ پیج؟ من وبسایتایی دیدم به زور 400 تا ایمیل تو یه ماه جمع کردن اونم با تبلیغات زیاد اونوقت ایشون میگه روزی 150 تا ایمیل رایگان میتونید جذب کنید ... اونم چجوری؟ رایگان!
خودش الان باید پولدار باشه
اگه شدنی بود طرف شرکت میزد چند نفر استخدام میکرد ماهی 500 بهشون میداد بقیه ش تو جیبش می‌گذاشت چقدر ساده هستیم انقلاب کردیم تا پول نفت و گاز بیاید سر سفره ولی ... ملتی هستیم با پشتوانه ... بیدار بشید یکم

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
همش الکیه
اگر همچین چیزی باشه محاله کسی آموزش بده بعدشم انسان عقل داره یکم فکر کنید !!! این مسخره بازیا فقط اعتماد به نفس میاره
یارو میگه 1 هفته فقط به پول فکر کن و .... آرامش ذهنی بگیر و ... بعدش پول سرازیر میشه
هر کاری تلاش و کوشش می خواد این چیزا رو هم باور نکنید از من گفتن !
تبلیغاتشون دیگه از این سایت های هایپ ( سرمایه گذاری : 2 برابر شدن پول در 24 ساعت ) بدتر و غیر واقعی تر شده مردم ما هم که زود باور !!!

بالا